Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim kizlar erkeklerin ustune neden bu kadar cok düşüyor? Okurken sinifimda yabanci bir erkek arkadas vardi o bile demisti siz erkeklerin uzerine cok dusuyor, memnun etmeye cok calisiyorsunuz demisti. Ne gerek vardi simdi? Kopruden atla dese atlayacak misiniz? Ben mavi goz seviyorum deyince gozunuze eziyet edip surekli lens ile mi dolasacaksiniz mesela? Kendi bedeninize sayginiz olsun biraz. Surekli erkek begeniyor diye yapiyorsunuz. erkek ince bel seviyor diye spor yapmalar, ameliyata girip yag aldirmalar. Erkek sarışın seviyor diye gidip saci yakma ugruna sariya boyatmalar.
Onlar sizin icin bir sey yapiyor mu bir dusunun bakalim? Kasli erkek seviyorum diyorsunuz gidip kas yapiyor mu sevgiliniz? Verecegi cevap gidip kasli biriyle beraber ol o zaman der.(bir kismi takar belki hirs yapar spora başlar. Erkekler kadinlar kadar takmiyor bu tarz elestirileri) Ya da sakalsiz seviyorum dediginiz zaman kesiyor mu? Eger sakalina duskun biriyse sittin sene kestiremezsiniz. Onlar kendilerine olan saygiyi korurken, biri icin kendini degistirmezken kadinlar niye boyle yapiyor?
2 yillik iliskim var. Eger nasip olursa agustos eylul gibi işi ciddiye bindirecegiz. 2 yılda bedenimle ilgili tek bir laf etmedi. Sacin şöyle olsa demedi, buran boyle olsa demedi. Oldugum gibi kabul etti adam. Canim sıkıldı, bakımından falan yoruldum gittim sacimi kisacik kestirdim guzel olmus dedi gecti. Sacimi uzattim, boyattim bir sey demedi. Spor yaptim 5-6 kilo verdim yine bir sey demedi. Pandemide karantinada kilo aldim yine sorun olmadi lafini etmedi. Cunku bu beden benim ve benim sozum gecerli. Dese yapar miydim hayır. Olmasi gereken bu.
Bende kendisine karismam. Sakalli gezsin, gezmesin, sacini uzatsin, kas yapsin vs. Kendini nasil begeniyorsa, nasil ozguvenli hissediyorsa onu yapsin. Biri yanindaki kisiyi hayalindeki kişiye dönüştürmesin. Donusturmek isteyen varsa gitsin kafasindaki gibi biriyle olsun. Yanindakini manipüle edip degistirmeye kalkmasin.
Bu iliskide cok onemli. Cunku diger turlu yorulur, tukenir insan. Kisa sac der, sari der, kizil der, ince bel, buyuk popo der. Insanlarin, erkeklerin istekleri bitmez. Tum bunlari yapmak bana dogru gelmiyor. Tum bunlari yaparken, sevdigi erkek icin ya da erkeklere kendini begendirmek ugruna kendini unutan kizlar görüyorum ve cidden üzülüyorum. Bu kadar kaptirmayin. Şu hayattan bir kere geciyorsunuz. Oldugunuz gibi, kendinizi aynada hangi halinizle gorunce mutlu oluyorsanız oyle gecirin hayatinizi. Hayatinizi bir erkek/erkekler beni nasil gormek istiyorsa oyle olmaliyim diyerek gecirmeyin.51 Yorumla- +1 yıl
Duuvara asmalik yorum yapmışsın valla imA kase mühür dedikleri bu olsa gerek
En İyi Cevaplar
Herkes gömmüş, üzüldüm valla. Bende kısa saç seviyorum. Bu önemli kısmı değil ama hoşlandığın için bir çaba göstermişsin. Ona hoş görünmek için. Bu kolay birşey değil, ben sadece yüreğini tebrik ederim, Allah iyilerle karşılaştırsın🙏
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Sen gel yıllarca emek ver uzat sonra bir çocuk gelsin kısa seviyorum desin kes benim eski sevgilimde kısa seviyorum derdi sürekli saçımı kestirmem için ısrar ederdi ama kestirmedim başkası için asla saçımı kestirmem geçenlerde sıkılıp kestirdim biraz hiç pişman olmadım çünkü kendi isteğimle kestim emin ol sen pişman olacaksın bak kendin de demişsin bu sefer farklı bir şey diyor erkekler ne istediğini bilmiyor saça çok da önem verdiklerini düşünmüyorum seni uzun saçlı da severdi.
