Saçları çok fazla uzun değildi ama yine şekilli falandı. Durup dururken saçlarını kazıttı, açıkçası kafa yapısı da çok düzgün değilmiş gözüme hoş gelmiyor artık, sanırım soğudum. Bunu onunla konuşmalı mıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgilinin dış görünüşe odaklı yaşamamalısın.
Seni mutlu ediyorsa iyi bir karakteri varsa sana değer veriyorsa kafa yapısına takılmaması öneririm..
O belki de kendini öyle daha mutlu hissediyor olabilir .
Fakat yakışmadığını düşünüyorsan sevgiline saçlarınla oynamayı okşamayı ve koklamayı özledim diyebilirsin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence de bunu ona söylemelisin.
Çünkü kendisinden bu kadar hızlı soğumuş olman da bu ilişkinin ilerleyen zamanlarda başka bir noktadan patlak vereceğinini habercisidir.
Kusursuz insan yoktur hayatta, saç vs bunlar ufak sorunlardır ama bu ufak sorunlarda ondan soğuduysan tekrar ısınsan bile ileride ufacık bir şey bunu tetikleyecektir.
Sağlık ilerleyen bir ilişki değil o yüzden kendisiyle konuşmalısın.00 Yorumla
+1 yılBu soruyu geçende de sordun ikisi de site vitrinine kondu tebrikler. Bu kadar çabuk soğuduysan ayrılalım arkadaş kalalım de madem. Saç dediğin hemen uzar az sabret soğuma durumunu yokla önce. Aslında şey de omuza kadar uzat bakalım o zaman da soğuyacakmıyım senden iyice yokluyayım ona göre ciddi uzun ilişki, evliliğe karar verelim de. 😀
00 Yorumla
s +1 yılNe çabuk soğuyorsunuz ya. Hayatımdaki insan sakallarını kesti başta bi garip geldi gözüme şimdi alıştım. O da gerildi mesela beğendin mi beğenmediysen bi daha kesmem vs diye. Nasıl mutluysa öyle yapsın banane😬 soğumaya bahane aramayın canınızı seveyim artık ya
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
72Cevap
Saçları çabuk uzar. Bu kadarını kafana takma.
Ona güzel şekilde bir daha kazıtmaması gerektiğini söyle.
Saçlarını hızlı uzatması için yağlar ve kremler var. Onları kullandırtabilirsin.40 Yorumla
+1 yılSaçını kazıttığı için soğuduysan ayrıl o çocuktan. Böyle ilişki olmaz.. Ne demek saçını kazıttı soğudum ya demekki kalben sevmiyorsun onu aman benimde sevgilim olsun dediğin için yanında tutuyorsun. Beğenmediğini belli edebilirsin söyleyebilirsin yakışmadığını ama soğumak ayrı bi boyut
10 YorumlaBende 10 yıl uzerıdır kazıyorum bana hıc bır kız arkadasım tepkı gostermedı hatta sac asla bırakmamamı söyledıler. Belkı sen ilk başta alısmıssın saclı halıne sonradan göze farklı geldı. Fakat kafa yapısıda önemlı benım gıbı yuvarlak kafası varsa ve vücüt tıpı musaıtse yakısır ancak kılolu ve kare yüz hatlarına sahıp ve zayıf ya da sportıf vucut hatları yoksa pek gıdecegını sanmıyorum keşke foto koysaydın daha saglıklı cevap verebılırdık fakat sacı kazıdı dıyede seven bırı ayrılmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki çocuk Allah korusun kanser olsa ve saçları dökülse sırf bu sebeple terk edermişsin anlamış olduk
160 Yorumla
+1 yılBen sizi hiç anlamiyorum ya dış görünüş yüzündne biirnden soğumak... Diyecek birşey bulamiyorum, yazıklar olsun sizin gibilere. Sevgilin seni haketmiyor
40 YorumlaSevgi böyle bir şey değil yalnız saçını kazıttı soğudum kilo aldı soğudum bu nedir yahu sorsan herkes seviyor
50 Yorumlasaç uzar yerine gelir. fakat saçını kazıdı diye soğuduysan üzgünüm ama senin sevgin sevgi değil. sevgilim saçları çok güzel olmasına rağmen kazıdı, ben senin gibi soğumak yerine daha da sempatik buldum kendisini. bazı şeyler kafada biter. dış görünüşte değil.
30 Yorumla
+1 yılSaçının kökü var dimi ne hemen ayrılıyorsun kızım bu devirde koca bulmak kolay mı 😂 2 hafta görüşme, saçları çıksın tekrar görüş. Gözünü seveyim pandemide koca bulmak zor iş 😂
21 YorumlaSen onu ne için sevdin onu düsün ilk önce dış görünüş önemlidir ama geçicidir soğuma değildir belki de hoşuna gitmemiştir mesela sevgilim saçlarını başka şekil taradığında diğeri daha güzeldi diyorum bu ona olan sevgimde azaltma yaratmaz ki.
02 YorumlaHayır. Söyleme. Eline ne geçecek. O da senden soğursa. O eski sevgilin. Ruhu teni kokusu bakışı aynı. Onun güzel yerlerini görmeye çalış alışırsın. Bak dişleri nasıl da benbeyaz, gözleri nasıl da parlıyor sana bakarken değilmi. 😇🤗😎
00 Yorumla
+1 yılKızım kökü adamda değil mi yine uzar uzayınca bu hâlini daha çok seviyorum saç stilini değiştirme dersin şu an soğudum demek yerine
30 YorumlaSen sevgiline değil, Saçlarına mı aşıksın? Diyelim ilerde hastalık geçirdi ve kel kaldı o zaman ayrılacaksın sanırım. Cidden yazık basit bahaneler ile SOĞUDUM demek ne kadar saçma...
10 Yorumlagel de böyle aşırı şekilci bir kadına kalbini teslim et, eğer böyle düşünüyorsan zaten sevmemişsin demektir.
Hoşuna gitmemeş olabilir ama soğukluk nedir yani11 Yorumla- +1 yıl
Çorak gönüllere ekiliyor sevdalar ( tuncel kurtiz)... o kadar haklısın ki dostum...
Bende kazıyorum baya uzun suredır ve çıktıgım eskı kız arkadaşlarımda çok begenırlerdı ama sen belkı sonradan sacını kel gördugun ıcın göz bıraz yadırgamıs olabılır ama zamanla alısır bence ufak şeylere takılmamak lazım. Sende bıraz kılo alsan sevgılın senden sogudum dese nekadar sacma olursa buda öyle bence hayat kısa ufak seylere kafa yormayın derım ben gencler ;)
00 Yorumla
+1 yılbir şey sorabilir miyiyim? mesela senin eski sevgilin senle birleştiniz tamam mı= geçti gitti. beden sana ait mi? evet sana ait. kimse karışamaz.
yeni erkek arkadaşın da kazıtmış sana ne? sevgi bedende ise kasapta et ve kemik canlı cansız satılıyor git satın al arkadaşım. sen sevgiyi 25 geçmişin hala bilmyorsun. sevgi bir şey uğruna gitmektir peidinden.00 Yorumla
+1 yılSadece dış görünüşünü seviyorsun başka açıklaması olamaz
30 YorumlaDemek ki adamı dış görünüşüne göre seviyormuşsun tabi senin kararin ama yalan söylemeye gerek yok olmuyorsa uzatma
10 YorumlaHanımefendi
Sen saçtan dolayı soğuyorsan evlenme
Çünkü kocan yaşlanınca
Bu yaşlandı soğudum dersin.10 YorumlaBence söyle bunu duyunca o da senden soğur ve ikiniz icin de daha iyi olur.
20 YorumlaBence söyle, hoşlanmadıysan hoşlanmamışsındır, demek ki çok bağlı da değilmişsin. Herkes yoluna gitsin mutlu olsun.
00 Yorumla
+1 yılne güzel işte duygularının zayıflıgını geciciliğini erkenden öğrenmiş oldun. iyi günde kötü günde mevzusu sandıgınız kadar basit değil
00 Yorumla
+1 yıl
Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık!
Ölüm her şeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin..
/Victor Hugo00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılHehh sakat gizli üyelerden biri daha, sanki adama değil de, adamın saçına aşık oluyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin.
00 YorumlaSeninde içinde sevgi yokmuş zaten o yüzden ayrıl sen doğru olan bu, ben hayatımda pek az böyle saçma şey gördüm.
00 Yorumla
+1 yılOna çirkin olduğunu söyle ve yıkılsın... Darbe almalı ki gitsin şekil şema versin tipine ve ülkeye yakışıklı er'ler kazandıralım böylelikle...
03 Yorumla- +1 yıl
@eltigre sjsjs
Şimdi sevgilinin saçları dökülse ve kel kalsa yine aynı hisler içinde mi olacaksın? Bence bırak onu kendi hayatına baksın adam.
00 Yorumla
+1 yılyaşın bilmem kaç hala ergen gibisiniz zaten adamın tipine sevgili olmuşsun ayrılda karaktersiz bi insandan kurtulsun. bu hayattada hiçbir şeyinin garantisi yok. bir gün seninde göğüslerin sarkınca kocan ıyyy der
10 Yorumla
+1 yılLan 😂😂
Abi ya kafa seklini gormemis miydin daha once?40 Yorumla
+1 yılE tabi jason statham beklerken Hasan Şaş çıktı karşına... soğuman gayet normal
10 YorumlaYakıştırmadığını söyleyebilirsin ama kalbini kırmadan
10 Yorumla
+1 yılDemek ki ilerde saci dokulse direkt soguyacaktin yani ask degilmis sendeki
00 YorumlaSaçları uzayınca; 1-1,5 ay sonra söyle ona. Canım kısa saç sana yakışmıyor, ben seni bu halinle beğeniyorum de. Şimdi söylersen çocuk gücenebilir
00 Yorumla
+1 yılBir kel atasözü der ki; kılda keramet olsa, g*tte çıkmazdı.
00 Yorumlabazılarına yakışıyor da bazılarıda çok tipsiz oluyot :D asdasf
00 YorumlaSöylemelisin hakkındaki düşünceni bilmesi doğru olur
00 YorumlaSoğuduysan seni ısıtırız bebeğim... Sıkıntı yok,çözüm var ;)
00 YorumlaZaman siz isteseniz de istemeseniz de sizi dahil herşeyi değiştirir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu ona söylemeden önce aynanın karşısına geç ve kendine gerçekten sevmeyi bilmeyen, o yüzden de sevilmeyi hak etmeyen ucuz bir kız olduğunu itiraf et!
00 Yorumla
+1 yılTipi için mi sevgili oluyorsun saç dediğin nedir 2 aya uzar gider
00 Yorumla
+1 yılBu kadar çabuk mu soğuyorsunuz gerçekten sadece saç için 😕. Konuş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kadar şekilcisin sen ya. sanki çok yakışıklı birini bulup evlensen o insan 5 10 sene sonra çökmeyecek? kaldı ki sen de çirkinleşeceksin. bu kadar detaya takılırsan asla mutlu olamazsın
00 YorumlaKökü onda uzar sonuçta bu kadar küçük bir sebep için adamı üzme
00 Yorumla
+1 yılGuzellik gelip gecici. Yine de senin tercihin tabi. Ama kökü onda kalbini kirma bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKel sevgilim oldu kel olduğunu bile bile sevgili olmuştum tipi değil karizması ve çekiciliği beni etkilemişti. Seninkini saçı da uzayacak neyini sorun ettin sevmemişsin demek ki hiç.
00 YorumlaHerkes o zaman bir tık güzelini bulup sürüm atlasın 😂 sen ayrıl bence adam kurtulsun senden
00 Yorumla
+1 yılDaha gür çıkar kökü onda zaten ama uzatınca kestirme diyebilirsin
00 YorumlaSaç dediğin uzar boş yere ona söyleyip üzmene gerek yok
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçı uzayınca bu daha çok yakışıyor öyle yapma benim bu şekilde hoşuma gidiyor daha yakışıklı oluyorsun de. O anlar zaten
10 Yorumla
+1 yıltip için sevgili oluyorsan olma. insanların duygularıyla oynamaya hakkın yok
62 Yorumla- +1 yıl
Tip için olunur tabi ne için oluncak.
