Nedeni bilinmeyen bir şekilde kanım pıhtılaşmıyor bugün kan testinde sarılık çıkmış bundan dolayı olmuş olabilirmi?

Daha önce 11 haslarimdayken hepatit A gecirdim tedaviyi yarida birakarak ciktim hastaneden ve 5 ay sonra okuluma devam ettim hic bir sıkıntım yoktu ve sonra ilk ergenlige girer girmez asiri adet kanamasıyla hastaneye yattim KRONIK ITP teshisi kondu neyse her defasinda benim bu ALT, AST degerim yuksek cikiyordu sarilik oldugum hic aklima bile gelmezdi ben kullandigim ilaclardan veya enfeksiyondan kaynakli saniyordum cunku normal degerlerine donuyordu sonra , bugun doktorum sarilik daha once gecirdinmi dedi evet dedim doktora danisti benim kalabalik ortamlarda nefes darligi dengede durmada sıkıntılarım sanırım bundandı tam 7 yıldır sarılık olmam bu hastalığın sebebi olabilirmi? Bu sarılık bide hepatit A'ydı o gecici diye biliyorum babamdada hepatit B var. Pazartesi serumum var doktorum nefes darlığı tekrar çekersen hemşireye söyle dedi şimdi bu sarılık eğer geçerse bu hastalıkta geçermi ikiside bağışıklık sistemi ile alakalı diye tahmin ediyorum
Nedeni bilinmeyen bir şekilde kanım pıhtılaşmıyor bugün kan testinde sarılık çıkmış bundan dolayı olmuş olabilirmi?