Buluşmak için sevgilinizi bekliyosunuz. Bir baktınız karşıdan geliyor ama saçları nasıl parlıyor ilk başta hoşunuza giderken yaklaştığında yağ olduğunu fark ediyorsunuz e birde yağlı olunca saç da kokar üzerine parfüm de sıkmış ise iyyy. Bakımlı olmasını saçlarına bakim yapması için neler önerirsiniz? Ve nasıl tepki verirsiniz soğur musunuz? Uygun bir dil ile uyarır mısınız?
Sevgilinizin saçı yağlı ve bakımsız olsa soğur musunuz yoksa uyarır mısınız?
Bütün ihtimalleri düşündüm saçı yağlı olabilir terli olabilir kokuyor olabilir dişleri pis olabilir önemli değil. Bunlar halledilir sorunlar ya da kekeme olabilir yani nasıl desem bu tür şeyler hiç önemli değil daha önemli şeyler var bunlar düzeltilebilir şeyler.
Temizlik benim kırmızı çizgim. Beden temizliği benim için çok ama çok önemlidir. Açıkçası uygun bir dille onu incitmeden kendimi ifade etmeye çalışırdım çünlü benimki ileri boyutta temizlik aşkı var. Atalarımız ne güzel demiş temizlik imandan gelir diye :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Soğumam, sevgilimin saçı yağlı ve bakımsızsa onu saçına bakım yapması için uyarırdım. Bu en mantıklı karar olurdu. Ya dediğin şeyi hayal ettim de içim kötü oldu :D
Ben tatlı bir dilld kalbiji kırmadan uyarırdım. Eğer uyarmama rağmen rahatsız olduğum konu hakkında hala birşey yapmıyorsa ilişkimizi gözden geçirir sonrada ayrılırdım herhalde