Dudaklarım düzenli olarak krem sürdüğümde gayet güzel oluyor ama sürmeyi bıraktığımda catlıyor ve derileri soyulmaya başlıyor nedeni nedir ve kalıcı çözümü varmıdır?
Cevabın nedir?
bepanthen iyi gelir fakat sorunun ana nedenini bulmalısın genelde yeterince su içmemek yeterince b ve c vitamini almamak , çay -kahve -kola -çikolata (kakao) tüketimi, nargile veya sigara içmek dudak kurumalarının başlıca sebebleri , tabi yaşadığın yer rüzgarlı ve ya aşırı sıcaksa ya da roaccutane gibi sivilce ilaçları kullanıyorsan buda etkiler... stres veya depresyon kaynaklı da olabiliyor...
00 Yorumla
- +1 yıl
su içmen ve günlük olarak b ve c vitamini alman gerekiyor.bunların dışında sürekli dudak nemlendirici kullan
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
9Cevap
Merhaba, Uzun süredir ben de aynı dertten müzdaribim çok forum gezdim araştırdım fakat anlık çözüm dışında bir şey bulamadım. Kendim ürünleri denerken en çok memnun kaldığım ürün Trendyoldan Jami Beauty markalı dudak maskesi oldu sanırım düzenli kullanımda etkisini gördüm gerçekten. Sabah kalkınca normalde paramparça olan dudaklarımdan kurtulduğuma çok mutluyum. Umarım sizinde işinize yarar. İyi forumlar dilerim.
00 Yorumla- +1 yıl
sürekli lipstick sürüyorum ben nemli oluyo çatlamıyo
00 Yorumla bal dudakları hem besliyor hem de çatlamasını önlüyor lezzetli bi çözüm bence.
02 Yorumla- +1 yıl
sanırım mevsim değişiminden dolayı öyle oluyor yaklaşı 2 haftadır benm de öyle yalanıp duruyorum valla.krem sürsemde kısa sürede etkısı geçiyor napcaz bilmiyorum
00 Yorumla vazelin. ardından sıcak su buharı, off neme doyar dudaklar doyarrrrr
00 Yorumlarüzgarda yada soğuk havada dudaklarını ıslatma.bilmeden ıslatıyorsundur.
00 Yorumla- +1 yıl
dudaklarını ıslamayıp dogal vazelin veya zeytin yagı sürün.
00 Yorumla bal sur beklet sonra yala:)
10 Yorumlakayısı yağı iyi gelebilir.
00 Yorumla- +1 yıl
Zeytinyağı duymuştum bi yerden.
00 Yorumla - +1 yıl
yanık kremi iyi gelir ama kurutabilir
00 Yorumla Düzenli olarak nivea bulundur yanında ve kullan.
00 YorumlaBol bol su iç bendede oluyor bazen elma ye.
00 Yorumlabi krem wardı adını unuttum onu bul vede sür
00 Yorumlabol su iç vitamin al
00 YorumlaNivea sadece <3
00 Yorumlaöpümek :S
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Vazelin kullan.
00 Yorumla - +1 yıl
Buz
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz