Bilmiyordum pek tv takip etmiyorum.. Güzel ve hayırlı bir kampanya.. Her ne kadar kötü taraflarını yazıp cizsekte sosyal medyanın hızlı iletişim ve haberleşme gücü yadsinamaz bir gerçek.. Allah herkezın hayrını kabul etsin inşallah.. Teşekkürler bilgi için. .
Not:Sistemde sorun yok arkadaşlar B002 onay kodu 5 saniye içinde geliyor.. Katıldım ve WhatsApp üzerinden arkadaşlarada yolladım. . Türk Kızılay ı üzerinden oluyormuş..
Saniyeler içinde geldi onay kodu.. Yazdığınız gibi büyük harflerle MÜGE 2868.. B002 Turk Kızılayi diye gönderdikleri mesajın sonunda yazıyor. . Belki daha sonra sistem alır bekleyin bakalım..
aynen ya canım Müge. Ben şöyle düşünüyorum, bir başkasının durumu iyi kötü olması beni ilgilendirmez. Hani 10 tl bağış şansım varsa bunu değerlendirmek isterim çünkü beni yıkacak bir miktar değil.
@ARABAÇOK o 35 bin lira yatırdı diye ben de mi 35 bin lira yatırayım? her kurumun güvenli ve adil olduğunu mu düşünüyorsun? senden aşevi diye bağış toplar yarısını kendisine ayırır yarısıyla da aşevine verir ya da %70-%30 yapar bilemeyiz.
En İyi Cevaplar