Japon usulü besleniyorum, 15 kilo verdim?

Yaklaşık iki aydır Japon usulü besleniyorum Dukan diyeti ve Japon usulü beslenmeyi birleştirdim ve iki ayda 15 kilo verdim. Balıketli koreli ve çinli gördüm ama japon görmedim bu yüzden dikkatimi çekti. Kahvaltı da bile balık yiyorum, et yemekten korkmuyorum meyve yemekten de öyle. Ortalama bir kahvaltım balık, meyve, yumurta ve salatan oluşuyor zamana göre pirinçte yiyorum çok kalorili gibi duruyor ama mevsimine göre taze yiyorum ve hepsinden az bir şekilde farklı tabaklarda yiyorum bu yüzden çok yememiş oluyorum ve chopsticklerle beraber sindire sindire yediğim için hem gözüm hem midem doluyor tıkanma durumu asla olmuyor. Her şeyi buharda ya da ızgara da pişiriyorum, sebzeleri çok pişirmiyorum ve etleri öldürmemek için dikkat ediyorum. İki öğün yiyorum ve hiç acıkmıyorum. Zaten Türkiye de bulunması kolay şeyler. Normal yağlar yerine susam yağı kullanıyorum. Bu ay dukanı bozdum, Japon ağırlıklıyım daha çok. Haşlanmış pirinç yedim ve yine vermeye devam ediyorum. Ballı tatlı yaptım, balım organik. Şeker hayatımdan tamamen çıktı, tatlı kültürü de. yaparsam ya ballı puding ya da pirinç ve fasulyeden tatlılar. Günde yarım saat yürüyorum, haftanın 3 günü mekik ve squat çekiyorum. Sarkmam olmadı ve artık daha güzelim. Ekmeğimi kendim yapıyorum ama çok sık tüketmiyorum. Japon usulü beslendiğim için tatlandırıcı kullanmıyorum, dukan usulü de olduğu için karbonhidratlardan biraz daha uzağım. Aslında işin sırrı mevsimine göre yemek, şekerden uzak durmak, doğal yağlardan yani baldan, pekmez den meyveden korkmamak ve aç kalmamakmış bunu anladım. Şu an çok memnunum ve iyi hissediyorum. Sizce sağlıklı bir beslenme türü mü?
Japon usulü besleniyorum, 15 kilo verdim?