Saçlarımızın dış görüntümüze olan etkisi oldukça büyük. Bu yüzden ben de bakımıma ekstra özen gösteriyorum. Sağlıklı görünen saçlar gerçekten insanın yüzünü de daha çok ön plana çıkarıyor.
Saç bakımında nelere dikkat ediyorum?
Saç bakımında nelere dikkat edilir?
Saçlarımı çok fazla sıcak su ile yıkamıyorum. Çünkü sıcak su saçları kurutuyor.
Saçlarımı 15 cm uzaklıktan kurutmaya çalışıyorum. Soğuk modu sık sık açıyorum, ısı da saçları kurutan etkenlerden.
Saçlarımın ihtiyacına uygun bakım ürünlerini tercih ediyorum.
Kuruyken çok fazla taramıyorum, bunun için bakım yağı kullanıyorum. Kuruyken zorlanan saçlar daha çabuk kırılıyor.
Çabucak uzadığına inandığım için sürekli örüyorum :)
Evde doğal malzemelerle hazırlanabilen saç maskelerini deniyorum.
Saçlarımı çok sık boyatmıyorum.
Saç bakımı için en ideal ürünler!
Saç bakımı için en ideal ürünler!
Saç tipine ve ihtiyacına uygun seçilen bakım ürünleri kısa süre içerisinde yanıt veriyor ve daha sağlıklı saçlara kavuşmamızı sağlıyor. Şampuan ve saç kremi seçimine özellikle dikkat edilmesi taraftarıyım. Çünkü saç bakımının ana ürünleri onlardır :)
Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan ve 1 Minute Süper Saç Kremi
1 Minute Süper Saç Kremi
Ben saç kremimin ve şampuanımın aynı seriden olmasına özellikle dikkat ederim. Çünkü bu şekilde daha etkili olduğuna inanıyorum. Neyse ki Elidor gibi hayatımızı kolaylaştıracak bir marka var :)
Elidor Güçlü ve Parlak 1 Minute Süper Saç Kremi içeriğindeki kolajan ve hyalüronik asit sayesinde saçları yıpratıcı etkilere karşı koruyor ve derinlemesine besleyerek daha canlı görünmesini sağlıyor. İnce telli saçlara sahipseniz tam ihtiyacınız olan saç kremi diyebilirim :) Şampuanıyla birlikte kullanmanızı öneririm.
Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan ve 1 Minute Süper Saç Kremi
Anında Onarıcı Bakım
Anında Onarıcı Bakım serisi de çok işlem görmüş, yıpranmış saçlar için :) Kısa sürede onarmasıyla müthiş olduğunu söyleyebilirim. İçeriğindeki arjinin ve seramid sayesinde saç tellerine yumuşak dokunuşlar yaparak kısa sürede onarıyor ve sağlıklı görünüme kavuşturuyor.
İki seri de benim vazgeçilmezim oldu :) Daha ilk kullanımdan itibaren saçlarınızın ne kadar canlı ve sağlıklı göründüğünü fark edebiliyorsunuz. Mutlaka denemenizi öneririm :)
Onlarca ürün ve ilaç denedim yillardir. Doğal olanların verdiği etkiyi hiçbirinden almadım. -Sampuanima iki-üç dış sarımsak ezmesi, zeytinyağı ve cam terebentin yağı koyarım. - Dustan çıkınca hindistan cevizi yağıni uçlara sürerim. -Haftada bir karışım bitkisel yağlarla maske yaparım. Taramama bile gerek kalmadan yumuşacık ve gayet hızlı uzuyor.
Şampuan olarak Elidor. Saç maskem Watsons marka ama bitince Urban, Live Clean, Yves Rocher'dan almayı planlıyorum. Durulanmayan saç kremim de Elidor, bitince güneş koruma faktörü olan sıvı kremlerden alabilirim. Daha çok olduğu için ürünlere bakmadım. Loreal'in saç bakım yağını kullanıyorum. Bir de Loreal'in düzleştiren spreyi varmış. Ona bakacağım..
Uzun sacli bir erkegim 6 ayda bir brezilya fonu yaptiriyorum. Samspuan olarak kerastyses midir nedir oyle bir sulfatsiz samluan kullaniyorum. Kremide kuafor vermisti brezilya fonune ozel. Onu kullaniyorum. Ama onun ismini unuttum
Sadece bıttım ve defne sabunu kuşanıyorum. Saçım için gerekli olan en kaliteli ürünü yine kafam üretiyor saç yağı olarak hiç saçlar takılmadan taranabiliyor sayesinde Allah'a şükür
Genellikle kuaförlerin kullandığı saç ıslakken veya kuruyken taramadan önce ''Morfose Mavi Su'' var, ben de kullanıyorum ve çok iyi saçı hem yumuşacık yapıyor hem de çok güzel kokuyor gün boyunca kokusu geçmiyor. Kesinlikle öneririm.
Haftada iki Hc hair care complex yağı saçıma sürüp 3-4 saat bekletiyorum. Yağ sürmediğim de doa keratin maskesini dipler hariç tüm saçıma sürüp 5 saat bekletiyorum. Şampuanlamadan sonra hc ovex saç serumunu yine dipler hariç tüm saçıma sürüp 10 dakika bekletip duruluyorum. Banyodan sonra nemli saçıma Loreal mucizevi yağ sürüyorum.
Ben saçlarımı natürel şampuanla yıkıyorum ve saç kremi kullanmam onun yerine 'Revlon professional 10 in 1' ürününü kullanıyorum. Çok çok çok memnunum kokusuda müthiş. Saçlarımı sağlıklı ve parlak yaptı bir yıldır kullanırım. Vazgeçilmezim 👍🏻😌
Dove'le yıkıyorum haftada iki kere maske yapıyorum John Friedadan sonra ıslaken revlon dan coconut spreyini kullanıyorum en sonunda Biosilk yağını sürüyorum 😊
Yaz kış kullandığım tek ürün Redist 40 overdose saç bakım yağı oldukça memnunum hem diplerden saç çıkartıyo hemde saçı besleyerek uzamasında etkili oluyo 40 adet yağ içeriyo saça parlaklıkta katıyo :)
Sıvı saç kremi ve şampuan dışında bişi kullanmıyorum Yaptığım şey uzun süredir saçımı boyamıyorum kesmiyorum kırıklarını aldırıyorum o kadar ısı kullanmıyorum
En İyi Cevaplar