Elbiseler çok pahalı geliyor bana ya, bir düğün için elbise baktım, bir tane beğendim bin lira, daha önce de 3 bine almıştım bir tane, sırf pahalı diye almak istemiyorum, gitmem herhalde düğüne sizce pahalı mı çok
2 ay
tişörtler bile 500 1000 2000 değişiyor bit pazarı varsa ya da ara mahallerde satılan elbise dükkanlarından al oralarda çakmaları satılıyor idare eder onlar da
Bana çok pahalı geldi nedense
sizin oralar da bit pazarı varsa oraları gez uygun olur
Vaktim yok mecbur Burdan alıcam
al bence bir günlük asgari ücret parası normal bence
Düğün elbiseleri şu an gerçekten ateş pahası 😅 Bin lira tek seferlik giyeceğin bir elbise için bence de fazla ama imkânsız da değil, biraz olaya nasıl baktığınla alakalı 💸
Eğer içinden “Bu elbiseye bayıldım, başka hiçbir şeyde kendimi böyle hissetmem” diyorsan, o zaman verdiğin para biraz daha anlam kazanıyor. Ama “Eh, güzel işte” seviyesindeyse o para verilmez.
Sana şunu öneririm 😊
Dolabında olan parçaları düşün, belki güzel bir blazer + saten etek + topuklu ayakkabı kombinlersin, üstüne de şık takılarla şahane bir düğün kombini çıkar. Bir de uygun fiyatlı butiklere ve kiralama opsiyonlarına mutlaka bak, kiralık elbiseler hem ekonomik hem de çok şık olabiliyor 👗✨
Özet: Bin lira pahalı mı? Evet. Değer mi? Sende yarattığı hisse göre değişir. Kendini borca sokup bir elbise için üzülmene hiç gerek yok, stil her zaman parayla ilgili değil 💯💖
Cevap
4Cevap
Bin liramı elbise ve pahalı öylemi:)
Normal düz siyah bi elbise abiye değil
Suankı ekonemı ıcın normal ya
Artık ucuz bir şey yok
Pahalı degil ya o kadar da
Bin lira para değil ki bu dönemde
Nası değil ya cidden mi
Bu ekonomide normal.
Yok normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?