Saç bakım ürünlerinde dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir?

İçeriğinin genel olarak temiz ya da temize yakın olmasına dikkat ediyorum. Cruelty free ürünler olması da önemli.
Saç bakım ürünlerinde dikkat ettiğiniz şeyler nelerdir?

İçeriğinin genel olarak temiz ya da temize yakın olmasına dikkat ediyorum. Cruelty free ürünler olması da önemli.
Saçlarımızın sağlıklı ve canlı olmasını istiyorsak kullandığımız saç bakım ürünleri büyük bir önem taşıyor. Peki saç bakım ürünleri seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Şampuan ve saç kreminin yanı sıra saç için kullanabileceğiniz saç yağından maskesine kadar birsürü ürün mevcut. Bu ürünleri neye göre ve nasıl kullanacağınız konusunda kafanız karışıyorsa Elidor markası saç bakım serileri ile yardımınıza koşuyor. Her saç tipi için ayrı ürünlere sahip olan Elidor, saç bakım rutininiz için gerekli olan ürünleri bir araya getirdiği seriler ile karşımıza çıkıyor. Tek yapman gereken kendi saç tipini belirleyip sana uygun olan Elidor serisindeki ürünleri satın almak! Geriye saçlarında oluşacak olan büyük değişimin tadını çıkarmak kalıyor.
Cevap
9Cevap
Kaliteli ve bilindik markaları tercih ediyorum. Çok fazla da 2 ürün arasında gidip gelirsem sana danışmayı tercih ederim.
Teşekkürler üstadım 😉
Kaliteli ve kullanışlı olması benim için önemlidir.
Saçlarım sert o yüzden yumuşucuk yapanına bakıyorum.
Saçıma iyi geldiği sürece fiyatına bakmam önemli olan istediğim sonucu vermesi.
Sacimi yipratmamasi onemli gerci saclarim seyreklesti ama olsun
Kaliteli ve bilinmis markalar olmasına önem veririm
Silikonsuz ve parafinsiz olmalarına ve besleyisi yağlar içermelerine dikkat ederim
Saça sürülebilir olması
Doğal olmasına dikkat ederim..
Saçı yumuşak ve parlak yapması
Doğal olması
Şampuan olsun yeter
en iyisi keratin bakımı bence
Hacı şakir olmasına dikkat ediyorum.
Markası.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?