Yahu insanın dış görünüşünden etkilenirsiniz sonra tanıdıkça dış görünüşün pek önemi kalmaz eğer olsaydı erkeklerin geneli evlendikten sonra göbekli ve kel oluyo kızlar da malum 😊
Kızlar nedir bu ya. Vallahi sevgiliniz sanki düşmanınız he. Herkes kapı orda, döverim, g'tüne tekmeyi basarım, sayarım söverim, dikerim demiş. Sakin olun lan. Ne bu celal. Sevgiliniz sizden saç modelinizi değiştirmenizi istemiş. Tabi ki böyle derse şutlayın orası ayrı da güzel güzel anlatana da böyle yapılmaz ki arkadaşım el insaf. Öyle sayarım dökerim kırarımla olmuyo bu işler kızlar. Sonra gül gibi adamların poposuna tekme atıyonuz yakışıyo mu size😄
Bn ilk önce 40 yaşından sonra yapılmasını doğru bulurum. estetik cidden itici duruyor ve adı GB hiç estetik durmuyor zaten sevgili olmussam olduğu GB kabul edip devam ediyoruz kendi çapında atraksiyon yaratması gereksiz ama yüzünde doğuştan gelen ya da kaza sonucu onu mutsuz eden ve onun hayat kalitesini yok eden düşüren bir durumsa , kendisini iyi hissetmesi için , çabalarım elinden tutup beraber girerim kliniğe hep yanında olurum
Sevgilimi değiştiririm evet. Çöpe atarım bir üst sürümü varsa ondan alırım. :) Sevdiğim birisi de olsa bu şekilde davranırsa onunla düzgün iletişim kuramam. Onun istediğini bu şekilde asla yapmam. <3
Değişmem hayır ne o benim saç modelime karışabilir nede ben onun saç modeline eğer kendim bu saç stilinden memnun değilsem kendi isteğim üzerine değişim birilerinin isteği üzerine birşeylerden vazgeçmem herkes herkese beğenmiyosa bile saygı duymak zorunda.
Babamın uşağı bile bana öyle diyemez beğenmiyorsa adam gibi söylesin ne o yotor ortok oyno soç modolondon boktom kölesi falan değilim beğenmiyorsa beğenmesin umrumda değil gitsin başkasını bulsun
O sıkıldıysa değil ama o sıralar ben de sıkıldıysam değişiklik yapardım saçımda. Zaten çok sık değişim yaptığımdan genelde şikayet artık daha değiştirmesen mi şeklinde oluyor😊
Im.. Bence ben olsam değişirdim AMA Nasıl "Yeter Artık aynı saç modelinden bıktım" derse kesinlikle DEĞİŞMEZDİM. Düzgüncene dese onun için deneyebilirim belki yani burda diyiş tarzı önemli..