Sağlık Göğüslerimi kontrol ettirmek istiyorum ama doktorlar açıpta mı kontrol ediyorlar yoksa makina falan var mı? ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Daha önce kontrol ettirmedim ama ettirmek istiyorum sorun var mı yok mu diye sağlık açısından Güncellemeler+1 yıl Açıpta derken yanlış anlaşılma olmasın lütfen Göğüslerimi kontrol ettirmek istiyorum ama doktorlar açıpta mı kontrol ediyorlar yoksa makina falan var mı? ? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Daffy99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bak güzelim canım ablam tabiki de açıp incelicek ellicek de bu doğanın bir kanunu eğer sutluyse holstein e transfer olursun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben sıkıntı etmem onu tabi doktor sonuçta sadece merak ettim hiç kontrol ettirmedim de daha önce Yorumla Daffy99 +1 yıl Alışırsın rahat ol Yorumla Soran +1 yıl Gitmem gerekiyor bence kontrol ettirmem lazım ne olur olmaz Yorumla
Biruye35 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tam olarak sorun nedir? Kitle falan olduğunu mu dusunuyosun. Ayriyetten tıpta utanma olmaz lütfen ihmal etme! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnan tam olarak anlamıyorum ama bazen çok keskin bir sızı oluyor şüpheleniyorum Yorumla Biruye35 +1 yıl Git göster dostum umarum bir sorun olmaz. her şey güzel olur senin adına. korkma kitle varsa alırlar zaten ama uzman birine git iyice araştır Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Sağlık konusunda 803 cevap paylaştı. dokunarak muayene ediyorlar elbette 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet onu anladım Yorumla GaraGuru +1 yıl hem doktor onlar neyin varda muayene ettirmek istiyorsun? Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl ne gıbı bır sorunun var canım? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bazen ağrı yapıyor kontrol ettirmek istiyorum gonullyarasıı +1 yıl bende muayene oldumda ondan soruyorum canım ıstersen yardımcı olabılırım? Soran +1 yıl Bazen cidden bir sızı giriyor şüphelendim de o yüzden acaba fazla mı büyütüyorum bu ağrıyı ama bilmiyorum ya gonullyarasıı +1 yıl takıp edermısın benı canım rıca etsem Soran +1 yıl Tabi gonullyarasıı +1 yıl gelmedı takıbın canım?
senbennn34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Acip bakiyolarr elleyerek 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyleymiş ben de öğrendim şimdi Yorumla senbennn34 +1 yıl Bisey olmaz ama tiptaa baktirr bence Yorumla Soran +1 yıl Baktıracağım kesinlikle Yorumla senbennn34 +1 yıl Onemli biseyy baktirr insallah iyi seyker soykerr Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya Yorumla senbennn34 +1 yıl Kotu dusunmee senn Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sorun neydi neyden dolayı muayene olmak istiyorsun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Bazen ağrıyor durduk yere Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Herhangi bi sertlik vs var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl İsterseniz özelden yazın bana Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Neylerden olacağını açıklayım Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Yanlış anlamazsanız Yorumla Soran +1 yıl Yazamıyorum seviye gerekiyor Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Siz istek atın ben yazayım o zaman Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Öyle iletişime geçebiliriz Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Attım istek Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl Yazdım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl aslında sıktığın zaman anlaşılır az çok 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl büyükler mi çok? Yorumla Soran +1 yıl Orta diyeyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki sıktığın zaman ağır var mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da sertlik? Yorumla Soran +1 yıl Yok sıktığım zaman ağrı olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaşın kaç? Yorumla Soran +1 yıl 20 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaş kaç senin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pardon ya cevaplamissin ben görmedim 🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerelisin? Yorumla Soran +1 yıl İstanbul sen nerelisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden cjkayjm oyle decam edeljm mj? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada misin? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bak güzelim canım ablam tabiki de açıp incelicek ellicek de bu doğanın bir kanunu eğer sutluyse holstein e transfer olursun
Ben sıkıntı etmem onu tabi doktor sonuçta sadece merak ettim hiç kontrol ettirmedim de daha önce
Alışırsın rahat ol
Gitmem gerekiyor bence kontrol ettirmem lazım ne olur olmaz
Tam olarak sorun nedir? Kitle falan olduğunu mu dusunuyosun. Ayriyetten tıpta utanma olmaz lütfen ihmal etme!
İnan tam olarak anlamıyorum ama bazen çok keskin bir sızı oluyor şüpheleniyorum
Git göster dostum umarum bir sorun olmaz. her şey güzel olur senin adına. korkma kitle varsa alırlar zaten ama uzman birine git iyice araştır
dokunarak muayene ediyorlar elbette
Evet onu anladım
hem doktor onlar neyin varda muayene ettirmek istiyorsun?
ne gıbı bır sorunun var canım?
Bazen ağrı yapıyor kontrol ettirmek istiyorum
bende muayene oldumda ondan soruyorum canım ıstersen yardımcı olabılırım?
Bazen cidden bir sızı giriyor şüphelendim de o yüzden acaba fazla mı büyütüyorum bu ağrıyı ama bilmiyorum ya
takıp edermısın benı canım rıca etsem
Tabi
gelmedı takıbın canım?
Acip bakiyolarr elleyerek
Evet öyleymiş ben de öğrendim şimdi
Bisey olmaz ama tiptaa baktirr bence
Baktıracağım kesinlikle
Onemli biseyy baktirr insallah iyi seyker soykerr
İnşallah ya
Kotu dusunmee senn
Sorun neydi neyden dolayı muayene olmak istiyorsun
Bazen ağrıyor durduk yere