- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha sağlam diş çekiyorlar :Ddd
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılKadın tercihimdir her zaman
10 Yorumla
Erkek diş doktoruna gittim hep🤔
10 Yorumla
+1 yılErkek diş doktoru 😀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılDisi cekmek icin fiziksel guc onemlidir. Bunun icin genelde erkek doktor olmasi daha mantikli. Kadinlarda fiziksel guc acisindan yeterli olan doktorlar olabilir.
Fakat diger tedaviler icin cok farketmez. Hatta kanal tedavisi, implant , dis teli vb. seylerde el becerisi on plandadir. Kadinlar da el becerisinde ve dikkat konusunda daha iyidir genelde.20 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir :D Diş çekilecekse kesinlikle erkek doktor tavsiye ederim. Fakat dolgu kanal kaplama vs. yapılacaksa kadın doktor favorim :D Bir heykel traşın hassaslıgıyla mesleklerini icra ediyorlar ve gerçekten erkek doktorlara göre daha sağlam dolgu kaplama yapıyorlar. Ama diş çekme konusunda biyolojik olarak daha narin olduklarından güçleri yetmiye biliyor :D
10 Yorumla
+1 yılBen disciden cok korkuyorum. Zaten fobim halindeydi. Asiri mecburiyetten kaynakli 2 sene önce disciye gitmem gerekiyordu. Hastanenin en deneyimli ve basarili doktorundan randevu aldim. Bu kadindi. Disime igneyi vurdu. Uyuşunca yanina gittim disimi cekerken agzimda kelpetenle bayildi. Dişimin uyuşukluğu gecti cildirdim o gün. 3 4 defa igne yaptilar o kadini aldilar 2 tane erkek doktor gelip cekti disimi. O oldu bida da gitmedim bilmem anlatabildim mi.
10 YorumlaCinsiyet önemli değil ama doktorum hep aynı erkek o da çok tatlı ton ton amca 😊🤗
10 YorumlaErkek sert davranır muhteşem yapar
Kadın yumuşak davranır normal yapar10 YorumlaCinsiyet meselesi değil. Erkeğin de kadının da yeteneksizine denk geldim.
10 YorumlaBayanların eli hafif olur düzgün yapar bayan diyorum
10 Yorumla
+1 yılDoktor doktordur hasta için cinsiyetin bir farkı yoksa her doktora gidebilir.
00 Yorumlacinsiyetin önemi olduğunu düşünmüyorum
20 Yorumla
+1 yılYetenek cinsiyete yüklenmez.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle erkek doktor.
10 YorumlaErkek diş doktoru 💉
10 YorumlaGenelde erkek diş doktoruna tedavi ettiririm
10 Yorumla
+1 yılNe alaka becerisine bakar.
10 Yorumla
+1 yılEr kişi
10 Yorumla