Aslında tüm özellikleri önemlidir benim için :) En değerlim olan saçlarım için en iyisini isterim. Özellikle dikkat ettiğim birkaç özellik de bulunuyor elbette.
Saç şekillendirici alırken dikkat edilmesi gerekenler neler?
Saç şekillendirici alırken dikkat edilmesi gerekenler
1- Isı seviyesi
Saç şekillendirici alırken ısı seviyesine bakmak çok önemli bir ayrıntı. Bazı şekillendiriciler yeteri kadar ısınmıyor ve saçları da güzel şekillendirmiyor.
2- Kablo uzunluğu
Benim gibi dalgalı saçları da düzleştiriciyle yapanlardansanız kablo uzunluğu çok önemli bir hale geliyor. Çünkü saçları döndürdükçe kablo kıvrılıyor ve kısalıyor. Saç kurutma makinesinde de kablo uzunluğuna ve kalınlığına önem veriyorum. Hem prizlere hapsolmak istemem hem de arızaların büyük bir bölümü kablo kaynaklı oluyor.
3- Plakaları
Benim önerim ince telli saçlar için seramik, kalın telli saçlar için titanyum plakadır. Ben genel olarak seramik plakayı tercih ediyorum.
4- Ölçüler
Maşa aşıyorsak ölçüsü de önemli oluyor. 30 mm'lik bir maşa benim için ideal olan. Ancak daha kalın ya da daha ince buklelere sahip olmak için tercihinizi şekillendirebilirsiniz.
5- Fiyat - marka
Tabii hepimiz için önemli olan bir madde daha :) Alacağım ürünün performans ürünü olması önceliğim elbette ancak onun yanında indirimleri de takip ederim, kullanıcı yorumlarını okurum ve bildiğim markaları tercih etmeye özen gösteririm.
En mükemmel saç şekillendirici: Dyson Airwrap
Dyson Airwrap
Aradığım, aramadığım tüm güzel özellikler Dyson Airwrap'te toplanmış bence :) Dyson Airwrap saçları şekillendirirken hava akımından yardım alarak coanda etkisi yaratıyor saçları kendine doğru çekerek şekillendiriyor. Performansı çok yüksek olan bir saç şekillendirici. Saçlarınızı çevirmek için efor sarf etmeniz gerekmiyor. Akıllı ısı kontrolü sayesinde 150 derecenin üstüne çıkmaması sağlanıyor, zaten saçları da aşırı ısıyla değil, hava akımıyla şekillendirdiği için saçlar zarar görmüyor. Aşırı ısıdan kuruyan saçlar tarihe karışıyor diyebiliriz :)
Dyson Airwrap başlıkları neler?
Dyson Airwrap başlıkları
30mm Airwrap™ başlık
40mm Airwrap™ başlık
Sert düzleştirme fırçası
Yumuşak düzleştirme fırçası
Yuvarlak hacimlendirici fırça
Ön şekillendirme kurutucusu
Saçlarınızı kurutup mükemmel modeller elde etmek için yanımızda oluyor farklı farklı başlıklarıyla :) Başlıkları kolayca değiştirilebiliyor, saklama kutusu da bulunuyor ♥
En İyi Cevaplar