Saç Bakım Sevgiliniz/flörtünüz istedi diye saç renginizi değiştirir misiniz? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Valla güzel jest aslında ama genelde kadınlar zaten ben bu rengi istiyordum yapacaktım sen istedin diye yaptım dıyım de sana borç yazılsın mantığındalar Sevgiliniz/flörtünüz istedi diye saç renginizi değiştirir misiniz? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır kimse için kendimi değiştirmem 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Xper 1 Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum ya kendi niyetimde de varsa zaten değiştirmek olabilir 1 0 Yorumla
meliketefrik Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl değmez istemiyorsan yapma ama seni doğal halinle sevmesi lazim niye bi istek içinde olsun ki diye hiç mi sorgulamiyorsun 0 6 Yorumla meliketefrik +1 yıl Kızıl yapsana demişdi beyaz tenliyim diye istemedim mesela Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Merak etmiş oyle saç boyamak kadınlar ıcın standart bir olay Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Siyahta olabilir sana Yorumla meliketefrik +1 yıl Bi kaç gün önceye kadar siyahtı zaten abisi Yorumla meliketefrik +1 yıl Olabiliree Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Hadi bakalım Yorumla
bireylullmeselesi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır. Ben onu değiştirmeye çalışmıyorsam o niye çalışıyor? Saçmalık 1 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Degıstırmezsen ayrılırız demiyor böyle isterim dedi Yorumla bireylullmeselesi +1 yıl Olmaz derim. Beni olduğum halimle sevmiyosa yürüsün gitsin zaten Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 305 cevap paylaştı. Hayır, değiştirmem. Beni olduğum gibi sevmemiş miydi? Ne bu görünüş olarak değiştirme çabası? 0 4 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Ne var canım Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Hiç güven vermiyor. Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Yaa Demiş ki cok yakışır falan ne bu sımdı tavır Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Şüphelenirim. Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yapacağım varsa bile benden istedi diye yapmam heralde ajxjddj 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Senle sevgili olan yandı DorothyBabe +1 yıl Gitsin o da saçını mora boyasın VolrathTheFallen +1 yıl O kim
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Tamam biraz şapşik, hızlı kanan, gaza gelen bir insanım ancak saç rengimi de değiştirmem 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Hahaah kandırırdım ben seni ,😂 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Nooğ kanmammm Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Yani bir şey diyemicem Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kesin başka kızda görüp beğenmiştir diye düşünüp kızarım. 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Yuhh Yorumla
Aycaa_a Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl kendi içime sinmediği sürece hayır, kendim de beğeniyorsam olur 0 6 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Hmmm bu fedakârlığı yapmazsın yani Yorumla Aycaa_a +1 yıl kendimde beğenmediğim bir renge boyatırsam özgüvenimi ve moralimi düşürür o yüzden gerek yok Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Ee tabi ki gidipte yeşil yap derse sacma olur zaten yakışacak renk olur gibi ama Yorumla Aycaa_a +1 yıl işte evet o yüzden içime sinmesi önemli Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Photoshopta sac rengi ile oynar oynar yollardım ben 😂 Yorumla Aycaa_a +1 yıl :) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olabilr 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl İşte uyumlu kadın Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır yapmam bananeeeeee 0 3 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Sen uyu boş ver Yorumla Uykucupandaaaaaaaa +1 yıl Dersteyim yoksa bende uyumak isterdim:(( Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Ders dinle o zaman Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kızıl yaptım zaten yaparım güzel oluyor 0 5 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Siyah daha iyi gibi sana daha ağır gösteriliyor Yorumla Peri111 +1 yıl Kızıl da hoş Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Kızıl zaafım var benim aslında cok kızıl sevglim oldu 😂 Yorumla Peri111 +1 yıl Yakışana yakışıyor Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Aynen kesinlikle Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tabi ki hayır mis gibi sarı saçlarım var zaten 0 0 Yorumla
Димаа Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Değişmem 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Hep penguen kal Yorumla Димаа +1 yıl Hep penguen kalacağım 😊 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 566 cevap paylaştı. değiştirmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır kimse için kendimi değiştirmem
Sanmıyorum ya kendi niyetimde de varsa zaten değiştirmek olabilir
değmez istemiyorsan yapma ama seni doğal halinle sevmesi lazim niye bi istek içinde olsun ki diye hiç mi sorgulamiyorsun
Kızıl yapsana demişdi beyaz tenliyim diye istemedim mesela
Merak etmiş oyle saç boyamak kadınlar ıcın standart bir olay
Siyahta olabilir sana
Bi kaç gün önceye kadar siyahtı zaten abisi
Olabiliree
Hadi bakalım
Hayır. Ben onu değiştirmeye çalışmıyorsam o niye çalışıyor? Saçmalık
Degıstırmezsen ayrılırız demiyor böyle isterim dedi
Olmaz derim. Beni olduğum halimle sevmiyosa yürüsün gitsin zaten
Hayır, değiştirmem. Beni olduğum gibi sevmemiş miydi? Ne bu görünüş olarak değiştirme çabası?
Ne var canım
Hiç güven vermiyor.
Yaa Demiş ki cok yakışır falan ne bu sımdı tavır
Şüphelenirim.
Yapacağım varsa bile benden istedi diye yapmam heralde ajxjddj
Senle sevgili olan yandı
Gitsin o da saçını mora boyasın
O kim
Tamam biraz şapşik, hızlı kanan, gaza gelen bir insanım ancak saç rengimi de değiştirmem
Hahaah kandırırdım ben seni ,😂
Nooğ kanmammm
Yani bir şey diyemicem
Kesin başka kızda görüp beğenmiştir diye düşünüp kızarım.
Yuhh
kendi içime sinmediği sürece hayır, kendim de beğeniyorsam olur
Hmmm bu fedakârlığı yapmazsın yani
kendimde beğenmediğim bir renge boyatırsam özgüvenimi ve moralimi düşürür o yüzden gerek yok
Ee tabi ki gidipte yeşil yap derse sacma olur zaten yakışacak renk olur gibi ama
işte evet o yüzden içime sinmesi önemli
Photoshopta sac rengi ile oynar oynar yollardım ben 😂
:)
Olabilr
İşte uyumlu kadın
Hayır yapmam bananeeeeee
Sen uyu boş ver
Dersteyim yoksa bende uyumak isterdim:((
Ders dinle o zaman
Kızıl yaptım zaten yaparım güzel oluyor
Siyah daha iyi gibi sana daha ağır gösteriliyor
Kızıl da hoş