Eczaci doktor vs arkadas var mi? Muconex'i ne kadar kullanmaliyim? Acil?

■ Şiddetli Akciger enfekaiyonu oldum. Antibiyotik ates dusurucu agri kesici vs vs verdi doktor birde Mucunox verdi.

● 1 - Mucunox : akcigeri rahatlatmak amacli akciğer problemlerinin kötüye gitmesinde önüne geçmek için , sigaraya bağlı veya atılamayan balgamın ciğerlerde dolmasi , akcigere zarar vericek kadar atılamayan balgam vs yüzünden , astım , bronşit , karaciğer probleminin önüne geçmek vs vs için ; 1 bardak suya koyup eritip günde 1 kez içilen bir ilaç. Antibiyotik ve diger ilaclarpa kullanilmasi yasak olan , eksik kullanımda hastaligi daha kotu yapan , fazla kullanimda ise kotu yan etkileri olan bir ilac. Gecen hafta pazar gununden beri kullaniyorum. Cigerlerimi maf eden bana nerdeyse kan kusturan öksürüm çok şükür gecti. Arada bir tetikliyor ama onada şükür diyorum. şu an öksürük yok hastayım hala ama öksürük yok. FAKAT ARKADASLAR BENIM SIZE SORUM ŞU ; BEN BU İLACI NE ZAMANA KADAR KULLANICAM. ?

● 2- NOT : Anibiyotikte dahil olmak uzere ilaclar sadece acımı dindirdi ama hastaligimi tam anlamiyla gecirmedi salı gunune kadar gecmezse tekrar gidicem.
LÜTFEN SACMA VE ISE YARAMAZ YORUMLARDA BULUNMAYIN CIDDI BIR RAHATSIZLIK LAF OLSUN DIYE KONUSMAYIN 🙏🏻
Tabi bu saatte kaç kisi uyanik olur orasida ayri mesele ama :/
Güncellemeler
+1 yıl
Yazimin hepsini okumadan yorum yapmayin
Güncellemeler
+1 yıl
Isime yarar bir cevap gelmiycek galiba :(
Eczaci doktor vs arkadas var mi? Muconex'i ne kadar kullanmaliyim? Acil?