Cilt Bakım Cildimdeki kırmızı minik noktalar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bakar mısınız kollarimda en çok bu şekilde minnacık noktalar var kırmızı kırmızı bı kere iğneyle batırıp hafif kazidim kanadı orası kan çıktı yani , sizde de var mı böyle kırmızı minicik noktalar :( cilt kanseri belirtisi mi acaba Cildimdeki kırmızı minik noktalar? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gnyky12 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Arkadasim igne felan batirma sicak ve alerjiden oluyor terlemektende kaynakli cilt kanseri degil. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaz kış boyle Yorumla gnyky12 +1 yıl Kac yildir Yorumla Soran +1 yıl 3 yıldır farkettim ama o zamanlar umursamitordum Yorumla gnyky12 +1 yıl Bence sorun gorunmuyor ama ortam duzelince bir cildiyeye gorun Yorumla Sevim1122 +1 yıl Cildiyeye gittinmi sebebi neymis Yorumla Sevim1122 +1 yıl Ordamisin Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 693 cevap paylaştı. Yok yahu öyle şey olmaz. Göremedim zaten de kırmızı nokta başka nedenlerle olur 0 0 Yorumla
Sevocan11 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Merhaba bendede aynısından var bı sonuca varabildinizmi 0 0 Yorumla
xpetx Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Birisi google a sormuş önceden belli 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim Yorumla xpetx +1 yıl Buraya yazmadan önce google arattın mı kırmızı lekeleri Yorumla Soran +1 yıl Hee evet ama online olarak sorabilcegim biri yoktu başka buraya sormak istedim Yorumla xpetx +1 yıl Mesela google kulağım çınluyor yaz bir siteye gir oku beyin tümörü çıkıyorsun 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahahahahahhakedklffkdldksksk Yorumla Sevim1122 +1 yıl Döküntü gibi duruyor ihmal etme Yorumla
otastann Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl onlar çoğu kişi de var. bir süre sonra geçiyor 0 0 Yorumla
DORUKKUZEY Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl yok bırşey hakıkı zeytın yagıyla ov geçer :D 0 0 Yorumla
RealMichaelScofield Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Bu önemsiz bir şey. Kurcalama! 😎 0 0 Yorumla
statiQ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Burası neresi hacı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kolumun ön üst tarafı alttakide bacağım 😂 Yorumla statiQ +1 yıl Hacı ben şey sandım. Bacak bacak üstüne atmışsın bu görünen yer yani sorduğun yer baldırın mis sandım 😂 Yorumla
begum1213 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Yardimci olabilirim istersen hemsirelik okuyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Arkadasim igne felan batirma sicak ve alerjiden oluyor terlemektende kaynakli cilt kanseri degil.
Yaz kış boyle
Kac yildir
3 yıldır farkettim ama o zamanlar umursamitordum
Bence sorun gorunmuyor ama ortam duzelince bir cildiyeye gorun
Cildiyeye gittinmi sebebi neymis
Ordamisin
Yok yahu öyle şey olmaz. Göremedim zaten de kırmızı nokta başka nedenlerle olur
Merhaba bendede aynısından var bı sonuca varabildinizmi
Birisi google a sormuş önceden belli 😂
Anlamadim
Buraya yazmadan önce google arattın mı kırmızı lekeleri
Hee evet ama online olarak sorabilcegim biri yoktu başka buraya sormak istedim
Mesela google kulağım çınluyor yaz bir siteye gir oku beyin tümörü çıkıyorsun 😂
Ahahahahahahahhakedklffkdldksksk
Döküntü gibi duruyor ihmal etme
onlar çoğu kişi de var. bir süre sonra geçiyor
Kolunun içinde 1 kol daha var gibi
yok bırşey hakıkı zeytın yagıyla ov geçer :D
Bu önemsiz bir şey. Kurcalama! 😎
Kız Yok be kötü düşünme öyle
Burası neresi hacı
Kolumun ön üst tarafı alttakide bacağım 😂
Hacı ben şey sandım. Bacak bacak üstüne atmışsın bu görünen yer yani sorduğun yer baldırın mis sandım 😂
Alerjidir
Yardimci olabilirim istersen hemsirelik okuyorum
görünmüyor.
Ürtiker mi
Bilemiyorum
Gösterdinmii doktora
hani?