AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
bence nişanlın kuaförle anlaşmış 2500 ü cebe indirecek dikkat et :)
En iyisini ve en güzelini istemesi çok doğal eşim olacak kişi 5 değil 10 bin de verebilir kuaföre hiç bir şey demem ama nasıl ben berber paramı kendim ödüyorum oda kuaför parasını kendi versin benden para isteyecek kadar aciz olmasın.
İnsanlar yiyecek ekmek bulmakta zorlanırken 5 bin tl saça vermek sence mantıklı mı damat bey? Aylarca çalışılıp kazanılan paraları birkaç saat içinde vermek akıl işi değil. Umarım evlilikten sonra daha büyük isteklerle karşılaşmazsınız.
Evet pahali bikac saatlik calişma icin finalde 5000 tl sayacaksin elin ogluna. Buraya yazdigina gore bukadar kolay kazanmiyosun bu parayi. Ama baktin cok israr ediyor bu konuda yaptir gitsin. Bir sonraki istegi de cok uçuk olursa o zaman soylersin igneleyici bir dille.
Hangimiz parayı kolay kazanıyoruz ki, içime otura otura vericem herhalde
Gelin saçı giyince maalesef fiyatlar birden yükseliyor ama o da fazlaca yüksekmiş yani. Ama kızların da en önemli günü, şimdi bişey desen alınabilir çok hassas oluyoruz düğün nişan öncesi
Ben nişanımda kendi nişanım olduğunu söylememiştim mesela kuaföre;) sevdiğim insanı düşündüğüm için
👍👏👏👏
Bence gideceği kuaförü öğren herhangi bir instagram hesabından dm den fiyat al bem en lüks kuaförler gidiyorum bu kadar pahalı olamaz ünlülerin gittiği Bi yerse belki... Benim eski nişanlımın durumu gayet iyiydi ben ona ragmen
yük olmamak için elimden geleni yapıyordum her zaman alışveriş yaptığım yerden alışverişimi yaptırdım her zaman gittiğim kuaföre götürdüm sırf erkek tarafı ödüyor diye en Pahalı sını istemek bana görgüsüzlük gibi geliyor üzgünüm
Dostum yani ne olursa olsun yeniden saç ektirmesi 10 bin tl yani saça şekil verip boyayıp süslemek 5 bin olması mümkün değil bence bu durumu konuş yol yakınken anlayışla karşılamazsa daha devamında hayatımda bir kere yapıyorum diye herşeyi yapar gelin başı 600-800-1200 falan oluyor
5.000 TL de ne yahu? Türkiye Birincisi, İstanbul Etiler de bile en baba kuaför damat traşını paket halinde 700 e yapıyor. Bence ya sana yalan söylüyor ya da sen trollsün.
O sadece nişanlının saçı değildir kız kardeşi kuzeni falan varsa onlarda dahildir yani bende ilerde evlenirken kız kardeşimi yanıma alıcam tabiki
Hımm. Toparlamaya başla o zaman 😀
hepsini damat mı karşılar?
Kızkardeş sadece diğerleri ni almam zaten
Başka bir kuaföre gidin yakınınızın düğününe gidiyormuş gibi makyaj ve saç yaptırabilirsiniz bence çünkü şu an bu kadar para almalarının tek nedeni aslında aynı şeyi yapıcaklar ama gelin makyajı saçı ya adı var işte, illa ki her kadın güzel olmak ister ancak şahsi görüşüm 5 bin TL verirken benim içim acır sonuçta daha sonrasında da bir yaşam var birliktelik var herşey bu kadar zor iken eşler birbirini anlasın lütfen
Ne saçı yapıyor böyle Allah aşkına ya madem bir kere evleneceksiniz herşeyi satın düğüne harcayın bütün parayı o kadınla ömür mu geçer ya soymaya çalışıyor seni
Sadece onun gelin saçı değildir o para yanında bacıları ya da kuzenleri vardır onların saçı makyajı manikürleri 5 bin TL dir
Hepsini benim mi karşılamam gerekiyor?
Yani ne yazık ki nişanlın belki sonradan vazgeçer biz ablam da sadece ablamın saçı ve benim kuaför paramı eniştem ödedi başka kimseyi almadık öyle ve hem kına hem düğün 800 gibi bi para tuttu
Ben 450 tl olana gidicem. Bende nisanliyim. Kina 350 dugun 450 tl. Dugun salonunun ayarladigi yere gidiyorum.
Bizde öyle bir şey yok galiba, salonlar bir yer mi ayarlıyormuş
Tabii ki oyle ayarliyorlar anlasmali
Gelin arkadas sülaleninde sacını yaptırıyo herhalde
Sanırım öyle ama soran arkadaş bunu yazmamış.
vay be kiza bak ben sevgilime pahalı diye portakal suyu ısmarlatmıyorum kahvaltı ederken :D
bnde valla hep bu kızlar kazanıyor...
