AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
Kabul etme valla tamam en güzel gününde çok güzel olmadı önemli ama bu kadarı da çok ve gereksiz başka bişeyinizde o parayı kullanmak daha mantıklı şimdiden bi saça 5 bin verirsen evlendiğinde 5 binle kalmaz benden söylemesi derim
Düğünde takılan takılarla telafi etmeye çalışın😂😂😂😂
O yuzugu hemen at yoksa ileride maddi sikintilardan dolayi kavga cikar.
bizim ülkede krizi fırsata çevirme olayı işte. 5 bin lira ne ya ev eşyası alırsın o paraya. şaka gibi bizim insanlarımız cidden.
5 milyar saç ise gelinliği falan düşünemiyorum düşünsene sadece gelin için 10 15 milyar masraf çıkıyor o da mantıklı bir şey için olsa neyse de. şimdiden böyle ise bittin sen xbxbxbq a
Ömürlük ise deger de. Geçim derdi olan seven kadın bu kadar yüklenmez dikkatli ol
N*şanlınız sizi evlendiğinize pişman edecek. Yüce Rabbim öylelerini uzak tutsun inşallah.
Ya bir şekilde anlaşın ya da ayrılın o ne ya? Dünyaya bir kere geliyorum ayağına sizi düşünmeyen biri ile mutsuz evlilik yaşarsınız. Siz de dünyaya bir kere geliyorsunuz sonuçta. Tamam; bir kere evleniyorum diyebilir ama ne malum belki boşanacaksınız o da yine evlenecek, siz de o zararla dım dızlak kalacaksınız. Cimri olun, dandiğine kaçın demiyorum tabi dünyaya bir kere geliyoruz ama bir saça da 5000 tl verilmez.
Şimdi söyle bak iatanbuldaysan ve lüks denilen semtlerdeyse evet o fiyat normal sanırım ( İstanbul'da yaşadığım için dedim) ve saç olarak ne yaptıracak boya var mı kesim var mı kaynak mi topuz mu makyaj var o nasıl fiyatın içinde mi bunlarda önemli ama 5 bin evet fazla sanırım en iyisini istiyor heveslenmis bir kere olacak kırma yok eğer olmaz diyorsan sen o civarlarda ya da başka yerlerde bazı kuaför bul ona söyle şurasi da iyi görünüyor bakalım mi de o anlar
sadece gelin olsa iyi yanındaki yancıların da saçları yapılıyor 😂😂 gereksiz masraf valla
Ama oha, ne yapacak Unicorn saçı ektirip üstüne minyatür gökdelen mi diktirecek?
Konuşmayı bile deneme yol yakınken vazgeç kardeşim daha bunla bitmez çok gereksiz şeyler isteyecektir
Sheratonda Hiltonda mı saç yaptırıyonuz aqqq o ne öyle
O ne ya. Ben saç ekimine o kadar para vermedim. alti üstü iki fön iki boya...
Bı kere gelin oluyorlar olum. Damat olduğunu unutup seni bile ceyize koyarlar 😂
Belli ki paran fazla yok. Yol yakınken sen bu işten vazgeç o kadınla ömür geçmez.
Yarı fiyatına hallettirebilirsin biraz tercih meselesi
Bu kız ocağına incir ağacı diker ben sana söyliyim...
Yok ya okadar değil be demet akalın ın kuaförü bile bu kadar almaz en fazla 300 tl olsun
Yaptırsın da parasını sen niye veriyorsun? Kadın vermesi gerekmiyor mu?
hayir
değil 5 bin 15 bin bile veririm. bir kere evleneceğiz sonuçta..
Yani evet çok lüks yerlerde öyle fiyatlar veriliyor ama gereksiz diyebilirim daha uygunada var. Kızı kırmak istemezsin diye düşünüyorum durumunuz iyiyse yaptırsın boşver çünkü senin eşin olacak ömürlük sen ona o sana bakacak.
