Haşlanmış patatesten yapılan masum bir patates püresi kaç kalori olabilir ki lan?

Demin 3 tane orta boy patatesi aldım. 2 de yumurta koydum kaynattım bunları soydum sonra patatesleri püre haline getirdim 1-2 tatlı kaşığı kadar da margarin koydum püre yaptım üstüne iki kaynamış yumurta koydum. Bol sarımsaklı yoğurt döktüm üzerine bolca kırmızı pul biber karabiber nane koydum biraz da tuz bu akşam yemeğim bu 1 tabak patates püresi yanına da bir bardak kola koydum yedim oh dedim ne güzel hoşuma gitti yemek açtım çünkü sonra kaç kalori acaba dedim olsa olsa 500-600 kaloridir herhalde dedim 1 bardak da kola var 38 tane küp şeker hadi o da 650-700 kalori olsun dedin lamk google bir yazdım demesin mi 1472 kalori diye hata mı var lan bu işte bunu yiyesiye kadar 1,5 iskender yeseydim daha az kalori olurdu. İsterse 2000 bin kalori desin et yedim derdim ya! Ya lanet olsun lamk ya!!! 3 aydır diyetteyim daha kilo alıyom puuu Allah belanızı versin!!! 😡😡😡😡😡
Haşlanmış patatesten yapılan masum bir patates püresi kaç kalori olabilir ki lan?