5 kilo fazlam var. Sürekli diyeti boZuyorm. Gene başlıyorum boZuyorm 😢Fastfood a çok düşkünüm. Özellikle hamburger ve simit poğaça falan çok seviyorum 😖nasıl boğazıma hakim olabilirim ya sizler neler yapıyorsunuz 🙄
pek ihtiyacın yok aslında ama. kendine hakim olmak için o tür yerlerden geçme yani :D :D bide onun yerine daha güzel şeylerde alabilirisn mesela bir su al ve giderken güzel bir . meyveli yoğurt al ya da meyve falan al evde kendine öyle tatlı yapabilrisin
5-hidroksitrptofan seratoninin öncül molekülüdür ve isimini şimdi hatırlamadığım bir bitkiden elde edilir, iştah kesme, anksiyete giderme ve uyku getirme özellikleri vardır.
Ben kendimi bildim bileli zayıf biriyim iştahım da az bu yüzden kullanmadım. Sağlık konularında okuduğum kitap ve makalelerden edindiğim bilgileri paylaşıyorum. Kendimden söylemiyorum.
Sabah iki poğaça , öğleyin işte verilen yemeğin yarısını ekmeksiz, akşamlayin de ünv de çıkan yemeğin yarısını ekmeksiz yiyorum. Bu durumdan memnun değilim ama iştahım daha fazlasını yemeye müsade etmiyor.
kendini anla tanı kabul et doğru beslenmeyi öğren yılbaşına kadar diren sonra zaten sorun kalmaz. Diyeti kafana göre yazamazsın. Dahiliyeciden onay olmadan diyet yazılamaz
En İyi Cevaplar