Sevdiğiniz kızın saçları dökülüp seyrekleşse soğurmusunuz ondan :( ?

Eskiden gür ve uzun olan saçlarım 5 yıldır yaşadığım zor dönemlerden ve geçirdiğim hastalıktan dolayı stresten dökülüyor hiçbir şey fayda etmedi düzelmedi ben de kabullendim. Kapalı olduğum için zaten kimse görmüyor diye sorun etmiyordum hatta 3 yıl önce kazıdım da.. Ama birgün biriyle tanıştım ve beni çok seviyor sevgisini sürekli gösteriyor ben de onu seviyorum şükür çok iyi anlaşıyoruz.. İlişkimiz ciddi bir boyuta taşınıyor sık sık evlilik ve aile ile tanışma konusunu açar oldu. Fakat benim bu aşamada saçlarım aklıma geldi ve bunu hayatımda ilk kez stres yapmaya başladım. Sporcuyum, Yüzüm ve fiziğim gayet güzel ama saçlarım hiç güzel değil. Evde giyimime bakımına dikkat ediyorum ama saçım hep toplu ve bandana takıyorum öyle iyi hissediyorum kendimi. kapalı olduğum için hayatımdaki insan bu durumu bilmiyor ve evlenmeden söylemem gerekiyor. Fakat cok utanıyorum. Sevdiğiniz evlenmek istediğiniz kız size böyle bir sorunu olduğunu söylese ondan soğur musunuz? Nasıl tepki vereceğini biliyorum tabiki beni kırmamak için benim her halimle ğüzel olduğumu söyleyecek görgüye sahip. Ama içten içe ne düşünecek bilmiyorum. Benden soğur mu bilmiyorum. Bu konuyu düşündükçe özgüvenimi kaybediyorum ve acaba onun iyiliği için hayatından başka şeyleri bahane ederek çıksam mı diye düşünüyorum. Siz olsanız Sevdiğiniz kız böyle bir şey söylese ne düşünürsünüz? Lütfen dürüst cevap verir misiniz?

Sevdiğiniz kızın saçları dökülüp seyrekleşse soğurmusunuz ondan :( ?