Düğün-kına vs. aptal işidir. Alt üstü evet mi evt diyicen sonra resmi huhuksal anlaşma imzasını atıcan bu. Yani yarın dünyalar ayağına yımıcak ya da kimse 2-3 gün sonra umrunda olmucak. Fakat 2-3 yıl min. borcunu ödüyücek ve her gün aklınıza gelicek
5000 tl yi sadece saçıma harcayacağıma en fazla 500 tl sini harcar gerisini yatırım yaparım çocuğum için. Bu kadar saçmalamaması lazım bir insanın.
Parayı har vurup harman savuran birisi olduğu belli, Allah kolaylık versin evliliğinde.
aksine hiç değildir
İnan öyle olmasaydı bunu göze almazdı.
İsraf resmen durumunuz iyi ise ona bise diyemem ama orta halli iseniz bu masraf bana çok absürt ve gereksiz geldi ne yalan söyleyeyim
Ne 5.000 i ya en baba 1 tutar saç makyaj dahil yanında bir kaç kişi bile yaptırabilir bin tl ye bence kazık yemiş
Ciao🦇🍀
Nişanlın sanırım tüm arkadaşların saç parasını da dana kitlemiş. Tek kişiye en pahalı yer de olsa o kadar olmaz bence.
Geçmiş olsun bu daha başlangıç.
Bence kabul etme.
bugün 5 bin tl ye saç yaptırmak isteyen yarın başka şey ister evlilik zamanı bence iki tarafta makul olmalı sonuçta maddi olarak sıkıntı çekilecekse bunu ikş tarafta çekecek. Bu tarz harcamalara hiç gerek yok
5000 TL NE ya CIN SEDDIMI INSA ETCEK BU KUAFOR BI ARA HABERLERDE SULALECE TOPLANIP KUAFORU DOVDULER DIYE BI SEY VARDI BU OLAY ORAYA DONER BEN SOYLIYIM😂😂
Kuaförler de paket oluyo gelin başı paketi gibi belli miktardan başlıyo, arkadaşım 400 TL ye yapmıştı paket dahilinde
hangi kuaför o ya
İzmir de bi kuaför işte
adı üstünde gelin saçı denmesi pahalı bence yoksa önemli birşeyi yok para tuzağı hanımlarda oltaya atlıyan balıklar gibi kadınlarla evlenmeyin pişmanlıktır :)
Biraz fazla gibi popüler bir yerlemi anlaşmış acaba ama genelde pahallı oluyor düğün saçı makyajı zaten
5 bin tl olduğuna göre popüler bir yerdir herhalde söylemişti ama unuttum valla ismini
Durumun el veriyorsa bir şey olmaz kırma hevesini ama kısıtlı ise sen zatn güzelsin her yerde güzel olursun de orta halli bir yere ikna et
O kızdan ayrılmalısın dostum, normal değil. Kendini ali ağoğlu sanıyor galiba
Bir kere oluyor diye o kadar da abartmamak lazım sanki... Gelin başı fiyatlarını abartıyorlar, ama şehir ve ilçe de önemli bir kıstas burada. Başka ne işlemler yaptıracak bilmiyorum, ama gereksiz bir harcama gibi.
Gereksiz pahalı abi 5bin liraya yeni bi saç mı ektirecek, mahalle kuaförüne gidin daha afilli yapar emin olun
eşim olacak kadına feda olsun ama kuaförlerinde kazık olduğunu biliyorum. Gider pazarlıkla 2 bine indirirdim.
Seni epey keklemişler kardeşim. Tek kişi için 5 bin değildir. Bence kız tarafının tüm kadınları saç yaptıracak.
Evlenme, telefonun sim kartı ve pilini çıkart kaç, uzaklaş oradan.
Ödemelerini nakit yap, kart kullanma, kalabalil yerlerde gezme, saklan.
as. çövşlasdkjhngşlkdahşlkşslag
Çokca popüler bi yerle anlaşmış olması gerek o fiyatı ödemek için, nedime saç makyajını sana kitlemiyorsa çok fazla bence konuş
En son 500tlyi biliyorum. 5bin tl ye ne yapacakmış acaba
Ben de anlamadım
Verilmez bence o kadar. Nişanlına soyle seni baştan mi yaratacak nr yapacak diye
Ne biliyim artık napıcaklarsa gelin saçı diye
😂😂😂gözüne çok guzel gelmezse başına kak. Bu mudur yani diyr
Helal olsun senin gibi nişanlıya valla 500 liraya çok dedi bana yaptıramam demişti.
E sonra nolduu
Direşti ben yaptırcam dedim sonra yüz verdikçe yüz istediler gelinlikte kiralamadılar ayakkabı bile almadılar düğün için akrabasının altı yırtılmış 2 3 kişinin giydiği gelinliğini giymemi istediler alamam kiralayamam dediler 1 günlük diye. Bende ayrıldım bu kadar hesap yapan gram değer vermeyen insanla ömür geçmez.
Şok olarak okurum valla... iyi yapmışsın
Acımıcan acıdıkça acıncak duruma düşüyon.
Şu kadar altın şu gelinlik diyen direşen kızların kıymeti oluyor.
Gelinle birlikte bütün sülalenin de kuaför masrafını bilmeden sen karşılayacaksın sanırım...
