Aşırı saç dökülmesine maruz kalıp saçları seyrekleşen sevgilinizden soğur musunuz?

Aşırı saç dökülmesine maruz kalıp saçları seyrekleşen sevgilinizden soğur musunuz?
Saçı dökülüp seyrekleşen erkek olsa normal gelir, çünkü ekseri erkeklerin saçı bazen erken yaşta bazense geç yaşta dökülüp gittiğinden bu artık nazarımızda normal ve alışılmış bir şeydir.
Eğer saçı dökülüp seyrekleşen genç veya orta yaş kadınlarda bulunsa, belki erkeklerden çoğu o kadından soğuyup kaçarlar, belki tiksinerek bakarlar.
Aralarından çok azaları belki ona dikkatini vermeyerek soğumazlar..
Belki bu hikmete binaen dir ki kadınların saçları bu sebebten dökülüp gitmiyor.
Ben bizzat hakikî tecrübe ettim ki, görüştüğüm bir kız vardı, kendisi kapalıydı, sonra nasıl oldu ise onu saçı açıkken gördüm ve anlık bir dehşete düştüm içimden istem dışı soğumak ve tiksinmek meydana gelmeye başladı ve bir hafta zarfında bütün bütün soğudum.
Tesekkurler
Cevap
10Cevap
Soğumam
Telgrafın telleri öpmek lazım kelleri insan en sevmediği şeyle sınanıyor çok saçlı olan sevgilim yıllar sonra kel olmuş bişey semedikce seni bulurmuş o yüzden artık seviyorum😂❤
Kesinlikle oyle ama..
Karşı cinsin saçının döküldüğü noktaları söylediğimde aldığım sonuçlardan sonra bu konuda konuşmam. Hele sevgilim olursa hiç konuşmam.
Tama anlayamadim
Hayır çünkü zaten sevgilisine gerçekten aşık olan biri onun sadece sac teli için ondan soğumaz
evet cok dogru
Ekilip büyüyen bir şey varsa çözümü tipta şifasi Allah da olsan şeyden sevgi den vaz gecilir kalp kirilir dünya karartilir mi hic
Saç ektirmeye yönlendiririm soğumam , saç dökülmesi hoşuma gitmez
Maddi durumu yeterli degilse?
Ciddi bir ilişki değilse hem saçı seyrek hem de maddi durumu yeterli değil diye uzaklaşabilirim. Ama ciddi ise yetmediği yerde ben de destek olurum.
Benim dökülüyor valla ben kendi adıma pek umursamam saçınımı sevicem
Hmm peki
Ben kel sevmem. düşün 25 de evlense 45 de dökülse yine ayrılınmalı
Yok artik
Yok be şaka yaptım :))) Ama parası varsa saç ektirsin.
Soğumam tam gaz sevmeye dewam
😹
Sevgilimin saçı kılı umrumda değil. Benimle olması yeterli. Benim sevgim onu güzelleştirir.
Sevgi guzellestirir👌🏻
Seviyorsan saçı falan takmazsın ki kalbini seversin, onu sevmeyi seversin. İnsanlar kötü olabilir ama gerçek aşklar da var demem o ki insan gibi seven biriyse soğumaz kardeşim.
Sorun kaldırıldı yardımcı olacaktim
:)) teşekkür ederim niye kaldırıldı bende anlamadım
Takıp et bi
hayir tabii ki bunun cozumu var olmasa bile seviyorsam neden sorun edip, soguyayim? cok sacma..
E yani ama ya tedavi icin maddi durumu elverisli degilse?
Hayır soğumam önemli olan dış güzelliği değil kalp güzelliği
Boyle dusunen kaldi mi 😊
Kalbini sevdikten sonra dış görünüş pekte önemli değil...
Saç baş yüzünden soğuyacaksam hiç sıcak olmamışımdır
Ben güzel severim sogumam
Ay ne guzel ya
Sağlık sorunu olmayan biriyle sevgili oluyoruz değil mi? E garanti mi sonuna kadar öyle olacağı? Hayır
Şimdi benim sevgilim sakat kalsa terk mi etmem lazım? Yani demem o ki seviyorsak adam gibi sevelim ki kimsenin kalbini kirmayalim yarı yolda bırakmayalim
Hayır 3 numara yapsın havalı olur
Dimi 😹 eme cok yakışıklı olmasi lazim 3 numara icin
Yakışıklı olmasa sevgilim olmaz zaten sjhsjdh
Vuuu
benim isim belli olmaz
Ben de cok emin olamadim 😅
Kadında seyrek saç görmedim hiç
Oluyo zaman zaman
Kel olduğum için sevgilim yok
Hayır soğumam.
Hayır soğumam
hayır, saçı için sevmedik sonuçta.
Soğumam tabikide... gerçek sevgi bu değil
sevgilimi saçı için sevmiyorum ki?
Boyle seylerden soguyanlar da var
eğer aşıksam soğumam hiçbir şeyinden
Ey gönüllerin efendisi aşk..
Hayır soğumam
Hmm pekii
hayır sogumam sdfgh
Tamam dhxhd
Niye soğuyayım saçını mı seviyoruz sanki
O da dogru binevi
Asla soğumam -asla-
Asla asla ďeme. Buyuk konusma
Kendimden emin olduğum sayılı konulardan biridir.
Ektirtiriz ya
Olur 😹
Saçımı uzatıp ona hediye ederim
Hallederiz.
Umarim..
Evet.
soğumam bişi olmaz
evet soğurum
😕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?