Erkek arkadaşımla uzun süredir beraberiz. Annesi her görüştüğümüzde saçlarını küt kestir uzun saçlı olma artık diyor. Kızlarda kısa saçı daha çok seviyormuş. Benim gelinimde kısa saçlı olsun diye hayal etmiş hep. Bu Eylülde de nişan yapalım diye düşünüyoruz. Ama annesi saçlarımı kesmem konusunda çok ısrarcı. Sizce ne yapsam, kessem mi?
Erkek arkadaşımın annesi belime kadar olan saçlarımı kısacık kestirmemi istiyor. Sizce kestirmeli miyim?
erkek arkadaşın istese karımı düğünde kısa saçlı hayal etmiştim dese tamamda annesi neymiş ya hadi gönlü olsun biraz toplu dursun diye kısalttırabilirsin ama kısa saç senin hoşuna gitmiyorsa sakın yapma daha en baştan annesinin lafları altında ezilir olursun
Sakin kesme güzelim hayatında o gelinliği bir kere giyiyorsun o da ip uzun saçlarla güzel gider hangi gelin kısa saçlı güzel hayaliymis canim başka hayellerini yaşasın mesela oğlunun mutluluğu böyle benim de hayalim akan gelinlikl üzerine dağınık örgülü saçlar ve duvak saç arasına çiçek yani lütfen kendi kararlarını isteklerine göre ver ben de ona benzer bir salaklaik yaptım hala cekiyorum cermesini yemin ederim insan yine kendisine kalıyor ben bunu biraz geç anladım ama her zaman mantığına göre hareket et sonra kizarsanda kendine kız başkasından hesap soramiyirsun arkasını dönüp gidiyorlar ben saçımı kesmeyi sadece düşünüyordum belime kadar saçlarımı getirdiler resmen küt yaptılar ya yemin ederim saçlarım belime kadar uzundu normlade işte çok çabuk uzayan saçlarım var hatta bundan rahatsızlık duyardım ben saçlarım tam iki yıldır hala göğüs hizamda küstulrr bana resmen uzamiyo insanlara çok takılma ya vala o gelinliği hayal ettiğin gibi giy sonra pişman olursun
Herkes onun sevdiği birşeyi sevmek zorunda değil, Ben kestirme derim. Fakat sende artık bu durumdan sıkıldıysan kestirebilirsin çokta kısa olmicak bir şekilde. Ya da Ben saçlarımı kestirmek istemiyorum siz benim saçımla değil karakterime bakarsanız daha iyi olur kısa saçlı olur kötü kalpli kötü niyetli çok kadın var diyip tavrını koy bence.
Küt saç hastası biri olarak, hatta bunu arkadaşlarına filan öneren biri olarak sen istemiyosan kestirme derim. Sende sıcak bakıyorsan bu fikre o zaman kestir derim. Hem sana değer veren birine sende ona değer verdiğini göstermiş olursun, hem de değişiklik olur
Kim için olursa olsun, kendin istemediğin sürece asla yapmamalısın bence böyle bir şey. Çünkü bir yerden sonra bu sadece saçla sınırlı kalmaz diye düşünüyorum. İlerde daha büyük şeyler de isteyebilir senden zamanında nasıl olsa sözümü dinlemişti diye düşünüp. O yüzden bence hiç girme böyle bir olaya yine de son karar senin tabii
Bazı insanların ne aptal takıntıları var gerçekten. Gelinim kapalı olsun, gelinim kısa saçlı olsun, gelinimin götü büyük olsun. Ey iflah olmaz sığır! Yarın oğluna tonla masraf ettirip bir de bosanirsa görürsün saçı başı. Üzüntüden senin saçın dökülür bu sefer. Bunun gibiler oy veriyor ülkenin geleceğiyle oynuyor awsu bir de. Bunun beyniyle Erdoğan'ın elinde kuran gördü camide fotosu çekildi diye Erdoğan'ı dindar sanan kesimin beyni aynı küçüklükte. Sinirlendin gene kendine hakim ol Mars🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bırak sevgilinin annesini, sevgilin için bile böyle bir şey yapmana gerek yok. Yahu sana senden başkası lazım değil. Önemseme kimsenin görüşünü. Saç bu ne kadar önemli olabilir ki? Bir insanın kısa saçlı gelini olmasını istemesi kadar anlamsız bir şey yok. Sen kayın validenin saçlarını hayal ettin mi daha önce? Bırak boşver sakın yapma öyle bir hata kendine neyi yakıştırıyorsan onu yap ve kayın validenin samimiyetine de hiçbir zaman güvenme.
Hayır tabiki. Sen onun istediği şekilde yaşamak zounda değilsin. Nasıl istersen öyle yap. Onun hayalleri bu, ama senin hayallerin bu değil. Birilerinin hayalleri için değil, kendi hayallerin için yaşa. Birinin senin yasantina müdahale etmesine izin verme. Sen onun kölesi misin? İzin verme bunlara bir kere izin verirsen bir daha başını alamazsın.
ona kalmış bir karar değil. hatta şimdiden böyle karışmaya kalkışması gelecekte yapacaklarının aynasıdır. lütfen kişisel tercihlerime karışmayın de kibarca ve konuyu kapat.
Sevgilin dese anlarım da, annesi ne alaka ki, Sevgiline şöyle karışmasın bence, hele ciddi düşünüyorsanz kesitrcekesen bile kestirme, tepene çıkar sonra, zorlanırsın.
Kim kimsenin dış görünüşüne karışamaz sonuçta sen görüyorsun ve senin rahat etmen gerekiyor senin hayatın senin seçimlerin kimse kimseye karışamaz gerçekten saçmalık.
Gelinimi kısa saçlı hayal ettim ben öyle seviyorum diyor ve kestir diyor bakk bak tam tersine daha da uzat. Birilerinin hayallerini gerçekleştirmek zorunda değilsin.
Ya onun annesine ne oluyor eger sevgilin begeniyorsa (ki biz erkekler boyle sac severiz zaten) bunu disinda bence sevgilinin annesine karismamasi gerektigini söylemesi lazim. Bana saçma geldi..
Eşinin ailesi ve senin saçının boyu ne alaka ya? Kime ne abi benim saçımdan falan. Çok istiyorsa gitsin kendisi kestirsin saçını kısacık.. Keyifli günler..
Ee senin hayallerin ne olacak? Herkesin bir sınırı var aşmasın, sen de mesafeyi koru onla. Oğluna da böyle her istediğini yaptıran bir tipse yandın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boyun kaç? Bazı kısa boylu kızlar çok uzun saç bırakıyorlar köylü kızı gibi oluyor. Aslında kısa saç daha modern bir görünümü var omuz ve biraz omuz altı iyidir. Beline kadar olan saç eğer çok bakımlı değilse Kezban gibi
Pişman olursun bence kestirme. Nişanın da olacakmış. Saçların kısacık olursa hiçbir şekle giremez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sakın yapma seni kıskanıyor anası saçların ve gencliğine haset gideriyor amacı senı cırkın ve sıran yapmak kanöa o kadın kım hem bu kadar ılerıye gıtmesıne musadw edıyırsun kı az mesafelı okun be