42 Yorumla
Soran+1 yılNe diyebilirim ben değişmeye dünden razıymışım
Köprüden atlayan kızlar çok tarz, çok etkileyici dese bunuda yapacak gibi duruyorsun. O öyle dedi diye saç mi kesilir ablacım? Seni seven olduğun gibi sevsin, ya da hiç sevmesin. Birileri için değişme çalışmayın, ne yaparsan kendi için yap oncelikle.
10 Yorumlaİyi ki git kendini trenin önüne at dememiş. Hangi akla hizmet saçlarını bey efendi kısa istiyor diye kesiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılO demedi zaten kestirmemi bi konuşmamızda kısa saçlı kızlar güzel oluyor dedi onun için yani
+1 yılYapmışsın işte yanlış yapmış olsan ne olmasan ne. Hayırlısı olsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılSaol yaa
- +1 yıl
Rica
+1 yılUlan manyak mısınız olum ben kaç aydır kestirsem mi kestirmesem diye düşünüyom siz bi adamın lafına saçınızı kesiyonuz aw
63 Yorumla
Soran+1 yılAma aşırı derecede ilgi duyorum bu çocuğa
- +1 yıl
Kafanı duvarlara vurmak için güzel sebep dkkmzlkxnjdd
Soran+1 yılSende görsen eminim severdin 😄
+1 yılVay arkadaş hoşlandığın çocuğun ilgisini çekmek için güzelim saçlarını mı kestirdin🤦♀️ Sevsen neler yaparsın kim bilir... 🤓 Çocuğun hiçbir şeyden haberi yok sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun👏👏
21 Yorumla
Soran+1 yılOlur öyle 😂
+1 yıl:D Allahmmm valla ya ben ergen olmadım
ya da şimdiki kızlarımızda akıl fikir eksik
neyse hoşuna gittiyse ne ala42 Yorumla
Soran+1 yılIyki de gizlenmişim ne çok tanıdık çıkıyo dsfsa
- +1 yıl
:D :D
+1 yılSeven olduğum gibi sever zaten.
Birileri için kendimizi değiştirmemiz gerekmiyor aslında.
Zaten sevmiyorsa ağzımızla kuş tutsak yine de boş...20 Yorumla
+1 yılBende bana olgun değilsin dedi diye gülmeyi bıraktım
00 Yorumlaİstediği kadar yakışıklı olsun la kendinden ödün vermeye değmez
30 YorumlaAferin diyorumm, bi anlık hislerin için emeklerine kıymışsın ileride çok kızarsın kendine
22 Yorumla
Soran+1 yılSeninde kısa fsdsds
+1 yıllol sanalda birinden hoşlanıcak kadarmı yokluktasın
11 Yorumla
Soran+1 yılLol varlık içinde yoksulluk yaşıyom dsdsa
Neden birileri istiyor diye o kalıba girersiniz? anlamadım gitti!!! sizi siz diye sevseydi ne hoş olurdu
10 Yorumla
+1 yılKimse için değişmemelisin.
44 Yorumla
Soran+1 yılÇok hoşlanıyorum o da biliyor ama karşılık vermiyor arkadaş olarak görüyor
- +1 yıl
O kim ki? kralın oğlu olsa yine fark etmez. Sen, kendin için yaşamalısın ve özgüveninle benliğini en üst seviyede tutmalısın. Bunlar basit bile denmeyecek itici hareketler, en azından ilişki ve bağ yoksa.