Dirensem de vericem gibi duruyor zaten, düğün öncesi böyle tatsız bir kavganın ilişkimizi zedelemesinden de korkuyorum sadece şaşkınım yani bi saç için 5 bin tl istediklerine
Anladım eğer verecek durumdaysan hiç mevzu etme ver sevdiğin kadın için yap herşeyi. Ama tabiki çok fazla olduğunu söyle tatlı bir dil ile hayat zor evlendikten sonra kesemizi sıkı tutmamız gerekecek gibi vs , seni kırmak istemiyorum yap tabiki değer sana herşey en güzeli ikimizin olsun de ve yaptır.
Bence ayrıl daha simdiden böyle yapiyorsa kıza bak ya ben burda sinirlendim 5000 ne !! bi aylik maaşim cok istiyorsa kendisi ödesin seni şimdiden düşünmüyor valla.
Peki ailen ne diyor bu duruma
Mahalle yanarken, orspu saçını tararmış.
Kızın umurunda olsa bu harcamaya asla izin vermezdi.
Şuanki görüşüm evlenmeye dini nikah resmi nikah tamamdır.
Kızları anlayamıyorum o paranın kendi cebinden çıktığının farkında değil sanırım sonuçta evleniyorsunuz senin paran onun parası Allah yardımcın olsun abi zor 🤦🏻♀️
Normalde saçı yaptırmak 100 lira felandır ama orada iki saat muhabbet yapmaya 4900 lira para ödüyorlar aptallık
Nefret ederim 3-5 saat gösteriş için böyle para harcamaya yap bi nikah tamam o parayla git gez ya da başka bir şey için kullan yazık be cidden düğün kadar saçam olay görmedim ayrıca 5 bin saça verilmez saç ekimi değil ya
İstanbul'da falan mı yaşıyorsun ki pahalı? İstanbul her yönüyle pahalı olduğu için öyle soruyorum. Yani biz Kayseri'de oturuyoruz. En zengin en lüKS kuaförde yaptırdı kuzenim saçını, kına ve düğün için 1000 veya 1500 ödedi erkek tarafı.
Kuaförden kuaföre değişiyor fiyatlar ama biraz fazla olmuş bu fiyat aksesuar tırnak vb şeylerde yaptirdıysa olabilir zaten fiyatlar neredeyse iki katına çıktı pandemiden dolayı yinede geçmiş olsun hdhdh
Durumun iyiyse verebiliyorsan öde bence bunun için kavga ettiyseniz yine edersiniz. Durumunuz kötüyse de daha uygun bı yer bakmaya ikna edebilirsiniz
Maalesef evet yazık size
O kadara şu yeni çıkan havayla saça şekil veren şeylerden alsın, ben o paraya kuaföre gitseydim 10 yıl yemez parasını çıkarırdım.
Ondan da aldık merak etme...
Ahahah, umarım trolsündür. Bence evlenme, bu kadar masraf... Hani masraf olurda bir saç için kavga çıkmamalı yani.
Yuh ya nekadar pahalı insan erkeğini düşünür azcık havadan kazanilmiyor para
Ya kardeşim alkıllı olun yabancı kadınlarla tanışın onlarla bir evlilik yapın. Kendinizi sktrmeyin.
Gelin başı en fazla 300 400 dur cebine indircek parayı 😁
300-400'de değil fiyatlar
5000 de değil yani
Evet pahalı. Hiç gelin saçı, majyajı ibaresi kullanılmadan gidilse 200 liraya aynı saçı ve makyajı yaptırabilirsiniz
Yok artık yaşadığım şehrin en iyi kuaförlerinden biri ile 1500 e anlaştım
Ayrıl ve kapalı bir kızla evlen kuaför ücreti ödemezsin.
Ben kapalıyım bende ödedim ne alaka yani 😂 ahaha beyne bak
2018 de gelin oldum bende o zaman 3 bin TL vermiştik
Şimdi değilmisin?
2018 de gelinlik giydim evlendim düğünüm oldu. O zaman kuaför masrafım 3 bin TL tutmuştu. Ge2izekalı2a anlatır gibi anlattım anlamışsındır umarım
Bana hakaret
Gelin saçı bir kaç kişi dahadır o. Ve emin ol ucuz. Dosta 4.5 TL ye yapıyorlar en ucuz.