- +1 yıl
ironi mi
+1 yılKendini değil bence cocugu kurtar arkadaş
Adamı sevmemişsin utanmadan sevgilim diyorsun10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen de çok çabuk soğumuşsun yaaa.. Bence duygularını gözden geçir.. Her şey dış görünüş değil
20 Yorumla
+1 yılSaçları hep öyle kalmayacak sonuçta :) Güzel bi şekilde bence kazıtma bidaha pek hoşuma gitmedi diyebilirsin 🌸 önemli olan iç güzellik değer vermesi daha önemli bence
10 YorumlaAyrılda senin gibi birinden kurtulsun. Saçına göre soğumak nedir sen hiç sevmemisin zaten
10 Yorumlabence söyleme saç kökü onda nasılsa yine uzar ki sen sevseydin dünyanın en yakışıklı adamı o olurdu sadece gözünde böyle şeyrli bence kafana takmamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkel göbekli ve gö tten bacaklı türkiş boylar uzak durun lütfen
021 Yorumla- +1 yıl
Niye onlar insan degil mi
Cevap sahibi+1 yıl@DerinYildizsoy o zaman sana yönelsinler
Cevap sahibi+1 yılşu aşırı dış görünüş önemli değil ayakları ve insan ayaklarını oynayana sinir oluyorum
- +1 yıl
Insan olursan bir gun bu detaylari gormezsin zaten sen anjelina juli falansin herhalde
- +1 yıl
Boyun 1.70 i bulmaz gelmiş burda boş yapıyorsun
- +1 yıl
@Beeylerbeyi ben mi
Cevap sahibi+1 yıl@Beeylerbeyi boyum 173 :D
Cevap sahibi+1 yıl@DerinYildizsoy onlar angelina arıyorlar ben değil :D
- +1 yıl
Herneyse herkes mutlu olsun 😂
Cevap sahibi+1 yıl@DerinYildizsoy bunu söylede algılayabilirsiniz siyah saçlı uzun boylu ve fit bir erkek istiyorum diye yani zevkim bu ters onları bana hitap etmiyor niye abarattın anlamadım zevkler ve tercihler görünüşü beğenmekle insanlık ne alaka?
- +1 yıl
Hayır görüş sahibine söylüyorum. Ben 1.89 um ve senin gibi kendini beğenmiş bir insanı bırak sevmeyi aynı ortamda dahi bulunmam. Sizin gibiler ya ilgiden çok şımarıyor ya da makyajın azizliğine uğruyor..
- +1 yıl
Daha kibar olabilirdin yakisikli olmayan insanlari boyle anlatman kaba ve kirici olmus sanki
- +1 yıl
@Beeylerbeyi 👍👍
Cevap sahibi+1 yıl@Beeylerbeyi tercihim bu beğendiğim insan modeli beni şımarık yapmıyor garip bir anlayışa sahipsiniz bu ilk görüşte belirttiğim insnalar taş gibi kadın isterken benim neden bu sıfatları saymam battı ki :D estetik değiller kabul edin işte ve her insan görünüşe önem verir. bu insanlık ayaklarını geçin yoksa üzülürsünüz demedi demeyin
Cevap sahibi+1 yıl@DerinYildizsoy sana gelip burada güzel olmana rağmen bir sürü aşağılayıcı yorum yapanlar olacak ben gerçek fiziksel özelliklerinden bahsetmişsim ne var bunda :D
- +1 yıl
Bazı insanlar hastalıkları yüzünden o durumda oluyor ki çevremde bunun çok emsali var. Kurduğun cümlelere bak. Batmak nedir ya?
Biraz seviyeli konuş. Toplum gözünde sizin gibiler parazitten ve ayak bağından başka bir şey değilsiniz.
Cevap sahibi+1 yıl@Beeylerbeyi peki :>> saç ekimleri var ve cinselliği az düşünsünler en büyük etmenlerde 2. sırada biraz yemelerine sağlıklarına dikkat etsinler boy hadi neyse elde olmayan sebepler pek ona takıntılı biri değilim
- +1 yıl
@Beeylerbeyi ben dalga gecmedim gecmemde zaten cogul konusup durma.
Cevap sahibi+1 yılsaç dökülmesi etmenlerinde*
- +1 yıl
Derin sana demiyorum ya!
Cevap sahibi+1 yıl@DerinYildizsoy kel demek : saçı dökülüp olmayan kişi saçı olmayan kişilere kullanılan kelime karşılığı
göbekli demek : yağ oranına yenik düşüp karın kısımında oluşan yağ yığılmalrı göbekli insanlara kullanılan kelime
götten bacaklı demek : evet bu biraz kaba tabir ama türk insanların arasında nerdeyse deyim gibi ağıza alışan kısa bacaklı kısa boylu anlamına gelen tellafuz
yani bende dalga geçmedim fiziksel özellikleri ayırmak ve belirlemek için bu kelimler var 1 kelimeyle o anlamları taşıyabiliyorlar yaniii edebiyat dersimi vereyim size
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin güzel birşey olduğunu söyleyen canım kim?
00 Yorumlabence sana diğer türlü çok daha yakışıyor diyebilirsin
30 Yorumla
+1 yılBence sen onun dış görünüşünü seviyormuşsun
60 YorumlaÜzgünüm ama bu onunla sadece dış görünüşü için berabermişsin hissi veriyor, bence ona duygularını incitmeden beraber olmak istemediğini söyle
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt