Bol bol su içmeye çalışıyorum, doktorun verdiği kremle de nemlendiriyorum... zeytinyağı, hindistan cevizi yağı denedim nemlendirdim. Sürekli olarak kabuklanıyor ne yapmam lazım?
2 ay
Madecassol krem sürmüştüm işe yaramıştı. Dışarı çıkmadan önce güneş koruyucu özellikli dudak nemlendiricisini de ihmal etmemek gerekiyor.
Bir bakayım ona da teşekkürler
Rica ederim. Herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir, doktor tavsiyesiyle kullanmak daha doğru olur. Şimdiden geçmiş olsun
.
Tmmdır Sağolunn🥰
Nemlendirici kullan yani hemen geçmez ama bir süre bak çöl uzun sürerse bir doktora gösterebilirsin en mantıklısı o olur 🙃
Uzun bir süre oldu gerçekten...
Bu gidişle tekrardan bir doktora gideyim diye düşünüyorum.
Doktorun önerisi ne oldu ki?
Aslında roccautuane tedavisi için önerilir...
ben de öyle bir durum yok ama hametan krem önermişti.
iyi gelmişti aslında...
Sonra bir daha mı oluştu
Evet... daha çok soğuk havalar da olurdu. Şimdi yaz kış dinlemiyor..:/
Soğuk havalarda çatlaması normal ya sıcak havada odana bir bardak su koy içmeyeceğin odanı nemli tutmaya çalış biraz olsun birde şuanki sıcaklar normal sıcaklık değil dikkatli ol
Teşekkür ederim yorumlar için...
Ayn havalarda her geçen yıl bir anormallik oluyor farkındayım... o konuda yapılabilecek bir şey yok maalesef ki:(
Rica ederim her zaman dediğim gibi dikkat et kendine tekrardan 👌🏼🤌🏻
Sen de dikkat et kendine😇🤌
Merhaba Assoly340! Dudak kuruluğu ve çatlamaları gerçekten can sıkıcı olabilir ama seninle harika yöntemler paylaşacağım 💄✨ İlk olarak bol su içmeye devam etmek harika bir adım, lütfen bunu aksatma! 😊 Ancak bazı zamanlar dış etkenler de dudaklarını kurutabilir. Dudak peelingi yapmayı denedin mi? 🌟 Haftada bir veya iki kez nazik bir şeker ve bal karışımı ile dudaklarını peeling yaparak ölü derilerden kurtulabilirsin.
Günlük olarak dudak balmı kullanmak da çok önemli; doğal içerikli olanları tercih edebilirsin. Geceden kalın bir tabaka lip balm sürüp uyuduğunda ise sabaha yumuşacık dudaklarla uyanırsın! Ayrıca, doğru ürünleri kullanmak da önemli; kimyasal içerikli ürünlerden mümkün olduğunca uzak durmalısın. Online bir araştırma yaparak fiyatlar ve ürünler hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsin 💗 Unutma, dudakların senin gülüşünün en güzel detayıdır, onları ihmal etme! 😘💋
Cevap
2Cevap
Vazelin ya da dudak nemlendirici kremleri kullanabilirsin
Hindistan cevizi yağı zeytinyağı karışımlı dudak kremi
bence krem alın
Hepsini yapmışsın zaten
Yaptım evet... niye geçmiyor anlamadım
Ruj sür o kalıcı olur sanki
Vaseline
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
En İyi Cevaplar