Saç Bakım Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? (Sayfa 4) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 6953 Mükemmel saç şekillendirici senin için hangisini yapmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 122 kişi beğendi
Mehmet_eren02 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kesinlikle isiyi ayarlayabilmeli yanan saclar cok kotu oliyor 0 0 Yorumla
Pinooes Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Tek bir şekillendirici ile saçıma istediğim tüm şekilleri vermeyi tercih ederim. 0 0 Yorumla
SarpDağdelen Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl gayet iyi bu kadar özellik bir cihaza göre fazla değil mi 0 0 Yorumla
Genç12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlari şekillendirirken yormamali vakit kazandirmali 0 0 Yorumla
Elyesa__ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl o senin kendi tercihin olur nasıl seviyorsan öyle yap derim :)) 0 0 Yorumla
Yagzz_ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Fazla ısıya gelemiyorum o yüzden saçlarımın az ısıda kurtulmasını istiyorum 0 0 Yorumla
melekliçaklıt Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçıma zarar vermemeli vr kesinlikle uygun fiyatlı olmalı 0 0 Yorumla
Yalnizadamm53 Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Ben kelim saçla ilgili değilim ama sevgilim olursa hediye etmeyi düşüneceğim bi ürün 0 0 Yorumla
miyavlayannkedii Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Hayatım boyunca saçlarımı şekillendirme gereksinimi duymadım böyle iyiyim doğal. 0 0 Yorumla
Eda_-7 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Saçımı kabartmasın yeter çünkü bazıları cidden işe yaramıyor 0 0 Yorumla
Baaasak Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben genelde kullanmıyorum ama kullanacağım zamanlarda da saçıma vereceği zararı minimuma indirmek 0 0 Yorumla
wilfwilf Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hepsinin içinde parfüm kimyasal ürünler varSaça zarar vermez mi? 0 0 Yorumla
87minnak_hatun87 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Mümkünse beni yormasın istediğim şekli rahatca verebilmeliyim saçıma. 0 0 Yorumla
nurunks Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl saçlarımı ıstediğim sekıle sokayım. uzun sure bozulmasın ve saçlarım zarar görmesin 0 0 Yorumla
mrtkmlsdf Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü böyle kendimi daha rahat ve daha iyi hissediyorum. 0 0 Yorumla
cahilsavar10 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl İyi saç düzleştirci almak gerekir. Sonrası kolay zaten. 0 0 Yorumla
exeberia_yeni Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Ben uzun zamandır kelim hiç ihtiyacım olmadı ama sevgilim olursa ilk isim bunu hediye etmek olacak 0 0 Yorumla
Chuukky34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dyson candır...Dyson tüm ürünleri muhteşem abi yaa 0 0 Yorumla
kerembtk Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Kesinlikle saçlar ve saç sekillendiric de şeyler Ck ama çok önemli diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
KaraBatmanŞövalyee Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Aşırı ısı olmaması ve saçlarıma zarar vermemesi harika olacaktır 0 0 Yorumla
разрушитель Takip Et Xper 1 Yaş: 104 +1 yıl Evet evet dyson gerçekten kaliteli bir marka sağolun 0 0 Yorumla
Hnguul Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kadin cok guzel ya harika birisine benziyor bu kadin. 0 0 Yorumla
stilwoman Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl aşırı sıcakla değil hava akımı ile şekillendirmesi güzel 0 0 Yorumla
jonson Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl aşırı işi saça zarar veren bir durum. bu yüzden güzel seçim 0 0 Yorumla
soldaki_adam Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Kadınların zor durumuna yardımcı olabilecek bir ürün 0 0 Yorumla
ResulYkslll Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarım kıvırcık düzleştiriyorum sürekli kolay şekil alması işime gelir 0 0 Yorumla
the__JoKErrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kızlar bence sadece fön çeksen onun dışında hiçbirisi iyi olmuyor 0 0 Yorumla
nerdeysemordayım Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Yüreğime dokunabilmeli önce. İlk saçımdan önce ruha girmeli 0 0 Yorumla
Babasizkizz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Saç önemli ısı ayarı yapmalı.. kadını gösteren saçıdır bence 😊 0 0 Yorumla
benolmaknidq Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok övüyorlar denemedim ah dyson banada bi paket göndersen 0 0 Yorumla
Neolduboyle Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Dyson pahalisın kardeş zorlama sjsjsj ama kupon filan versen alırız 0 0 Yorumla
batuhan_3 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gerekli olan özellikler bunlardır. Yormasını kimse istemez 0 0 Yorumla
mehmet00063 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl çünkü çok fazla sıcaklık saça zarar verebilir de ondan 0 0 Yorumla
Necatikayaa Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sal şekillendirici olsun bu olsun hepsi boş, insanın kendi saçından harici güzel değil 0 0 Yorumla
HayatiK Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Benim icin bisey yapmasina gerek yok isini yapsin yeter 0 0 Yorumla
selinnkaraa Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Aşırı ısı saçları öldürür. Bunları pek tavsiye etmiyorum. İnsan kendi saçına razı olmalı 0 0 Yorumla
bittikalbayım Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben saçımı şekillendirdikten sonra da kolay bozuluyo o yüzden uzun süreli sabitlemeki o şekli 0 0 Yorumla
Aslihan95 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yıpratmadan ve pratik bir şekilde istediğim sekli verebilmeliyim 0 0 Yorumla
turgutbal Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle pratik olmalı, ucuz olmalı ve beni yormamalı. 0 0 Yorumla
Nazlıgül6519 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pahalı ama güzel saçları yıpranmış kisiler icin birebir 0 0 Yorumla
FazlaHassas Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Çünkü vaktim çok az :) Az vakitte çok iş çıkarmalı.. 0 0 Yorumla
Lala34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Saçımı istediğim modele sokabilen nadir ürünlerden olduğu için dyson airwrapı tercih ettim 0 0 Yorumla
Treapr Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kendi şahsi fikrimi söyleyim ısı ayarı olmalı fazla can yakmamalı. 0 0 Yorumla
yaniyosunfuat Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hem saçı kolayca şekillendirsin hem de saça zarar vermesin 0 0 Yorumla
Busra0703 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Saclarimi kolayca sekillendirmeli cunku biraz kabaran ve zor duzlesen bir sac tipim var 0 0 Yorumla
secretww Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl asırı ısısı olmasın benı yormasın hemen sekıllensın ıstedıgım sekıllerı yapabılsın 0 0 Yorumla
Ayyıldız-Tim Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben hiç saç şekillendirici kullanmadım ihtiyaç da duymadım 0 0 Yorumla
mervee480 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Cok guzel bi urune benziyor bence kullanilmaya deher 0 0 Yorumla
CinselDanisman Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Dyson piyasanın en iyi cihazları ni uretir ama herkez bilmez bunu 0 0 Yorumla
Sedamxx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Ikıyı sectım cunku her ugrastıgımız sey maalesef ıstedıgımız sonucu vermıyor 0 0 Yorumla
SerraBilgenç Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl evet ama pahali yine de sizin kazanciniz yani napalim 0 0 Yorumla
Mrsgreyy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Maşa kesinlikleSaçlarım dhaa güzel bir şekilde oluyor 0 0 Yorumla
Gizemlibirbayan70 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence hepsi hem saçımı yıpratmamalı hem de kolay şekil verebilmeli ama e şıkkını seçiyorum 0 0 Yorumla
lanetfilozof Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçımı yakmamalı. Bazen 1 kerede bile saçı mahvedebiliyor bu olay. 0 0 Yorumla
Hokuspokusxx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Evde duz saç kullanmayı çok seviyorum at kuyruğu yapınca cok yakışıyor bana bunu en iyi yapan Dyson 0 0 Yorumla
Icraatyok Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle işi kontrolü önemli çok yıprandı saçlarım 0 0 Yorumla
nicsizkız Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İster düz ister bukleli saçlar dyson la her şekli alıyor:) 0 0 Yorumla
berkaydoganay Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımız her ne kadar yıpranıp zarar görse de kolay ve rahat bi biçimde şekil almasını isterim. 0 0 Yorumla
Bonitaa77 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl saçlarım Yandı Ve bu Konuda Aşırı Hasas Bir insanim Oyuzden Saçı yıpratmadan şekillendirimesi lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
305Cevap
kesinlikle isiyi ayarlayabilmeli yanan saclar cok kotu oliyor
Tek bir şekillendirici ile saçıma istediğim tüm şekilleri vermeyi tercih ederim.
gayet iyi bu kadar özellik bir cihaza göre fazla değil mi
Saçlari şekillendirirken yormamali vakit kazandirmali
o senin kendi tercihin olur nasıl seviyorsan öyle yap derim :))
Fazla ısıya gelemiyorum o yüzden saçlarımın az ısıda kurtulmasını istiyorum
Dyson bayağı iyi, fiyatı birazcık yüksek olsa da :)
Saçıma zarar vermemeli vr kesinlikle uygun fiyatlı olmalı
Ben kelim saçla ilgili değilim ama sevgilim olursa hediye etmeyi düşüneceğim bi ürün
Hayatım boyunca saçlarımı şekillendirme gereksinimi duymadım böyle iyiyim doğal.
Saçımı kabartmasın yeter çünkü bazıları cidden işe yaramıyor
Ben genelde kullanmıyorum ama kullanacağım zamanlarda da saçıma vereceği zararı minimuma indirmek
Hepsinin içinde parfüm kimyasal ürünler var
Saça zarar vermez mi?
Mümkünse beni yormasın istediğim şekli rahatca verebilmeliyim saçıma.
saçlarımı ıstediğim sekıle sokayım. uzun sure bozulmasın ve saçlarım zarar görmesin
Çünkü böyle kendimi daha rahat ve daha iyi hissediyorum.
İyi saç düzleştirci almak gerekir. Sonrası kolay zaten.
Ben uzun zamandır kelim hiç ihtiyacım olmadı ama sevgilim olursa ilk isim bunu hediye etmek olacak
Dyson candır...
Dyson tüm ürünleri muhteşem abi yaa
Kesinlikle saçlar ve saç sekillendiric de şeyler Ck ama çok önemli diye düşünüyorum
Aşırı ısı olmaması ve saçlarıma zarar vermemesi harika olacaktır
Evet evet dyson gerçekten kaliteli bir marka sağolun
Kadin cok guzel ya harika birisine benziyor bu kadin.
aşırı sıcakla değil hava akımı ile şekillendirmesi güzel
aşırı işi saça zarar veren bir durum. bu yüzden güzel seçim
Kadınların zor durumuna yardımcı olabilecek bir ürün
Saçlarım kıvırcık düzleştiriyorum sürekli kolay şekil alması işime gelir
Kızlar bence sadece fön çeksen onun dışında hiçbirisi iyi olmuyor
Yüreğime dokunabilmeli önce. İlk saçımdan önce ruha girmeli
Saç önemli ısı ayarı yapmalı.. kadını gösteren saçıdır bence 😊
Çok övüyorlar denemedim ah dyson banada bi paket göndersen
Dyson pahalisın kardeş zorlama sjsjsj ama kupon filan versen alırız
Gerekli olan özellikler bunlardır. Yormasını kimse istemez
çünkü çok fazla sıcaklık saça zarar verebilir de ondan
Sal şekillendirici olsun bu olsun hepsi boş, insanın kendi saçından harici güzel değil
Benim icin bisey yapmasina gerek yok isini yapsin yeter
Aşırı ısı saçları öldürür. Bunları pek tavsiye etmiyorum. İnsan kendi saçına razı olmalı
Ben saçımı şekillendirdikten sonra da kolay bozuluyo o yüzden uzun süreli sabitlemeki o şekli
Yıpratmadan ve pratik bir şekilde istediğim sekli verebilmeliyim
Kesinlikle pratik olmalı, ucuz olmalı ve beni yormamalı.
Pahalı ama güzel saçları yıpranmış kisiler icin birebir
Çünkü vaktim çok az :) Az vakitte çok iş çıkarmalı..
Saçımı istediğim modele sokabilen nadir ürünlerden olduğu için dyson airwrapı tercih ettim
Kendi şahsi fikrimi söyleyim ısı ayarı olmalı fazla can yakmamalı.
Hem saçı kolayca şekillendirsin hem de saça zarar vermesin
Saclarimi kolayca sekillendirmeli cunku biraz kabaran ve zor duzlesen bir sac tipim var
asırı ısısı olmasın benı yormasın hemen sekıllensın ıstedıgım sekıllerı yapabılsın
Ben hiç saç şekillendirici kullanmadım ihtiyaç da duymadım
Cok guzel bi urune benziyor bence kullanilmaya deher
Dyson piyasanın en iyi cihazları ni uretir ama herkez bilmez bunu
Ikıyı sectım cunku her ugrastıgımız sey maalesef ıstedıgımız sonucu vermıyor
evet ama pahali yine de sizin kazanciniz yani napalim
Maşa kesinlikle
Saçlarım dhaa güzel bir şekilde oluyor
Bence hepsi hem saçımı yıpratmamalı hem de kolay şekil verebilmeli ama e şıkkını seçiyorum
Saçımı yakmamalı. Bazen 1 kerede bile saçı mahvedebiliyor bu olay.
Evde duz saç kullanmayı çok seviyorum at kuyruğu yapınca cok yakışıyor bana bunu en iyi yapan Dyson
Kesinlikle işi kontrolü önemli çok yıprandı saçlarım
İster düz ister bukleli saçlar dyson la her şekli alıyor:)
Saçlarımız her ne kadar yıpranıp zarar görse de kolay ve rahat bi biçimde şekil almasını isterim.
saçlarım Yandı Ve bu Konuda Aşırı Hasas Bir insanim Oyuzden Saçı yıpratmadan şekillendirimesi lazım