tam işaretlediğim yerde bir yerlerde çok acıyor nasıl geçer bu cam açık uyudum ondan sonra oldu bilen söyleyebilirmi?

Evde biri varsa bengay üstüne kolonya sürdür biraz masaj yaptırarak. Varsa gamaflex, majezik duo gibi kas gevşetici iç.
bunların hiç biri yoksa sıcak su torbası ya da sıcak havlu koy.
Yarın da geçmezse eczaneden yakı alabilirsin.
Bunları yapsanda bir hafta 10 gün süre ile geçmeyebilir geçmiş olsun
Omzunu ıleri geri cevır ve ınternetten senı rahatlatıcak egzersızler izle. Ama agrılar artıyosa tabıkıde doktara gıt😊 masaj yapabilicek birisi varsa bol kremle masaj yapsın agrıyan yerı ve ayak basparmagını ovalasın ve sıksın. Kas gevmeiş olabilir soguk suyla yıkanada bılırsın bır suru secenek var.
Kas gevşetici kullanmalısın eğer korkmuyorsan bir acile başvur kas gevşetici yaparlar rahatlarsın
teşekkürler iğne yakıyor çok acıtıyor ya
o etki bacağı kalçayı pert ediyor işte ben dayanamıyorum ilacı verince yanmaya başlıyor zaten o taraf tutmuyor neredeyse ağlayacak seviyeye geliyorum batırıyor ya iğneyi direk zıplıyorum zaten havaya birde popo açma durumuda var orasıda ayrı sıkıntı zaten geçmezse gidicez çaresiz
neden ordan olmak zorunda koldan olmuyormu koldan olduklarımız o kadar acıtmıyor ama o birde değişik bir his sanki vücut onu istemiyor bir an önce dışarı çıksın gibi bir tepki veriyor bildiğin titretiyor insanı geçmesini bekliyor olmak ve hiçbir şey yapamamak çok sinir bozucu olduktan sonra geri dönüşü yok bekle dur geçecek diye
yakar değilmi acıtır yani
peki çok teşekkür ederim hala kararsızım bir tarafım git diyor diğer tarafım düşündükçe acayip oluyor çocukken bir ateş düşürücü yapmışlardı 2 saat acımıştı ve çok yanmıştı ayağım yok gibiydi aynı
korkuyorum ya o sedyeye yatınca daha olmama şansın yok teşekkür ederim vaktinizi aldım
oldum çok acıdı 15 20 dk gelemedim kendime
ilk bir şey yoktu 5 dk sonra her tarafım uyuştu
ben gitmeyecektim de bizimkilerin zoruyla gittim yoksa gidemem çok korkuyorum ve utanıyorum hala alışamadım o ilacı verirken resmen titriyorum
istemsiz psikolojik işte o ortam falan geriyor beni etraftan beni seyreden var mı biri görecek mi etrafa bakıyorum sürekli benimki gereksiz evham işte
Cevap
3Cevap
Zeytinyaağıyla yapilan masaj gecirir, cok gecmis olsun
o afran yer benimde agriyordu doktora gittim yirttik var dedi bayramdan sonra sivi enjekte edecek
Sulidin kullanabilirsin
Her derde deva 😂
Evet :)
kulunç girmiş
kütüretmek lazım
Aynısı bendede var 😑
geçmiş olsun
teşekkürler
masaj yaptırsan
4 gündür böyle dokununca bile acıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar