Benim vücudumda böyle küçük kırmızı nokta benler çıkıyor, yasim 19 yasli insanlarda çok görüyorum genelde benim yaşıtlarımda görmedim daha önce sizce normal mi?
Benim vücudumda böyle küçük kırmızı nokta benler çıkıyor, sizce neden?
Kırmızı benler ilk zamanlar sıkıntı yaratmasa da eğer sayıları ve boyutlarında ciddi anlamda artışlar farkedildiyse en kısa bir zaman da doktora gidilmelidir. kanser türünden birisi olabilir. tıpta buna Hemanjio sarkom denir.
Kilcal damar toplanmasi. Kirmizi ben dedigimiz yapi. Ben bir kac aile hekimine gosterdimzararsiz dedi. Yinede kafam rahatlasin dersen bir cildiyeye gorun. Ama genetik bir durum seninki. evdesifa.com/.../
Git doktora erken teşhis her zaman iyidir.. beklemenin anlami yok bir hastaligin yoksa bile icin rahatlar en azindan.. hangi bolgelerinde cikiyor bunlar?
Sonradan ben çıkması normal bir durum değil. Benlerdeki değişim büyüme , renk değişimi vb. Allah korusun kanserin habercisi olabilir ama bunu en iyi bilecek olan kişi uzman. Sen cildiyeye görün vakit kaybetmeden.
Çocukluğumdan beri olan ve son birkaç yılda çıkan kırmızı benlerim var. Nedenini bilmiyorum ve doktora gitmedim. Zararı olmadı ya da oldu da ben mi bilmiyorum bilemem
En İyi Cevaplar