Soran+1 yılAslında benim de kestirmek aklimda vardı ama onun öyle demesiyle kararımı vermiş oldum.
Ama kısa saç ta çok yakıştı- +1 yıl
Bahane üretme şimdi aklımda vardı diye, detayda açıkça onun için demişsin. Kendin için yap ve kendini kandırmayı bırak, o zaman işte mutlu olursun.
Senin icine sinmiyorsa bir daha boyle bisey yapma. Once kendin icin yap ne istiyosan
01 Yorumla
Soran+1 yılİçime sindi baya güzel oldu ama dün stalk yaparken bu kez de uzun saç sevdiğini öğrendim
+1 yılOlduğun gibi sevilmediğin sürece bu bakış açısıyla sadece daha fazla kullanılırsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan birinden hoslandin, burasi fake üyelik dolu, herkes sahte bir karakter, shate bir kimlikle geziyor ve sen burdan hoslaniyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılIliteşim yerimiz sadece burası ile sınırlı değil
Arada öyle sesli filanda konuşuyoruz
Şimdi uzun seviyorum dese peruk mu takıcaksın ajan gibi hergün kılık değiştirirsin bu gidişle😀
10 YorumlaAyrılmayı bekleseydin😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevgili olmadık ki ağlayan emoji dsfsda
+1 yılYanlış yapmışsın
Kendi fikirlerin daha önemli
Sen bir değersin
Unutma bunu00 Yorumla
+1 yılBravooo yarın başka bişey ister onu da yaparsın. Bu kadar kör olmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKökü sen de o öyle demişse de emin ol beğeniyordur.
Seni şımartmamak için gidip öylen bir şey demiş :) belli ki bunu yazmama kadar işe yaramış. Hiç canını sıkma güzel bir takı kombin yap.00 Yorumla
+1 yılKlasik ergen işte bi erkek için tırnağımı bile kesmem
31 Yorumla
Soran+1 yılErgen değilim deliyim biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu neyin kafası ya. Haram değilse iyi gider gece gece
00 YorumlaKarşındakine göre kendini şekillendirme kendi sevdiğin şeyleri yap
00 Yorumla
+1 yılMantıklı gelmiyor başta ama empati kurunca bi düşününce neden olmasın diyorum. Ama seni sevecek olan her türlü sever. O kadar emeğine yazık etmişsn.
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın, sevgilin için olsa da yanlış yapardın. Bir şeyi ancak kendin istiyorsan ve kendine yakıştırıyorsan yap.
00 YorumlaUzun ve kısa halini görmediğimiz icin bisey diyemeyiz. Yorumsuz.😊😊
00 Yorumla
+1 yılYapmamışsın. Tek değişiklikle bir insan sevilebilir mi?
00 Yorumla
+1 yılSen gercekten iyi değilsin
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktorum da gelmişşş fsfsdsa
- +1 yıl
Doktorcuğun da geldi
Yazık Ergen daha, sütünü iç uyu yavrum hadi
11 Yorumla
Soran+1 yılSeninle aynı yaştayım dsfsfa
Ne değişik kafalar var laaa şu evrende😝
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru konuş öküzcük 😝
Soran+1 yılHer yerde karşıma çıkıyon öküzcük 😂
Soran+1 yılMaymun sjdjs
Umarım ben değilimdir 🤦
017 Yorumla
Soran+1 yılÇıks sen olamazsın gsfsd
Soran+1 yılAhaha hiç tipim değilsin o yüzden merak etme kalmazsın 😂
Soran+1 yılSaol yaa fsfsfsa
Soran+1 yılOlmasan şaşarım 😃
Soran+1 yılBays keyifsiz günler dilerim 😄
Soran+1 yılBiliyom suratından anlaşılıyo 😃
Soran+1 yılYoo incelicek kadar ilgimi çekmedin 😃
Soran+1 yılGüle güle dayısu sjdhsj
keske kesmeseydin yaa deger mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılOnun için mi
Değmese yapar mıyım 😃
+1 yılÇok doğru yapmışsın aferin sana
01 Yorumla
Soran+1 yılAferin bana sjjskj
Kanka kafanda var sanırım
10 YorumlaAynı şekilde devam et hanyayı kopyayı görürsün
00 YorumlaYazık olmuş güzelim saçlara
00 Yorumla
+1 yılEvet en doğrusunu sen yapmışsın :d
00 YorumlaMemnunsan sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılYazik cidden
30 Yorumla
+1 yılYani kendi zevkine engel olmuşsun biraz sanki
00 Yorumla
+1 yılVerenden hoslaniyorum derse verecen mi
13 Yorumla- +1 yıl
Yeter bu kadar trolleme milleti
Soran+1 yılTrol değil dsfsa
- +1 yıl
Belli oluyor olmadığı
+1 yılmanyağa bak be sfsdfsd
023 Yorumla
Soran+1 yılSeninle ayni Fikirdeyim manyak olduğum kesin 😂
- +1 yıl
Hiç böyle hatunumuz olmadıa sdadasdsa
Soran+1 yılBenimde yok ama kısmet 😂
İnşallah olur, güzelliğe bakıyor olsaydı şimdi o çocukla evlenmiştik fsfsfa- +1 yıl
Güzelliğe değil de içine bakıyordur belki direk sfsdfs
Soran+1 yılHani içimde de kötülük yok ama biz bununla ne zamandır arkadaşız ve sevgili olarak görmüyor
Hatta erkek arkadaşıyla konuşur gibi lan lı falan konuşuyor 😂- +1 yıl
az kızlığını göster sende adasds :D :D
Soran+1 yılDiğer herkeste işe yarıyordu bununla tanışmadan önce ama buna sıra gelince hiç şey yok fdfsfsa
- +1 yıl
göstermemişsindir sen daha cevheri de ondan hep bunlar adadas
Soran+1 yılYok abi foto bile atsam bu ne len diyo fsfsa
- +1 yıl
bu meme bu vajina diyeceksin adasdfgdfgfd
Soran+1 yılAmsjkajs yok öyle foto değil len normal atiyom.
Öyle foto atarsam direk engeli yerim skdjsjd- +1 yıl
senin de hoşlandığın erkek de sıkıntı var yahu sdfsdfsd bize atsan ooooo sdfsfsd
Soran+1 yılBiliyom çünkü zor olduğu için hoşlanıyorum 😃
Soran+1 yılKolayı kim sever sjcjsmcwj
- +1 yıl
ilk seks'in tadı onunla başka olacak desene asdasdasdas
Soran+1 yılAynı ülkede olsaydık Evet başka olabilir di skvsjjfs
- +1 yıl
hanginiz yurt dışın da acaba adadassa
Soran+1 yılBen 😂
- +1 yıl
Sıkıntı o zaman ya adasdas sen yurt dışındaki adaylara bak en iyisi fdgdfgdf
Soran+1 yılAğlım mı ben o zaman fsfdfsa
- +1 yıl
sanala devam ke diyebiliriz senin için sfdsdf
Soran+1 yılÜhü ühüü skdjskdj
- +1 yıl
kıyamam ya ağlama :D :D sdfsdfs
+1 yılYazık olmuş.
10 Yorumla
+1 yılAbartmışsın.
10 Yorumla
+1 yılSaçların hangi renk acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yılBakır 😃
- +1 yıl
Kestirdiğin saçları satalım bakırın kilosu çok pahalı can... 😄
+1 yılCocugu onemsiosun galiba soylle ona
00 YorumlaHalt etmişsin. İsteyen kocan olsa neyse mk.
00 Yorumla
+1 yılYazık kafana maalesef
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılSadakatsizdeki Derin olur gibi
00 Yorumlailginç sin
10 Yorumla
+1 yılÇocukça
00 Yorumla
+1 yılAferin sana
00 Yorumla
+1 yılKısmet