Doktor evde kendin yapabilirsin dedi ayağımdan dikiş atıldı şimdi ne yapcağımdan emin olamadım yanlış bir sey yapmak istemiyorum. Neyi nereye saracağım yahu? Saglık ocağında yaptiracaktım ama kapalı

Pamuk varsa üzerine batisor döküp yara bölgesine ve 2 cm kadar etrafına iyice sür ama orda fazla batisor damlası kalmasın daha sonra steril bezi yara yönüne doğru o bolge izole olana kadar sar fazlalığı kes sonra o bant flastere benziyor neyse önemli değil ac onu steril bezin ucundan tutur her iki yanından
Yara bolgesine su degirme doktor vermedikce krem sürme dikisleri zamanında aldır sonrasındada bakımını ıyi yap
geçmiş olsun
Aile bireylerinden birinden yardım almanı öneririm. Geçmiş olsun dileklerimle...🇹🇴
Cevap
9Cevap
Yapışmışsa biraz oksijenli su ile temizle tendirdiyotla dezenfekte et sonra bandajla zor değil.
Ka bunda ne var yaralı bölgeye batisor sür sonra gazlı bez koyup bandajla kapat
Bir pamuk yardımı ile batisör'ü pamuğa biraz dökün sonra pansuman yapın daha sonra steril gaz kompres ile sarın bant ile yapistirin hanımefendi
Batikonu dikişin olduğu yere sür gazlı bezle sonra sar ya da yapıştır ne varsa yani
Batisor U dikişin üstüne biraz dök steril gaz kompres ten kes dikişin üstüne bantla
ilaci sür gazlı bez sar bantla yapıştır geçmiş olsun
Yara yerin resmi mevcutmu?
bol sürmelisin
Ne pansumani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar