Açıkçası bu şekilde söylese kavga çıkabilirdi..
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?
Pamuk eller soruyu beğenebilir mi acep?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tamam hayatım, biricik aşkım, sevdiğim adam ömrüm çocuklarımın babası yarın ilk işim kuaföre gidip saçlarımı eski haline çevirmek olacak dememi bekliyor ise yanılıyor jvkxjjcj
Bence çok yakıştı kıskandığın için böyle diyorsun derim zsköjhcszjcb
Ne dediği değil nasıl dediği olay Bi saçımı alıp istediği şekle sokması oynaması öpmesi var bide bu sana yakışmamış demesi, o şekilde söylerse olay çıkar yani
Bu şekilde kırıcı olması soğuturdu şahsen beni daha güzel bi dille anlatılabilir ya da susabilir ona fikrini sormadıysam fikrini belirtmemesi yeterli
Bana karşı pek şansın yok ama çıkar bakalım kavgayı 😘 ve ben sen beğenmiyor isen bir düşünür belkide değiştirirdim 🤨
Cevap
10Cevap
Napiyim kafamı mı kazıtayım. Uzatırım en kötü yani. Zaten önemli olan onun beğenmesi değil benim beğenmem.
saçlarımı doğal halinde kullamıyorum kıvırcık uzun şimdi bana böyle bişey derse o zaman neden ben? derim ona genimi değiştiremem ya
Valla demekki çok kötü olmuş ki bu cümleyi kuruyor, direk sorarım acaba nasıl düzeltebiliriz diye olmadı vururuz 0’a geçeriz.
Kısa saçlarımı beğenmiyor hiç. Ben de onunla buluştuktan sonra kestiriyorum saçları. 😃
Benim eski (3 gün önce ayrıldık kendisiyle) bir şeyi beğenmediğinde bok gibi olmuş btw derdi ve güler geçerdik. Hiç sorun değildi. Ha şerefsiz çıktı o ayrı mesele
Onu boğazından yakalayıp çok konuşuyosun diyip dudağından öperdim
Diyemez çünki sevgilim yok :D
Yapacak bi sey yok bir süre böyle derim
çıkarmam saygı duyarım olabilir
Ben kaba ve kırıcı söz söylemem
Onun fikrini sorarım.
Bir daha kontrol ederim
Kendini bildiğimi yapardım yine
Napiyim tabiatım böyle işine gelirse
Bir daha öyle yapmam
Bence yakışmış derim
Banane derim