Aslında herkesin ortasında böyle söylemesine kırıldım ama çaktırmadım. Eve geldikten sonra bütün gün kafama taktım. Bu hikayeyi sizle paylaşmak istedim. Sevgilim kısa saçlı kızları beğeniyor diye saçımı kesmeli miyim? Yoksa kırıldığımı belli mi etmeliyim?
Ben uzun saçlıyım, sevgilim arkadaşlarımın yanında kısa saçlı kızları çok beğendiğini söyledi, saçımı kesmeli miyim?
bence direkt kestirmek biraz yıkık bir hareket olur. şöyle düşünmelisin bence; sen kendini uzun saçlı çok beğeniyorsan böyle mutlu olmalısın. sevgilin kısa saçı çok beğeniyor ama seni uzun saçlı da seviyor olabilir elbette. önemli olan aranızdaki ilişkinin ve sevginin sağlam olması. eğer aşamadığın bir problem bir takıntı haline geldiyse bunu onunla konuşmalısın uygun bir dille.
Yok daha neler. Kilolu bayanları sevdiğini söylese sabah akşam yemek mi yiyeceksin?
Unutma istediği birine dönüşerek kendine gülünmesini sağlarsın, başka bir şeye yaramaz.
Sadece o'nu vurduğu yerden vuracaksın. Boyu kısaysa uzun boylu erkekler de çok karizmatik oluyor diyebilirsin. Kır saçlı erkekler de bana çok karizmatik geliyor diyebilirsin.
uzun saçlı olmaktan mutluysan kestirmemelisin. evet, karşı taraf için fedakarlıklar yapılmalı ama bu fedakarlık yapman gereken bir durum değil. o öyle istiyor diye öyle yaparsan, zamanla o hep başka şeyler istediğinde istediklerini yapmak zorunda kalırsın. yapmazsan da o sınırını koruyamadığın için basitleşmeye başlarsın bence.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgilin için üzüldüm. Bende kısa saçlı kızlardan hoşlanıyorum, sempatik ve ayrıcalıklı buluyorum. Kendi sevgililerimle paylaşamadığım bu şeyi keşke sana anlatabilseydim. Bu arada kestirmek istemiyorsan senin için zaten sorun olmaz diye o konu üzerinde durmuyorum 🙂
sende onun arkadaş ortamındayken göbekli ise kaslı erkekleri, 1.80 ise 1.90 erkekleri, siyah gözlü ise yeşil gözlü erkekleri çok beğendiğini falan söyle
Sirf karşındaki beğeniyor diye kendini değiştirme. Kendin istiyorsan yap diyelim ki bir kişi esmer karşıdaki sarışınları seviyor sarışın mi olacaksın. Seni olduğu gibi sevsin ayrıca arkadaşının yanında öyle yapması çok kaba kötü bir durum. 3 nedeni olabilir birincisi seni beğenmiyor ıkincisi kızım sana söyledim gelinim sen anla 3. sü kısa saclı ınsanları beğeniyorum ama bak senin arkadaşını seviyorum umrumda değil mesajı vermiş. Bir de merak ettim, arkadaşın kısa saçlı mı?
Kırıldığını belli et ben bilerek yaptığını bile düşünüyorum belki saçların çok güzel kıskanıyor falan bilerek yaptı var öyle man yaklar afedersin... ben olsam kesmem... kesme olduğun gibi sevsin beğensin seni ,,, olmanı istediğin farklı hallerine elinde oyun hamuru var sanki de şekil verecek yok artık... sen kırıldığını belli et , etmesende senin yerinde olsam arkadaş ortamında ben çirkin severim lafını edip ona ders vermeyi ihmal etmem..
Senin bu durumda yapacagin bir şey yok. Sevgilin kısa saçlı kızlardan hoşlanıyorsa ya kısa saçlı bir kız bulur. Ya da patavatsız konuşmalarını biraz dizginler. Neden baska bir insan için güzelim saçlarını kestiresin ki? Bir de şöyle düşün. Olur ya diyelim ki ayrıldınız. Hayatına başka biri girdi. O kişi de uzun saçlı kızlardan hoşlanıyorum dedi. Napacaksın profil fotonu eski uzun saçlı hallerinle mi donatacaksın? Senin ne istediğin önemli. Başka kimsenin değil.
Kendinden taviz vermiş olursun. Senin ne istediğin daha önemli. Çünkü onun istekleri hiç bitmeyecek ve yolun sonunda kendini tanıyamazsın. Sen neredesin bulman zor olur
Elbette hayır sen kesmek istiyorsan kes ama bunu sevgilin seviyor diye yapman aşırı yanlış olur senin de beğendiğin bir sürü erkek özelliği olabilir bundan bahsetmesi çok yanlış ve kırıcı buna kırıldığını paylaş yoksa bu durum ilerleyerek devam eder ve ilerde daha çok kırılabilirsin
Bunu sana tekken de söyleyebilirdi. Güzel bir şekilde kısa saçın sana yakışacağını, beğendiği bir model olduğunu falan.. Sanki orada bilerek yapmış gibi olmuş.
Sen istiyorsan kestir o istiyor seviyor diye kestirme.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Kesme pişman olursun, benimde sevgilim kesmemi istedi sonradan öğrendim kısa saç olunca erkekler bana bakmadı bile meğersem başka erkek bakmasın diye yapmış.
Kısa saçı sevmiyorsan kestirince mutsuz olucaksan kesinlikle kestirme yani daha da mutsuz olursun ve şunu söyleyebilirim ki kısa saç rahatlığı diye bir şey var bağımlılık yapıyor bir daha uzatmak istemiyorsun ona göre lskshssllshslsd
Benim sevgilimde siyah saçlı kadınları hep beğendiğini söyler ama bana nedense hiç hoş gelmiyor onun içinde değişmedim. Bende küpe takasından hoşnut degilim ama takıyor bunlar cok problem edilecek meseleler değil bence.