Herkese merhabalar. Cocuk gelişimi ön lisans mezunuyum. İstanbul da oturuyorum. Bir diyetisyenle anlaşıp, beslenme ve danışmanlık merkezi açmak istiyorum. Benim gibi açmak isteyen veya açmış olanlar benimle tecrübelerini paylaşabilir mi? Teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
benim beslenme kulübüm var. kulüp üylerine beslenme konusunda tavsiyelerde bulunup aynı zamanda herbalife ürünlerinin danışmanlığını yapıyorum. bir sürü diyetisyen var ofisleri var hepsi zor geçiniyor. elinizde doğru ürün ve eğitim sistemi olmazsa geçinemezsiniz.
05 Yorumla- +1 yıl
selamlar siz beslenme ve diyetetik bölümü mezunu musunuz? Ben herbalife ürünleri satmayacağım. diyetisyen eşliğinde obezite, sporcu beslenmesi, şeker hastalığı ve bir çok hastalığın sağlık li beslenmeyle asılacağını düşündüğüm için böyle bir merkez açmayı düşünüyorum.
- +1 yıl
beslenme kulübün derken bunu ilk defa duyuyorum acar mısınız?
- +1 yıl
beslnme kulübünde sadece herbalife ürünleri satılmaz. kuluü üyeleri hergün kulube gelir ölçülür sonuçları takdir edilir bir önceki gün yediklerini kendi özel defterlerine yazarlar. o gün yiyecekleri hakkında tavsiyerde bulunulur. beslenme makaleleri okunur kulupte videolar izletilir, motivasyon ve gurup sinerjisi ile hareket eder kuluptekiler ve o yüzden iyi sonuç alırlar. aynı zamanda sabah geldikleri için herbalife kahvaltısı ikram edilir üyelere. shake aloevera iceceği ve bitkisel konsantre çay. herbalife ürünleri kulup sahibi denetiminde tüketilir sonuçlar muhteşem olur:)
- +1 yıl
waw güzel fikir tebrik ederim sizi yeriniz nerde web den ulaşılabilir mi size?
+1 yılBeslenme ve danışmanlık merkezi nasıl oluyor ilk defa duydum güzelse ben de müşterisi olayım
07 Yorumla- +1 yıl
bir diyetisyen oluyor. Kişiye özel diyet listesi hazırlayıp zayifliyorsunuz. Ofise gelemeyenler online olarak katılabiliyor.
- +1 yıl
Herbalife değildir umarım :D
- +1 yıl
hayır değil tabiki de 😁😁
- +1 yıl
Kişiye özel diyet listesini ofise gelmeden hazırlaması zor olmaz mı yağ oranına nerde toplandığına bakmadan
- +1 yıl
diyetisyen önle olarak soruyor boyunu kilonu yaşını geçirdiğin hastalıkları. Kisacasi hikayeni ogrenip ona gore tahlil istiyor. Artık tip çok ilerledi. ;))))
- +1 yıl
Tamam beni de yaz müşteri listesine :P kurarsan böyle bir sistem bize de indirim yaparsınız artık bak taahhütlü müşteriyim
- +1 yıl
evealllah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Çocuk gelişimi mezunu olan birisinin beslenme ile ne alakası olabilir. Allahınızı severseniz kafayı yediniz siz iyice. Siz çok küfür yersiniz. herkes sizin gibi böyle yapıyor zaten diyetisyenlik mezunları işsiz geziyorlar. Allah belanızı versin sizin be
91 Yorumla
+1 yılbenim diyetisyen arkadasim var onunla birlikte diyetisyen bürosu acmak istiyoruz ne gibi belgeler veya baska ne gibi seyler lazim olur sizce bize
baya bir cevremiz de var00 YorumlaÇevre önemli
02 Yorumla- +1 yıl
tabiki çevre önemli, reklamı da olacak ama ben bu bolum mezunu değilim açabilir miyim onu araştırıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne