Eğer hayatımızda birisi varsa hayatımızdaki insana değer vererek hareket etmemiz gerekir, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak belli aktiviteler yapılabilir, ama kişilerin beğendiği sevdiği zevkleri birbirinden farklı olabilir bundan dolayı eğer hayatında olan kişi benim saç modelimi beğenmiyorsa onun istediği saç modelini elbette yapmak isterim Ama bunu bir emri vaki olarak her zaman kendi beğendiği şekline bana da yatmak istiyorsa böyle bir şeyi kabul etmek doğru olmaz.
Merhabalar. Saç rengimi kendim beğeniyorsam ama gerisinin önemi yoktur benim için. Kızıldayken bana nine gibisin diyen bile oldu ve ben bunu takmadım. Çünkü gerçekten bana göre güzeldi ve harikaydı. İster sevgilim olsun yakışmıyor, beğenmiyorum diyen kişi. Yinede benim için birşey fark etmez. Tabiiki ondan ayrılmam. Küçük bir sorun bile değil bu bana göre. Herkes saç rengimi beğenecek illa diye birşey yoktur. Beğenmiyorsa yinede teşekkür eder ve kendimi böyle ben beğendiğimi sevdiğimi söyler geçerim. Başka birşeyede ihtiyac yoktur.
Beni her halimle sevmeyecek ve beni kabul edemeyecek insanı hayatımda tutmam. Beni sevebilecek insan sevmeli. Dolayısıyla saç rengimi nasıl beğeniyorsam o şekilde yaparım.
Utanmak değil ki bahsettiğim olay, sevgilin sana, "Aşkım, sarı saç sana saha çok yakışıyor, saçlarını sarı yaparmisin" dese veya, salaş giyince daha hoş oluyorsun dese bu karışmak mi oluyor?
Yo karışmam ne alaka sen sırf sevgilin beğendi diye saçının rengini mi değiştirceksin sonuçta o saçı ben taşıyorum dimi sevgiliden önce benim beğenmem gerek onun değil ve seven sevdiğini zaten olduğu gibi kabul eder