Çil çıkarma yöntemleri? Çil nasıl oluşur? Nasıl çilli olabilirim?

Benim kısa bir süreliğine çilli olmam lazım. Nedenini de hemen açıklayayım, benim bir yakın arkadaşım fotoğrafçı, ve bir katalog için modele ihtiyacı var. Bu modelinde kahverengi saçlara, kahverengi gözlere ve tam bembeyaz bir teni olmayan, hafif çilli bir modele ihtiyacı var. çiller dışında bu özelliklerin hepsi bende mevcut, ama lanet olsunki bir çillerim yok :D Katalog çekimleri yaklaşık 1 hafta sürecekmiş, değişik mekanlarda, ve yakın pozlar çekilecek için suratımda haliyle çıkacak pozlarda, ama çillerim olmadığı için dikkat çekecek.

Çil nasıl yapılır?

Arkadaşım eğer çilli olsaydın sen tam idealdin diyor, bende napacağız o zaman diye sorduğumda bana sen bir çaresini bul, ne bileyim kalıcı bir kahverengi kalemle falan gerçekçi çiller çizebilirsen yüzüne sahte olduğunu kimse anlamaz, o zaman modelim sen olursun dedi. Benimde bu işe çok ihtiyacım var, çünkü bu aralar masraflarım baya kabarık.

Makyajla çil yapma

Yani size sorum şu olacak, nasıl kısa süreliğine kalıcı çiller edinebilirim yüzümde :D Hahaha biliyorum biraz abest bir soru oldu, ama inanın başka çarem yok, etrafımdaki arkadaşlarımada soramıyorum dalga geçecekler diye, burada sorayım dedim. Evde sadece sarı ve kestane renginde saç kınası var, az önce kestan olanını bileğime birşeyler yazdım kına ile, 15 dakika sonra yıkadim ama çok hafif turuncu bir lekeden başka birşey kalmadı :( Sanırım tek çözüm kına, çünkü boya ile yaparsam, hemen çıkacak biliyorum. Veya sizde başka bir fikir varsa lütfen paylaşın, bu çil meselesini önümüzdeki çarşamba gününe halletmem lazım, yoksa fırsatı kaçırırım :(((( Sizin için dua bile ederim :) Makyajla çil yapma nasıl olur?
Çil çıkarma yöntemleri? Çil nasıl oluşur? Nasıl çilli olabilirim?