50 Kiloyum Şu an 40 kiloya düşmem gerek en hızlı nasıl düşebilirim?
?
?
arkadaş yapmayın şöyle şeyler güzel oldugunu sanıyorsunuz yanılıryorsunuz zayıflığın hiç bir tarafı iyi değildir. hastalıklara karşı kolay kırılırsın . cildin kurak olur tırnakların üzerinde beyaz şeyler çıkar ve almak isteyince verdiğin gibi hızlı alamazsın . bir de ne elbise giysen hep olmaz bol durur uzerine.
ekmek yeme günde 2 ögün yeter ben öyle yapıyorum ama kafaya acayip taktım askere gitmeden kilo alacam mutlaka ben bir 10 kilo daha versem askere almıcaklar aslında :D
önemli olan kilo vermek değildir.yemezsin içmezsin çok kısa sürede sağlıksız bir şekilde kilo verirsin. yapman gereken şey tabağındakileri küçültmek. her şeyden dengeli beslenmek. kızartma türü gıdalar zaten sağlığa da zararlı. bunları tüketmemeye özen göster. tabi en önemlisi spor yapmak.
Her sabah ve gece yatmadan önce bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı sirke koy yavaş yavaş iç. Ve bolca egzersiz yap.
Cevap
4Cevap
40 kilo olunur mu yaa 50 bile az kal öyle hasta olursun mazallah
anlamsız bır cevap ama ne zorun var zaten cok zayıfsın
Cok az yicin cok agir spor yapicin. Ben boyel boyle 21 kilo verdm. Sıkıya gelebilcen mi ? Gelirim diyosan 30 kilo bile olursun . Hayde kolay gelsin
50 kg normalden az bile neden düşeceksin
40 kilo kızmı olur ya ne o oyle bot gibi
kime nisbet yapacan kıııızzzz
40 ne ya hastalık kaparsın
Neden eriyip kaybolmakmı istiyorsun
Ben sana 10 kilo vereyim 60 ol.
40 az değilmi :D
boy 1,40 mı
1.60
sıska olup napacan kimse sıska sevmiyor hem çirkin olursun güven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar