2021 yazının trendleri arasında kakül de yer alıyor. Sizce kakül her kadına yakışır mı, her kadın mutlaka kakül denemeli mi? Biliyorsunuz ki bir şey popüler olduğunda büyük bir kesim onu denemek istiyor :D Kadınlara öneriniz nedir?
Kakül trendi bu yaza damgasını vuracak! Her kadın kakül denemeli mi?
Ben kendi zevkime göre söyleyecek olursam, kakülü sevmiyorum. Alını gereksiz kapattığını düşünüyorum ve trendlerin içine girmesi bence estetik olarak hoş olmaz. Tercihe göre isteyen denesin, ben kendi saçımı kakül yapacağımı düşünmüyorum ve benim zevkimde olan kişilerin de o tarz saçını kestireceğini sanmam. Yapan da olabilir, herkesin zevki farklıdır tabi şu da var, bazı kişilere çok yakışıyor. Tabi nadir bir durum.
Kakül dört yıldır neredeyse kullanıyorum moda olmuş trend olmuş hiç dikkat etmedim bu senede trend olacakmış. Olsun; trend olmasa bile öyle alıştım ki kaküllerime vazgeçemiyorum. Yüzüne yakışacaksa kakül tercih etsinler tabi. Her yüze yakışmıyor yani trend diye yakışmayacaksa hiç yaptırmasınlar.
Yeni yeni uzattım, uzun yıllar kullanmıştım. Trend ola ola bu yıl mı olmuş. 😏 Herkesin yüz şekline yakışmaz fakat her kadın hayatında bir kez de olsa denemiştir bence. İsteyen denesin, kökü bizde değil mi. 😄
Her kafanın yapısına kakül olmayabilir, bundan dolayı kuaförünün fikrini almasında yara var, sırf moda diye kendisine yakışmıyacağı halde yaptırması olmaz derim, bu esmer bayanların saçlarını sarıya boyatması gibi
valla kakülü cok beğeniyorum, ama her kadının deneyebileceği kesim tarzı değil. birincisi çok bakım gerektiriyor, sık sık fön çekmek gerekli. ayrıca alnı kapatacağı için eğer cildiniz karma veya yağlı ise alında sivilce oluşma olasılığı çok yüksek, her yüze gitmeyen bir kesim kakül geniş bir alın, uzun bir yüz olmalı, minyon yüzde hoş olmaz pek. açıkçası her saç tipine , her yüze gitmeyen bir model, ayrıca sıcak yaz ayında kakül aşırı kullanışsız.
Bir sürü kahkül modeli var, yüz yapısına göre bir tanesi mutlaka hoş durur ama bazı kadınlar kahküllü daha hoşken bazısı olmadan daha hoş. Yeniden trend olur mu bilmiyorum, özellikle kaş trendleri baya yoğunken. Kaşlarını örtmek istemiyor çoğu kadın.
Herkese bence yakışmıyor. Yakışan insanlar isterse kestirsin. Ben çocukluğumdan üniversite zamanlarıma kadar hep kullandım. Üniversitede de bir ara kullandım ama sonradan okuduğum şehirdeki kuaförlerin istediğim gibi kesemediğini fark edince uzattım. Saçlarım inceldi artık. Çok ince durmasaydı en son kestirdiğimde yani Ekim'de yine kestirmeye devam ederdim. Ben kakül severim ve kendime de yakıştırıyorum. Etrafım da bana yakıştırıyor.
Her kadın denemeli ama olmuyorsa da zorlamamalı. Yıllar önce denedim, kendime yakıştıramadım. Çünkü alnım dar. Bundan ötürü kahkül iyi durmadı. O gün bugündür bir daha kahkül kestirmedim, kestirmem de.
Valla sırf moda diye yapan🤯 bilmiyorum ama herkese yakışmıyor bazıların yüzü daha duru güzel kâkül fazlalık kalıyor ama perçem çoğu kişiye yakışır boş yaptım neyse
cok sevimli buluyorum ben. Kestirmistim yakisti bana gore ama kendi kendimize kesmistik batirdik biraz dbwkdhworhwkdb kapalı oldugum icin degisen bir sey olmadi ki hep soyledim acik olsam da degismicekti palmiye yapar gezerim nolcak. d kendi kendime denemek istedim yaptim deneyin bence belki yakisir olmadi zaten uzuyor sonradan
Yapmak isteyen yapsın ama herkese yakışmıyor belli yüz şeklide yok kakül tatlılık ile bağdaşık bir stil bence o yüzden gözleri tatlı olana yakışır diye düşünüyorum
Denememeli aksi takdirde besleme gibi emocana çok benzeyen oluyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bütün kuaförler inatla kahkul yakısmaz dedı 2 yıl önce kestirdim çok memnunum bana farklı bır hava verdi keske daha önce yapsaymısım dedım yakısıyorsa trend olsun olmasın kestırın kızlar
Yakışanlar var yalan yok da genel olarak kadınları masum ve tatlı gösterdiğini düşünüyorum çok fazla kadınsılık katmıyor. 8 sene önce yaptığım şey şimdi trend olmuş😂