Kesinlikle kabul etme. Makul bi fiyatla gelsin. Evleniliyor diye de bir şeyini çıkarmasın. Onun yerine iyi bi tatil yaparsiniz, evinizin bi eksigini kapatirsiniz. Zaten 1 saat artik dugunler!🤔
Sacmalik bence git normall koafore yapsin simdiden bunu yapan illerde neyapmaz ben 150 tl cikardim koafoŕe gelin basi tabi koaforde tanidik calisan vardi ama olsun normali 300 tl dedi
Pahalı knks küçüklüğümüzde berberde 5 tl te 3 yapıyoduk dkskdlaldkaş şaka maka bence cidden pahalı ama o da haklı bi tık strese girmiş gibi
Anlamaya çalışıyorum onu da, kuaföre tamam desem daha bunun makyajı falan da var. Sen ne yapardın?
Valla kız haklı bi andan sonuçta bir defa evlenicek her şeyin güzel olmasını istiyor maddi durumum iyiyse tabiki yaptırırdım ben onun mutlu olması benimkine nazaran paha biçilmez
Ben de onun mutlu olmasını istiyorum ama normalde böyle hiç ultra lüks şeylerde gözü olan biri değildi. Şu an düğün için yaptığımız masrafın haddi hesabı yok.
Biraz heyecan yapmış galiba git onun heyecanını al 😋
Böyle para yiyen tipler hep el üzerinde tutuluyor onu fark ettim. Benim gibi maddi manevi sevgilisine destek çıkan cebinden 1 kuruş parasını yemeyen kızlar da terk ediliyor. Ne diyeyim ki...
Aynen ne hikmetse yüzsüz olmak çirkef yiyici olmak kullanmak gerkiyor demek ki aşık etmek için
Öyle maalesef. Öbür türlü çöp gibi kenara atılıyoruz.
Ben olsam saçını kazıtıp yüzüğü atardım, yazık lan sana
Bas Bi yerine tekmeyi la o kadar paran var mı diye düşünüyorsa yani
Çok saçma bence 24 saat bile durmicak bi saç için ertesi gün bozulucak para havaya gidicek. O parayla balayı yaparsınız
Böyle baştan kabul edersen ilerde kim bilir ne olur.5 milyara düğün salonu tuttum nan benim ne sucum vardi.
Çok pahalı nişanlın belki başka borcu var bişey de dolayo istemiş olabilir
yok abi olur mu öyle şey ne alaka
Bi saç içinde 5 milyar çok pahalı
Oha 5bin ne abi fön çektirsin yeter
oha ya gelin saçı bile maksimum yani enn en ennnn fazla 500 tl tutmalı. 5000 nedir ya
Ben de birkaç yer araştırdım 1500e falan güzel gözüken yerler var ama işte kabul etmez galiba
çok saçma gerçekten.. paraya yazık abi
Çok fazla 200 makyaj 200 saç desek aşırı demişler onlar sizi kazıkliyor
Saç deyince 200, gelin saçı deyince fiyatlar böyle tavan
Sen o karıyı almadan bırak kardeşim bu senin götünde don bırakmaz
İşte aradığım yorum hanımefendi 👏👏👏
Allah tarafından sana bir sinyal bildiğin ocak batiran o kız hemen nişanı at
Ben en fazla 2 bin 3 bin giderim ama fazla pahalı ve başka yer bulsa? Tanıdık yer mi o kadar diyor ve zaten 1 gün yanı bence verilmez
E azmış 5 bin hatta kız insaflıymış lan benimki 8 bin tuttu 5 bin olsa oho hiç bişey değil ucuz yani pahalı oluyo
Normal bir gelire sahipsen verilen paraya yazık ama paran çoksa bir 5 daha ver bir dahamı geleceksin dünyaya
Gerçekten bu kadar gereksiz bir şey için 5 bin tl vermek mi, ben onunla gider alanyada taril yaparım. Böyle bir insanla ömür geçmez
Abi bence yol yakınken dön baksana daha fazla masraf çıkartacağından korkuyorum bile dedirtmiş sana böyle bir insanla ömür geçmez bence
Sadece saç için 5000 lirayı gözden çıkarabiliyosan aranız bozulmasın diye geçmiş olsun sana kanka bi bardak soğuk su verelim
Bana göre hayatımda gördüğüm en gereksiz şey düğün masrafı.. yok salon yok gelinlik vs bir dünya para gidiyor