Zorunlu bir durum değil ki bu. Kahkül her kadına da yakışmaz zaten. Benim hiç kahkül hayalim olmadı çünkü denemek istediğimden emin olamadım. Bu yüzden eğer gerçekten yakışacağını düşünüyorsanız deneyin yoksa gereksiz yere birkaç ay saçınızın uzamasını bekleyip pişmanlık duyabilirsiniz.
Bence direk saçı kestirmek yerine çıtçıt versiyonlardan kullanılabilir. Baktınız yakışıyor, çevreden de olumlu tepkiler alıyorsunuz, o zaman kestirilebilir diye düşünüyorum.
Hep çevre demedim. Baktınız yakışıyor, çevreden de olumlu tepkiler alıyorsunuz dedim. Çevreden de derken oradaki "de" bağlacı kişinin kendisinin de yakıştırdığı, aynı zamanda çevrenin de yakıştırdığı anlamına geliyor.
Cümleyi anladım ama sen vurgulamak istediğimi anlamadın bu yüzyılda herkes bir çevre ne yaparsan çevre sen kendine yakıştırdın mı mıtlumusun oldu bitti çevrenin de düşüncelerine değer verirsen çok üzerler seni yavru kuzu
İnsanların ağzı torba değil büzesiniz. Siz istediğiniz kadar kendinize yakıştırın, bir süre sonra çok olumsuz yorum alırsanız modunuz düşecektir elbet. Önemli olan insanın kendi düşüncesidir bunun farkındayım zaten. Fakat insanlar o kadar acımasız ki, sizin mutluluğunuzu bozmak için dört gözle bekliyorlar çoğu. Burada bahsettiğim asla etrafındakileri umursamayan insanlar değil. Çoğu kişi etrafındakilerin de düşüncesine önem veriyor. Genel bir yorum yaptım sadece. Yoksa etraftan gelen kötü yorumlara aldırmayıp mutlu olan bir sürü insan var.
Bunu biliyorum zaten, bunu farkında olmayan pek çok kişi adına yorum yaptım. Konuyu nerelere getirdiniz? Görüşüme karşı olabilirsiniz, dediklerinize katılmama ve yorumu yapış amacımı söylememe rağmen hala üste çıkma çabasındasınız. Evet sadece siz haklısınız, tamam, evet.
Bir anlık hevesle denedim. Zaman zaman pişmanlık basmıyor değil ama kabullenmeye başladım sanırım. Yine de denemeden önce en azından 1 gün falan düşünün siz..
Hayır denemesin herkes, alnı dar olanı var, küçük olanı car yüzü küçük olup yakışmayanı var kadınlar kuaför sandalyesine otursun ve işini uzamanına bıraksınlar