Septoplasti burun ameliyatında burun sekli duzelir mi?

Merhaba ben burnumda ki şikayetlerden dolayı kbb gittim ve küçükken de doktorların söylediği gibi ameliyat olmam gerekiyodu ben de artık karar verdim Şu an yasım 23 tabi anca fırsat oldu doktorun teşhisi; Septum Deviasyon ve önerdiği ameliyat yanı kagitta yazan Septoplasti, çok araştırdım ama genelde burundan nefes alıp almamakla ilgili yazılar var ama hiç birisi de burnumda su kadar zaman sonra eski eğriliği gitti düzeldi toparlandı veya değişti diye yazan anlatan ya da farkeden olmamış sanırım çünkü bulamadim böyle detaylı yazan neyse tabiki de burnumdan nefes alamıyorum sürünüyorum fakat kimse pek fazla farketmese de ben kendimde burun eğriliğimi çok net farkedip senelerdir rahatsız oluyorum sağdan farklı soldan farklı görünüyor bana göre böyle ve bu yüzümün genel gorunusunude etkiliyo. Mesela biri benim resmimi çektiği zaman burnumdan kaynaklı yüzümde bir yamukluk görüyorum ama genel olarak ayna da bu kadar yamukluk yok burnumda çok deforme değil amma velakin benim asıl ogrenmek istediğim bu ameliyatı olduktan sonra burnumda sonuçta kıkırdak ve içerdeki et gibi kemiklerle alakalı bir durum onlar düzeltilirse onlardan kaynaklanmış olan eğri burun bozuklugu da gider mi diye sormak istiyorum yanı bunu deneyimlemis birileri var mi çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz? (Devlet hastanesinde burun ameliyatı)
Septoplasti burun ameliyatında burun sekli duzelir mi?