Sağlıktan önemli başka ne olabilir ki?

Bir kaç ay önce kronik bronşit olduğumdan dolayı zaten hep sporda nefesim kesilirdi, göğüs ve sırt ağrım da olurdu ve yeni spora, düzene başladıktan hemen sonra ayağımı incittiğin için 1.5 ay yürüyemedim hem de sürekli enfeksiyon geçirdiğim için öff derdim ben ne zaman normal bir genç olacağım bıktım derdim şimdi ise Mart ayında full enfeksiyonluydum, nezleydim, kronik bronşitim de var baya ilerledi bir de üstüne covid oldum aşım da yok 2 hafta sürdü, Mart ayında full hastaydım şimdi de yeni yeni bağışıklığımı toplayabiliyorum, hala yorgunluk, halsizlik, göğüs ve sırt ağrısı, öksürük, vücut ağrısı, burun tıkanıklığı, kan tükürme, balgam ve baş ağrısı var, 15 dk yürüsem akşama ölü gibi oluyorum, şu an da o isyan ettiğim günlere dönmek istiyorum desem yeridir, resmen Allah iyi demedi ve beterin de beterini gösterdi, her gün ama her gün vücudum ağrıyor ve normal 20 dk bile yürüyemez oldum, sırt ve göğüs ağrım ağırlaştı ve geceleri ağrıyla uyanır oldum, burnundan nefes alma zaten yok, nefes darlığı desen yattığımda bile oluyor, gerçekten Allah şükretmeyi bir şekil de gösteriyor kullarına.
Sağlıktan önemli başka ne olabilir ki?