Bazen en ufak şeylere bile karşı o kadar isyankar oluyoruz ki... Böyle şeyler gördüğüm zaman utanıyorum kendimden.. Bizimkisi de dert mi?
Hayatta en önemli şey gerçekten sağlıklı olmak değil mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet ama en geç değeri bilinende o maalesef işitme kaybı yaşamadan önce arkadaşlarimla bir konu geçti ve vücudumda bir organını kaybetsen bu hangisi olurdu uzun süre düşünüp kulak demiştim bir sene sonra ani işitme kaybı yaşadım ve cihazı taktığımda duymadığım sesleri duymak bazen zor bazen şükür gerektiriyor ama her organın ayrı değeri oluyor sağlık en önemli şey değeri geç bilinsede Allah herkese sağlıklı güzel ömürler nasip etsin.
Elbette ki sağlık çok önemli. Hastalığa sahip birçok insan var ben dahil. kimseye muhtaç olmayacak seviyede olmak. Önemli. Allah kimseyi kiöseye muhtaç etmesin.
Evet bence sağlık büyük nimet Annem gırtlak kanseriydi çok şükür durumumuz iyiydi her hastaneye götürdük ama kurtaramadık boğazından bir damla dahi su geçmiyordu tümör kapatmış tamamen dünyalar bizim olsa ne olacak ki?
Gerçekten öyle.. Başınız sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallah. Bazen cidden ne kadar ufak şeyleri kafaya takıyoruz.. İnsan başına gelmeden hiçbir şeyi anlayamıyor gerçekten.
Öyle tabi canerim milleti para da para da para da para başka birşey bilmiyor en kral şiş de olsa kebapta olsa annem gibi bir rahatsızlığın olduğu zaman yiyemiyorsun bu kadar işte
@begonvilbahcesi bizimki 29 kiloda öldü hatta kollarımda öldü eve geldik hasteneden 15-20 dakika olmadan ağzından burnundan Kan fışkırdı hastaneye yetiştirmeye çalıştık ama yolda gözlerini yumdu :(
Aynen öyle. Her zaman kendinden daha kötü durumda olan birini bulursun. Yaşadıklarını kafanda büyütmek yerine iyi yerinden bakmak her zaman insanı daha iyi hissettirir. Rabbim kimseye öyle dert vermesin.
En önemli şey gercekten önce sağlığımız sonra da huzurumuz.. İnsanlık olarak maalesef o kadar nankörüz ki, elimizdeki en güzel şeylerin bile kıymetini bilmiyoruz..
Yani ne biliyim yani insan garip oluyor daha doğrusu ben. İnsan empati yapıncada anlıyor değerleri. Allah kimseyi sağlığından etmesin, umarım sağlıklı mutlu huzurlu yaşarız. Böyle hayat diliyorum herkese
En İyi Cevaplar