Saç ektirdigini söyledi , soğudum açıkçası. Eski bir kaç fotosunu gördüm.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
2 hafta evvel yakın akraba olan bi abimi gördüm uzun seneler sonra, bi değişiklik var anladım ama uzun zaman görmediğim için anlayamadım o zaman da telaşlı bi anım idi.
Sonradan farkettim, saç ektirmiş.
Çim adam gibi olmuştu, sonradan güldüm biraz Allah affetsin..
Bazılarına gidiyor ama bazılarına ise maalesef hiç gitmiyor, benim akrabamın hiç saçı yoktu keldi bu nedenle çim adam gibi olmuştu ama arkadaşımın eşi ektirdi onun öyle durmadı.
Soğumam yani neden soğuyayım, davranışı beni veya çevresini değil kendini etkiliyor. İyi bir insansa ve saç ektirmişse bu onu ilgilendirir.03 Yorumla
Soran+1 yılKel kalmasından iyidir. Kel erkek hiç sevmem ama saç ektirmesi yapay ve itici geliyor bana.
Soran+1 yılŞimdi saçlarında odaklanıp duruyorum mesela
- +1 yıl
Kadınların estetik yaptırmasıyla aynı şey
En İyi Cevaplar
Bence bu sebep olmamalı. Sen bu adamı dış görünüşü için sevdiysen zaten uzak durmalısın. Ama iç güzelliği daha ön planda ise diğer kısmı atlatırsın. Açıkçası saç ektirme olaylarını bende pek sevmem ama ektirene de neden ektirdin demem. Yani soğumak için bir sebep değil. Sana söylemyedebilirdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- Saç Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Zamanla gözün alıştığı vakit daha güzel gelecektir. İlk etapta sana itici gelebilir. Ama bu sevgilinin modunu tavan yaptıran bir harekettir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
32Cevap
saç ektirmesi daha güzel bence. bana itici gelmezdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olduğumda sacliydi zaten. Eskiden kel olduğunu bilmek beni rahatsız etti
- Saç Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasl bir bahane ya
Seven sevdigini her haliyle sever00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gelmezdi kendisi için yapmış sonuçta
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyorsan sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılO ha hemen ayrıl, engelle, taşın o ilçeden. Hatta git yurtdışına. Bir daha onu görmezsin. Kimlikte ismini soy ismini değiştir. Hatta ailenin ismini de değiştir. O bir daha sana ulaşamasin. Amaaannnn eyvah bir şey unuttuk sevgilini de uzay boşluğuna gönder tm mi knk saçma soruya saçma cevap
10 YorumlaSiz zaten bilinçaltında bir baba-eş prafili taşıyor ve ano arıyorsunuz. Başlangıçta bununla kişileri bulup sonra kendi karakterinizle ve ihtiyaç sıralamanızla devam edip etmeme kararı alıyorsunuz.
Bu kararı zaten vermişsiniz. Soğumuşsunuz. Gerçek bir sevgide, sevdiğiniz bir uzvunu bile kaybetse ondan ayrılmak istemezsiniz. Birliktelik tamamlamak, eksiğini gördüğünüzde tamamlamaya çalışmak demektir. Zaten bilinçaltınız ondan olmaz demiş. Bu sadece aranan bir bahane bile olmuş olabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzum seni benden baska kimse anlamaz, önceden olsa bende anlamazdim, bende birinden hoslaniyordum sonra onun eski hallerini gördüm cok cok sogudum, acikcasi eskiden saci normal uzunlukta sakali yoktu simdi saci uzun sakali var, ben sundan sogudum saci falan kesse gene o halindeki gibi olacak bilmiyorm itici geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılAnliyorjm seni, millet zirvalamis yok makyajsiz görse fl diye görende sancak ful face hergün dügün malyaji yapiyorsun, soguduysan olmaz ama belkide cok sevmemiste olabilirsin yoksa nasil sogucan
Kadın sıfırdan gögüs yapıyor, kadın sıfırdan popo yapıyor, yağlarını aldırıyor, botoks yaptırıyor bir erkeğin saç ektirmesi mi size problem?
Burnunu yaptıran herkesten tiksinelim biz düzgün ve küçük burunlular olarak, body shamingi kes rezil seni.01 Yorumla- +1 yıl
Bence de
Yahu ona bakarsan şimdi kızlar, burun estetiği bişoktemi botoks felan yüzlerce işlem var. Nerdeyse kızların çoğu yaptırıyor bunları siz sanki orjinalmişsiniz gibi laf yapmayı kes
00 YorumlaYa insanların dış görünüşüne göre yargilamaktan ne zaman caz geciceksiniz anlamıyorum sogumanin sebebi demekki sen o adamı haketmiyorsun siz takma popo destekli sütyen yüze bir kilo makyaj yapınca bir şey yok erkekler yapınca soğudum itici geliyor falan bırakın bu kitabı kapağına göre yargılama olayını açın biraz gözlerinizi ve kalbinizi
00 YorumlaBen kel erkeklerden hoşlanıyorum deyip terk etsen ne gülerim..
12 Yorumla- +1 yıl
Of bir de ben eskiden keldim falan diyip saçlarını sıfıra vurmaya gidiyormuş…
Soran+1 yıl@aeofficial Şaka misiniz? Sevgili olduğumda sacliydi zaten. Eskiden kel olduğunu bilmek beni rahatsız etti sadsce, kel erkeklerden nefret ederim.
Niye sende makyaj yapmıyo musun o da bundan soğusun
20 YorumlaNeden gelsin ki bakımlı ve kendisini düşünen bir erkek daha ne olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olduğumda sacliydi zaten. Eskiden kel olduğunu bilmek beni rahatsız etti
Saç Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Eskiden kötü yolda mıymış. Ne olacak yani. Kötü bir şey mi yapmış sanki. Kadınlar bir dünya makyaj, estetik vs yapıyor.
00 YorumlaAlt tarafı başındaki kıllar bir doktor yardımıyla yer değiştirmiş ne var bundaa?
01 Yorumla
Saç Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. siz kadınların baştan aşağı zaten herşeyiniz yapay mkkk
makyajınız saçınız herşeyiniz takma sonradan erkek saç ektiriyor diyemi girmiş zorunuza gidiyor. soğumuşmuş
00 Yorumla
+1 yılSizin nereniz doğalda adamın saçına taktın kafayı
00 Yorumla
+1 yılBence çok doğru bir karar vermiş. İyi ki de yapmış.
00 YorumlaE ne var bunda yaptırmasa çirkin bakımsız derdin ne güzel güzelleşmiş adam işte
00 YorumlaBruhh, saç ektirmenin nesi kötü? burada soğuyacak ne var anlamadım.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBenimde arkadaşım ekti ve cevremdede eken var.. neden sogudun sebebi nedir?
00 Yorumla
+1 yılbu bi kusur değil ki olabilir kötü bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılOnu gerçekten sevseydin dış görünüşüne bakarak soğumazdın zaten.
00 YorumlaEskiden kel olması snin neden umrundaki? Şahsen bna itici gelmez.
02 Yorumla- +1 yıl
mal aw işte :D kusurlarını düzelten bi adam sanki kendisi makyaj yapmıyor
- Saç Bakım konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSen zaten bahane arıyormuşsun çat buda tuzu biberi oldu
00 Yorumla
+1 yılKırıcısınız nan kadınlar. İyi ki sizin Rapunzel saçlarınız var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye birçok kadın estetik yaptırıyor, makyaj yapıyor. Erkek saç ektirmiş ne güzel işte bakımlı o da kendine bakıyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Bence eski halini gördügü icin sogudu kafasindan gitmemis olabilir o profil
Cevap sahibi+1 yıl@Dertliymxm e zaten öyledir de yapacak bir şey yok. Ya zamana bırakacak ya da ayrılacak
- +1 yıl
@Dertliymxm Sorun burada ya kendileri estetik güzeli bir başkasının değişimine ayak uyduramıyor, şimdi biz doğuştan genetik olarak şanslı kişileriz her konuda e olmayanlar ne yapacak? bu ezik birisi net.
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası eskisi insanları niye ilgilendiriyor bilmiyorum. Ama beni de bazı konularda ilgilendiriyor mesela bende efendi görünüp geçmişinde arkadan her haltı yemiş erkeklerden soğuyorum, iğreniyorum. Ama saç, kellik falan bir garip geldi…
- +1 yıl
- +1 yıl
@Dertliymxm Çok zırva yazmışsın gene :D
Bu aralar millet cim adam gibi dolaşıyor, saç ektiren ektirene.
bırakın birde acayip belli ediyorlar kendilerini.
00 YorumlaBanada çok kişi ektir dedi ektirmedim çünkü bana yakışıyor ayrıca tam kel değilim :) ektirsem bu olacak eminim o yüzden hiç gerek yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNeden itici geliyor ki bakımlı kendine bakıyor işte benim düşüncem şu olurdu ilerde evlenip çocuğum olursa saçı dökülür mü?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden ki
Soran+1 yılEski fotoğrafları çok çirkin, iğrenç geldi
Cevap sahibi+1 yılAnladım valla bir şey diyemwm görüşün değişmiş olabilir ama sen sac ektirsen sevgili oldugun kişiye bunu söyleme geregi duymazdin bence
Soran+1 yılBilemiyorum kafam karışık
Sadece dış görünüşünden ibaretmiş demek ki sevgilin senin için
00 YorumlaBen de kelim ben ektirme yerine geri kalan saçları lazerle aldırdım. Şimdi çok rahatım.
00 Yorumla
+1 yılKendi icin biseyler yapmasi beni mutlu eder soğumam
00 Yorumla
+1 yılNeden soğuyorsun saçları gür olmuş işte
111 Yorumla
- +1 yıl
Kanka olabilir ne var bunda erkeklerin saçları daha çok dökülür saç ektirmek kötü bir şey değil yani
Soran+1 yılAyrılacak değilim de soğudum. Evet erkeklerin saçları dökülüyor da benim hep saç takıntım vardı.
Soran+1 yılKel erkek hiç sevmiyorum
- +1 yıl
Bende kel erkek sevmem haklısın senide anlıyorum ama genetik faktörler stres vs dökebiliyor
Soran+1 yılNapalim, saçlı olanı seçiyoruz bizde. Ama bu kandırmaca sinirimi bozdu açıkçası.
Soran+1 yılBöyle bir şeyden haberimin olmasi lazım. Kel halini gördüm ve cidden itici
- +1 yıl
Aşkım kandırmamış sadece gizlemiş senden utanmıştır belki
Soran+1 yılBilmiyorum kel erkeklerden igrendigim için benim için zor bir durum. Eski fotoğraflarini da gördüm
- +1 yıl
Bu bi kandırma şekli degilki adamın ensesindeki kılları üste ekiyolar ne kadar cok sorun haline getirmişsin peruk degil makyaj degilm sahtelikmveya gecici bi durum yok
- +1 yıl
Evet bende öyle düşünüyorum sonuçta saç hala onun saçı
Sevmiyormuşsun çok canım sen. Ayrıl en iyisi
20 Yorumla
+1 yılNiye itici gelsin sevgilin değil mi yaa
02 Yorumla
- +1 yıl
İşte o yüzden daha saçma yani tamam anlıyorum insan bi şaşırır tuhaf olur falan da bu kadar abartacak bi durum yok bence.
+1 yılKandırmaca ka bu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle
+1 yılSoğuma sebebin ne tam olarak
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgili olduğumda sacliydi zaten.
Soran+1 yılEskiden kel olduğunu bilmek beni rahatsız etti
- +1 yıl
Abi bu şekilcilikten de öte bi şey. Kel mi kalsın adam mutsuzmuş ektirmiş yani böyle bi alternatifi varken yapmayıp özgüvensiz bakımsız mı kalsın? Saç yine kendi saçı. Kendi kıl köklerinden yapılıyor. Dolgu estetik gibi bi değişim de değil üstelik. Bir sebepten olmayan saçlarını yerine koymuş yani. Garipsiniz gerçekten. O çocuğu sevmiyorsun sen.
Olabilir bu soğuma sebebi değil ki
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılBunun için ayrılmak mantıksız da kel fotoğraflari zihnime girdi
Neden soğudun? Kel mi olsaydı :D
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl kötü sonuçlar
Soran+1 yıl@Chapter ektirmeden ince fark etmemiştim aslında ektirdigini
Soran+1 yılAma işte huylandim deyim. Doğuştan saçları olan başka olur
Görseldeki mi sevgilin
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi görsel
Soran+1 yılHayır değil.
- +1 yıl
Soruya girdiğinde foto gözükmüyorsa o fotoyu soran kişi atmamış demektir.
+1 yılNeden itici gelsin, ihtiyacı varmış ektirmiş eee?
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela erkeğe estetiği olan kız nasıl itici geliyorsa bana da bu itici geliyor. Bilmiyorum doğal saçlı gibi gelmiyor. Sevgili olurken saç ektirdigini bilmiyordum
- +1 yıl
Yoo mesela burun estetiği yaptıran kızlar bize niye itici gelsin? Yüzüne binlerce kez botoks yaptıranlar itici geliyor. Kız erkek farketmez. Bir de sevgiliyken ektirdiğini anlamadıysan problem ne? Demekki farkedilmiyor. Sadece bunu bilmek mi olayı değiştiriyor. Saçma.. takılma bunlara.
Saç Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Ne var bunda ya kafayı yicem
10 YorumlaBana gelmezdi açıkçası
00 Yorumla
+1 yılNe alaka itici gelmesi
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmadna once mi ektirtmisti
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılSaç ektirince daha iyi olmuş
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılNe var bunda seninde başına gelebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır ya niye itici olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğumam neden soğuyum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilim kel ve hiç rahatsız değilim
Soran+1 yılKişisel tercih
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlıorm estetlli kadın da bna oyle gelıo
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılOrıjınal olsn totosny yerm
- Saç Bakım konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden itici gelsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyakıştıysa saclı hali soğumam. kel sevmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBabanın fotosunu atsana görelim 😁
00 Yorumla
+1 yılArtık yaptırmayan mı kaldı
00 Yorumla
+1 yılNiye itici?
02 Yorumla
- +1 yıl
Dış görünüş senin için daha önemli saçı için sevdin demek
+1 yılEvet gelir
00 Yorumla
+1 yılYoo niye gelsin ki
00 YorumlaNe var bunda, kel olsa daha mı iyiydi
00 YorumlaMakyaj yapıyorsun saç ektirene laf atıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı