Saçlarım için düzleştirici tarak almak istiyorum. Birçok kişi Dyson saç düzleştirici tarak almamı önerdi. Dyson Airwrap saç düzleştirici kullanan var mı? Etkisi nasıl, memnun musunuz? Dyson Airwrap kullananlar yorumlarınızı bekliyorum. :)Dyson Airwrap yumuşak düzleştirici fırça
Dyson Airwrap saç düzleştirici tarak kullanan var mı?
Selam, belirttiğiniz ürün aslında Dyson Airwrap™! :) Dyson Airwrap™ saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz
Selamlar, sizleri Dyson Airwrap ile tanıştırmak istiyorum. Değiştirilebilir başlıkları sayesinde istediğiniz her saç modelini elde edebilirsiniz. Düzleştirici tarağı da ürünün parçaları arasında mevcut olduğundan dolayı hem düzleştirici işlevi görür hem de başlığını değiştirip diğer parçalarını da deneme fırsatı bulabilirsiniz.
Dyson'un pürüzsüzleştirici Fırçasıyla Düz Ve Pürüzsüz Saçlar Hayal Değil
Dyson düzleştirici tarak başlığı Dyson' un pürüzsüzleştirci fırçası sayesinde mükemmel düzlükteki saçlara fırçaların özel tasarımlı Coanda etkisi sayesinde kavuşabilirsinsiniz. Saçlarınız bu zararsız şekillendirmenin verdiği rahatlıklayken size de gün boyu saçlarınızla muhteşem görünmenin keyfini çıkarmak kalır.
Farkını Konuşturmayı Sevenler İçin: Farklı Saç Başlıkları
Dyson, Farklı Saç Başlıkları Saçlarımızı yalnızca tek modelle sınırlandırmak elbette doğamızda yok. Farklı saç stilleri denemek istemek en doğal hakkımız. İşte sırf bu yüzden Dyson birden çok saç başlığına sahip ve istediğiniz zaman başlığını değiştirebiliyorsunuz. İster düz, ister kıvırcık, isterseniz de dalgalı tamamen tercih sizin.
Saç Aparatlarınızı Ve Saç Şekillendiricinizi Saklamanız İçin Özel Tasarımlı Saklama Kutusu
Dyson saklama kutusu
Saç şekillendiricinizi iyi korumanız gerekiyor çünkü çok hassas olan saçlarınızda tekrar tekrar kullanacaksınız. Sıradan saç şekillendiricilerin çoğu zaman saklama kutusu bile olmayabiliyor. Dyson yine saçlarımızı düşünmüş ve onlar için bir de özel saklama kutusu tasarlamış. Bu kutu deri ve yumuşak kumaşla kaplandığından saç şekillendiriciniz uzun yıllar kendini koruyabilir.
İsteseniz De Saçınızı Yakamayacaksınız: Akıllı Isı Kontrolüyle Saçlarınızı Güvende Tutun
Dyson akıllı ısı ayarıSiz saçlarınızı şekillendirirken bazen ısı ayarının farkında olamıyor olabilirsiniz. Ama buna artık gerek yok. Dyson akıllı ısı ayarıyla, hava akımındaki sıcaklığı ölçerek 150 derece altında ısıyı kontrol altına alır ve saçlarınızın yıpranmadan şekillenmesini sağlar.
Henüz Dyson Airwrap kullanma fırsatım olmadı ama videolarını sürekli izliyorum. Aşırı güzel bir şeye benziyor, her videoda yeni bir özelliğini öğreniyorum resmen saymakla bitmiyor :)
Saçlarımızı şekillendirmediğimiz zamanlarda çok fazla elektriklenip, kabarabiliyorlar. Her ne kadar şekillendirici kremler kullansam da eğer ısı uygulamadan şekillendiriyorsam ilk rüzgarda saçlarım bağımsızlığını ilan ediyor. Kontrol edemiyorum kesinlikle :D
Düzleştirici tarak kullanımı nasıl?
Ben maşalı düzleştricilerdense taraklı düzleştiricileri daha pratik buluyorum. Yine saçlarımızı tutamlara ayırıyoruz ancak maşalı düzleştirici gibi efor sarf etmiyoruz. Bir yandan saçlarımızı tarıyor, bir yandan da şekillendiriyoruz. Bence nefis bir şey :)
Çağla Şikel'in ürün inceleme videosunu izledim o da hacimlendirici fırça başlığını kullanıyor, saçlarını tarama hareketleriyle nasıl da canlı gösteriyor bakar mısınız 🤩 Kısa süre içerisinde ince telli saçlarını hacimlendiriyor.
Dyson Airwrap saç şekillendiricinin, şekillendirme öncesi kurutma başlığı, yumuşak/sert düzleştirici ve yuvarlak hacimlendirici fırçaları ve bukle oluşturmak için başlıkları sayesinde her saç modelini aynı şekillendirici ile uygulayabilmek harika olmalı. Bir de saçları aşırı ısı olmadan hava akımıyla şekillendiriyormuş, bu da tam bize gerekli olan bir özellik. Çünkü aşırı ısı saçlarımızı cansız, mat, sönük bir hale getiriyor. Bayıldım ben bu şekillendiriciye :)
Videoyu izledim ya ellerini fırçaya çok yaklaştırabiliyor acaba yanmıyor mu ben maşayla ellerimi kulağımı yaka yaka bihal oldum resmen düzleştirici tarak denemek istiyorum ama kıstırmalılar kadar etkili oluyormu bilmem
@akili Benim de çok ilgimi çekti açıkçası biraz araştırmıştım ama bu saç şekillendirici de el yakma gibi riskler yokmuş :) Zaten saçları hava akımı sayesinde şekillendiriyor ve ısıyı düşük tutuyormuş :) Ben de çok korkarım yanmaktan :D
O zaman çok iyiymiş benim kadar yanan yoktur eminim :) buklelerimi arkadaşlarıma yaptırıyorum hep düzleştiricide okadar sorun olmuyorda düzleştirici tarağın daha pratik olduğunu söylüyorlar iyisini bulmak lazım saçların alttan üstten kıstırılması kadar etkili olurmu bilmem
@akili Bunun için güvendiğimiz markaları tercih etmek önemli. Bir de almadan önce mutlaka yorumları oku hatta burada da sorabilirsin kullananlar yanıt verir. Ben çok önemsiyorum bunları. Dyson Airwrap için olumsuz bir yorum görmedim resmen her kullanan memnun kalmış ben de almak isteyenlerdenim :D
Fiyatı yüksek olsa da performansına değiyordur eminim :) Bir de maşanın, düzleştiricinin, fön makinesinin toplamı resmen yani birkaç parça alacağına hepsini bir arada alıyorsun öyle de düşünmek lazım
Saç düzleştirici taraklar hepimizin kurtarıcısı diyebilirim. Saçlarımız için doğru saç düzleştirici tarağı bulduktan sonra, harika modeller vermek çok kolay.
Dyson saç düzleştirici tarak hakkında her şey!
Dyson Saç Düzleştirici Tarak
Dyson saç düzleştirme tarak konusunda oldukça başarılı. Saç tipi ne olursa olsun kesin sonuç veriyor. Isı kontrolü sayesinde saçları fazla ısıdan yıpratmıyor. Bazı saç düzleştirme tarakları saçları çekip koparabiliyor. Dyson saç süzleştirici tarak ile bu sorun yaşanmıyor. Değiştirilebilen başlıkları sayesinde birçok saç modelini vermeyi sağlıyor.
Dyson saç düzleştirici tarak ile istediğin sonucu alman mümkün. Düz saçların yanında istediğin şekli de verebilirsin. Deneme imkanın varsa şans vermeni tavsiye ederim.
Valla gadası aldığın zaman ömürlük olacağını bilmelisin. Çünkü diğer ürünlere göre oldukça iyidir. Fiyat olarak seni belki yorar ama ucuz etin yahnisi yenmez derler.
Dyson Ne Diyor