Daha 23 yaşındayım ama tedirgin oldum. Kolumda göğüs ve karın bölgemde küçük kirmizi benler var. Neden birden böyle şeyler ortaya çıktı anlayamadım. Pek sağlıklı sonuçlar da bulamadım bilginiz yaşayanınız var mi?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
56Yani ben dedigim nokta nokta ama alerjik vs anlamasınlar diye o kelimeyi kullandım. Yani belki direkt bendir bilemiyorum. NNden oluyorlar ki peki:(
Belli bir nedeni yok. Icine sinsin istersen cildiyeyi bir git goster. Ama caresi yok.
Tamam tesekkur ederim🙏🏻
Görsel yok da çok küçük. Yani nokta gibi ama belli oluyor baktığınızda. Büyüme vs yok ama 10'a yakin var sanirim
Görsel yoksa çekebilir misin
Hmm yani genetik bir durum mu?
Emin d3gilim ama ablamda ve babamda var ablamdakiler sonradan cikti. Bizde ona bağladık süpheleniyorsan bir cildiye ye görunebilirsin
Evet öyle yapayim🙏🏻
Yok alerji degil bir süredir var. Zaten birbirlerinden çok bağımsız yerdeler
hmm anladım yenileri çıkıyor mu yoksa çıkan çıktı öyle kaldı mı?
Çıkan kaldi. Yenileri var mi bilmiyorum. Yani hangisi ne zaman çıktı bilmiyorum :/
anladım yani önemli bişey olduğunu sanmıyorum ama çok fazla kafaya takıyorsan bi doktora gidebilir. Yok sadece estetik açıdansa sorun olacağını sanmıyorum
Yok estetik açıdan çok belli olmuyorlar ama rahatsiz etti beni açıkçası. Hem vitamin eksikligim vs var mi diye baktırmak da istiyordum. Muhtemelen en yakin zamanda gidecegim:/
anladım geçmiş olsun kendini rahatlatmak için gitmen en doğrusu
Emin olamadım.. Yani benim gözümde çok. 10'a yakin var
Birtane de bende var göğüste ama ciddiye almadım hiç
Nokta gibi kırmızı
Evet nokta gibi ama bende 1 tane degil. Neden oluyor acaba
Genetiktir belki cildiyeye baktır çok kafana takma bence
Zaten kan sayımı da yaptıracağım. Vitamin eksikligi vs gideyim en iyisi
Demir eksikliği var bende biliyorum mesela
Hayir oyle degil. Uzun zamandır varlar ve cok daginlık haldeler
Çil olmasın onlar. Yanş ileride çile dönüşmesin?
Hayir çil değil
Değil de olabilir mi dönüşür mü diyorum ya da ben e
Çili ayırt edebiliyorum herhalde. Ben gibi boyu rengi koyu vs