Anksiyete bozukluğu ağrılar yardım lütfen?

merhaba arkadaşlar konuyu uzatmadan bundan 1 ay önce sabaha karşı uykumdan ani bir çarpıntı nefes darlığı daralma vs gibi belirtilerle uyandım. Acile gittim ekg çekildi kan sonuçlarım yapıldı gözlem altında tutuldum temiz çıktı 2 kardiyoloji doktoruna göründüm ekg kalp ultrasonu gibi tetkikler yapıldı aile hekimimde sonuçlarımda takipçi oldu herşey temiz çıktı. Psikiyatriye yönlendirildim anlattıklarıma ve belirtilere göre anksiyete bozukluğu tanısı koydu ancak kalıcı ilaç için erken olduğunu söyleyip stres ve rahatlatıcı ilaç verdi (o ara önemli sınavlarımda vardı). İlacı kullanmaya başladım daha rahatladım önceye göre aklıma gelmedikçe herhangi atak geçirmedim ara ara uykumdan uyandığımda veya çok bunaldığımda rahatsız oldum. Ancak bir türlü yenemediğim genelde geceleri olan sol kolumda ve sol göğsümde (göğüs hastalıkları tetkiklerimde temiz çıktı) ağrı gibi mi desem kasılma gibi mi desem belirtiler oluyor birde sindirim bozukluğu atlatamadım karın guruldaması gaz çıkarma şişkinlik bazen hafif ağrı bazen kaşıntılar vs bu belirtiler sizce normal mi arkadaşlar? gerçekten çok yordu ben bu anksiyeteyi tam olarak nasıl yenebilirim?
Anksiyete bozukluğu ağrılar yardım lütfen?