Selamlar, son zamanlarda ödem atma konusunda çok fazla araştırma yaptım ve bildiklerimi bir video çekerek paylaştım.
Keyifle izmemenizi dilerim.
https://youtu.be/5DDH_-70mQE
Keyifle izmemenizi dilerim.
https://youtu.be/5DDH_-70mQE
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Videonuzun bir kısmını özet olarak yazı ya dökecek olursak ve ek olarak.
Vücutta su tutulmasına neden olan şeyler, ilaçlar, fiziksel hareketsizlik, tuz alımının aşırı miktarı, vitamin eksikliklerinin yanı sıra yüksek hava sıcaklıkları ve yüksek rakımlar gibi çevresel koşulların bir sonucu olabilir.
Ayrıca zayıf dolaşım, tiroid sorunları, damar ve karaciğer rahatsızlıkları, alerjiler, gebelik, yüksek tansiyon, kalp ve böbrek sorunları gibi iç faktörlerden dolayı vücutta su tutulması meydana gelebilir.
Vücuttan en etkili su atma yöntemleri şunlardır:
Çözüm 1: Maydanoz
En güçlü su atma doğal ilaçlarından biridir. İçi su dolu cezveye birkaç çay kaşığı maydanoz koyup kaynatın. Daha sonra 10 dakika kadar soğumaya bırakın ve bu çayı günde üç kez için. Daha iyi etkiler için biraz limon suyu da ekleyebilirsiniz.
Çözüm 2: Limon Suyu
Limon suyu vücudun aşırı sıvılarını ve atıkların ve toksinlerin birikimini ortadan kaldırır. Bir fincan ılık suda birkaç yemek kaşığı limon suyu ekleyin. Balla tatlandırabilirsiniz (isteğe bağlı). Bu doğal ilaçları birkaç gün boyunca günlük olarak tüketin.
Çözüm 3: Elma Sirke Sirkesi (doğal)
Elma sirkesi vücuttaki sodyum seviyelerini düşürür. Zaten bildiğiniz gibi, sodyum vücuda su tutar, bu nedenle sirke mükemmel su atıcıdır. Bir bardak suya bir çay kaşığı ilave edin ve günde iki kez için.
Ayrıca ayakları elma sirkesinde 10 dakika bekletin 1 çorba kaşığı elma sirkesini 2 litre suya dökün. Su hafifi sıcak olsun. Bu şişmeleri yatıştırır ve ayrıca kötü ayak kokusunu tedavi eder.
Çözüm 4: Ayak Şişkinliğine Nane Banyosu (En çok tavsiye edilen yöntem):
Yarım bardak nane yaprağı
4 bardak su
Nane yapraklarını suyla bir tencereye koyun, 10 dakika kaynatın. Sonra ateşten alıp 10 dakika soğumasını bekleyin. Suyu bir kovaya alın ve ayağınızı otuz dakika içinde bekletin.
Detaylı görüşün için çok çok teşekkürler. Harika bir görüş olmuş. Tekrar çok teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim.
İlk beles wifi buldugum zaman izlicem boyle cok yiyor velet 😬
Şebeke internetini kullanmaya kıyamıyorum son gün de dibine vuruyorum. E malum devretmiyor. 🤣
Muz, içerdiği potasyum ile vücuttaki ödemleri yok etmeye kararlı bir dostumuz. Aynı zamanda vücudun ihtiyacı olan doğal şekerin alınmasını da sağlıyor. Muzun gizli gücü ise, vücudumuzun güzel kokmasına yardımcı olması.
Güzel paylaşım.
AlessiaBeste bana yazarmısın bir
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim.
Cevap
10Cevap
Maydonozu suda kaynatıp. dinlenmeye bırakıyoruz ve içiyoruz çişle atılır
Yorumu beğenir misin videoyu sonra izleyecek kaçmasın gözümden
Tavsiyelerinize uyacağım. Teşekkürler.
Odem artırıcı çaylar var
Voltaren candır. Dolgit te öyle 😅
herkes için geçerli değil