Alışveriş & Hediyeler Hepsiburada oyna kazan kampanyalarına katıldınız mı? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hepsiburada oyna kazan kampanyaları dün itibariyle başladı ve dün kazı kazanda 10 TL kazandım :) Şimdide bilet aldım ve çekiliş sonuçlarını beklemeye başladım. HEPSİBURADA ÇEKİLİŞ Buracıktan detaylara ulaşabilirsiniz :) Katılacağım Katılmayacağım Kararsızım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hepsiburada oyna kazan kampanyalarına katıldınız mı? Cevapla Kamp Soruları HepsiBurada Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hoşgezeninhoşkalfası Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Evet kaltıldım ya bir şey yapmışlar. Dyson ve TV için bilet aldım ben de. Normalde böyle çekilişlere hiç inanmam ama HepsiBurada oldukça güvendiğim bir platform olduğu için katıldım çekilişe. Şimdi de heyecanla açıklanmasını bekliyorum. :) 0 0 Yorumla
liliaaaa Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 470 cevap paylaştı. Ayy ya çekiliş olunca dayanamıyorum :D Ben hemencik katıldım, gram şansım yok amaa olsundu :D 4 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl Kesinlikle rehberim :) Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl olumsuz yorumları siliyorlar çekilişlerine mi güvencem n11 olsa katılırdım. 3 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır , katılmadım 0 0 Yorumla