Bazı kuaförler öyle benimde 5 bındı ama bana hediye kartı verdikleri içın bedavaya gitmiştim 😃 vermesselersı o kartı o kuafore gıtmezdım nısanlından biraz anlayıslı olmasını dile getirmelisin bence uçuk bi rakam
ne şanslıymışsın nasıl oluyor o hediye kartı?
Gelinlikçim bana hediye vermişti şansıma :) ama yazık yanı 5 bın tl ye git tatil için otel paranı öde balayın güzek olsun
Ben şahsen normal musteri gibi gidip saçımı yapacam sırf gelin diye fazla para alıyorlar
Ben de düşünmüyorum değil😅
@Ebr_12351 Sahtekarlık sayılmaz hem sonuçta onlar pahalı yaparken Sahtekarlık değil 😂
Tabii ki
Asıl onların yaptığı sahtekarlık oluyor
Evlenecek kişilere destek olunur köstek değil
@Ebr_12351 biz gelin gelecek diye o gün bütün müşterilerimizi geri göndeririz kapıdan butun elemanlar bir kişiye calisir garipsenecek bir durum yok
kabul etme beş bin nedir ya bir saç modeli için sanki mikro kaynak mı taktıracak
nikah istiyorum ben kafama da maşa yapsınlar makyaj yeter 5.000 lik bir olay olmamalı
3-5 saat için benden bu parayı isteyen biri bana zor zamanlarımda mı destek olacak?
Evlenmeden bir daha düşünürüm..
#Vesselam
O para o kadar olmaz gelin sadece kendisinin değil annesinin kız kardesinin teyzesinin didisinin didisini sana odeticek bence
Hem boyayıp hem yaptıracak galiba
Yoksa bu kadar tutamaz
inan hiç bilmiyorum, birkaç kişi iyi bir yerse normal fiyat dedi
Ne kıymetli kızlar var maşallah. Benim hergün sı$ılmadık yer bırakmıyor babam. Hayata bak ya
babasını çocuk yaşta kaybetti nişanlım, o yüzden üstüne titriyorum ben de bu kadar
Yuların sapını baştan kaptırmışsın sen bro. O kadar parayla tüm mahalle traş olur yahu.
En baba 1000 olsun ama 5 çok.
normalde gelin saçı makyajı çok pahalı zaten ama 5 binde çok fazla. gittiği kuaför eğer çok bilindik ve lüskse o para normal. Birde kız tarafı komple aynı kuaföre gidiyor sizin adetinizi bilmiyorum ama onlarında masrafını damat ödüyor diye biliyorum.
kuaför gelin diye bir 0 daha ekliyor olması gereken rakamın sonuna. kadın kuaförleri her zmaan için kazzığın en kallavisini atıyor da neyse. şidmi kuaförün biri çıkar verip veriştirir. çenesiyle uğraşamam onun.
Tam bir ticaret düzeni işte. Yeni evleniyorsun ve hayata 1-0 yenik başlıyorsun sonra toparlamak için kredi falan bir bakmışsın borçla ömrün geçmiş.
Normal artık herşey yüksek daha uygunada bulunabilir tabi
Bulsa oraya gitmez miydi ya derdi para olan biri de değil
Tabi tabi normal kırmayın birbirinizi
Bikere böyle birşey yaparsa hep ister benım abimde evlendi okadar çok para harcattıki kadın abim en sonunda olmaz sıkışığım diyr yalan söyledi bence izin verme
Araları bozuldu mu peki
Yani küçük bi kırılganlık olmuş olabilir ama geçti ve bunun için aranızı bozuyorsa o kadın gerçek kadın değildir sonuçta zor durumdayım masraflar var diceksin
O gelin başı yaptırmıyor kuaföre ortak oluyor bak gör
Ahh ahh allah yardimcın olsun imtihanın erken başlamış... 🤣🤣🤣
Serhat sen falan geliyor o paraya. Suyunu cikarmis . Ben sordum en iyi yer 800 dedi en fazla. oda🙄
5000 TL çok Tabii ki hayırdır bütün sülalenin saçımı yapılacak
Ayrılık sebebi bu benim için net. 👍 Bakın bu enayiliktir hemde ülke bu haldeyken.
O kızdan ayrıl kardeşin o karı para için satar seni bide nafakasiyla uğraşırsın valla.
Sen parayı dereden mi topluyorsun. Evlendiğinde bu kız senin ocağına incir ağacı diker. Meletir seni.
Normal değil. Biz de dün ayarladık 500 lira. Sen yanmışsın haberin yok
O kadar değildir abartmış biraz ya da Arkadaşlarını akrabalarını falan da dahil etmiştir.
Etme abi böyle böyle kadınların arkasını kaldırıyorsunuz bugün bu kadar para saça verirsen yarın öbür gün evlenince senin ipliğini kurutur benden söylemesi hep mutsuz olursunuz
Öyle biri olduğunu düşünsem evlenir miyim
O zaman geçmiş olsun diyorum sana çevremde çok gördüm böylesini adamlar bin pişman oldu evlenince
Yuh mk hic anlamadigim seylerden biri de bu “bir kere evleniyoruz içimde kalmasın” , evlendikten sonra borc ödemeye niye merakli bu insanlar