Bizim hatunla telefonla konuşurken arada bahsetti. Stoklarda yok bekliyorum filan dedi.. ne kadar bu meret? Yağ kuyruğu mu bu mübarek stok beklemek nedir. Kaç lira bu alayım mutlu edeyim kızı.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende var 650-700 dolar diye hatirliyorum
Şu an indirim varmis 378 dolara dusmus arkadasima soyledim alsin diye. 378+KDV
Lira değil di mi Dolar? Yanlış duymadım 🤦♂️
Pahalıymış. Ben maksimum 5k vardır demiştim. Neyseki stok yok şu an beklesin hatun
Sen ben sana alirim mi dedin 😂
Yoooo o anlattı ben de hii öyle mi o neymiş ya stoklarda bile yok filan dedim ama aklıma takıldı 🤣
Ha tamam alcam demediysen sorun yok.
Alcam dediysen almalisin cunku kiz hic unutmaz onu
Demedim. Evlenince süpürgesini alırız demiş olabilirim ona da var daha asndndn
Supurgesibde sorun yok indirimde 220-250 dolara alirsiniz
Nerde 378 dolar bu arada sen yurtdisinda mi yasiyosun?
Alırız ya evlenince kaç liraysa alırız o zaman. Bu saç şekillendirici neden bu kadar pahalı? Çok mu iyi bir şey?
Amerikada shan jndirim var
Şu an indirim*
Ah be Lenacim
Amerika'daki indirimin bize faydası yok maalesef. Ama Amerikalı kadınlar şanslıymis onlar için çerez parası 😃
Kimsenin cerez parasi degil. Sen birim olarak dusunmeye devam et amerikada da turkiyede de pahali bir urun bu
Amerika'da saatlik çalışma fiyatini düşününce bir kişi kaç gün çalışırsa alır bu ürünü? Bildiğim kadarıyla 7?25 dolar. Yaklaşık olarak 48 saat çalışsa alir. Günde 10 saat çalışsa 5 günde alir. Türkiye'de kaç gün çalışirsa alır? burada 27 bin lira olsa 50 gün çalışsa alir. Arada böyle bir fark var. Birim olarak değil alım gucu olarak düşündüm.
Amerikadaki asgari ucretin vergiden once oldugunu biliyormusun?
Kaç günde aliyorsunuz Amerika'da bir dysonu ya 😃 söyle onu bilelim. Merak ettim 😃
Uzerine bir ornek vereyim, ben stajerken saatlik 20dolar kazaniyordum (asgari ucretten yuksek) . Vergiden sonra 1800 dolar kaliyordu. Bahsettigin paralar amerikalilarin ev faizi odemesinin yarisi kadar bir sey. Amerikada cok buyuk bir rakam, ve brn bu makinesi olan tanidigim ikinci kisiyim. Eger cerez parasi olsaydi herkeste olurdu.
Uzerine normal bir sac duzlestirme makinesini 15 dolara alabiliyorken 600-700 dolar vermek amerikada cok ucurum bir fiyat
He bu ornekten verirsem eger o zamanlar ev kiram 1475 dolardi. Relatif bak hadi.
Agactan dolar euro toplanmiyor emek verip kazaniyorsun burada
Lenacigim 400 dolar da 700 dolar da orada para zaten. Bunu biliyoruz. Ama bizle kıyaslanamaz. Amerikadakiler hadi 1 hafta çalışsa bu parayı kazanır değil mi? (400 dolar) Peki Türkiye'deki bir Dyson için 27 bin lira verecek..1.5 ay çalışması lazım en az. Kıyaslanamaz bir şey bu. Ve bizim için 1 hafta çalışarak alınan bir ürün pahalı değildir. 😃
Lena ben mesela ağaçtan Lira topluyorum. Çok zengin oldum bu sayede. Sana da tavsiye ederim elin memleketlerinde sürünme ülkene dön 😃😃
Amerikadaki yasam maliyetlerini goz ardi ettigin icin gulunc buluyorum. Ayrica turkiyeye gelirsem caliscagim sirketler de dolar ile verecegi icin benim ornegim yanlis olur
Valla Lenacigim ben kendi işimin patronuyum. Açıkçası çokta kendimi kasmadan çok güzel paralar kazanıyorum. Ama ben senin baştan beri neden dolar fiyatı verdiğini anlamadım? 378 dolara düştü indirim var dedin ben de Tr de satılıyor sandım.. Amerika'daki fiyatın bize ne faydası var? Dedim cevap gelmedi. Yoksa Amerika'da yaşıyorum havası mi attın. 🤣
Kafan mi iyi? Niye efor sarfedip senin gibi birine hava atmaya calisayim?
Dyson sitesinde turkiyede fiyat vermiyorlar o yuzden fiyatlari dolar bazindan gorup paylastim.
Ama sen kendi isimi yapiyorum havasina girdin 😂😂 Benim ailem de kendi isini yapiyor hadi simdi 🙃
Hava atmadım bir nevi ağaçtan para topladığımı açıklamaya çalıştım 🤣
Ufkun açılsın bırak dolarla çalışmayı gel burada ağaçtan para topla demeye calistim. 🤣
Ailenle mi hava atiyosun bana sen de ahahahahaha
Ah Lena ah. Tamam Dyson sitesinde alayım ben 378 dolara o zaman 🤣
😘 Turkiyede tl topluyorlar onlar da. Napsinlar.
Sen zavalli da dolar euro kazancam diye çalış didin 🤣
Yani oyle dusunebilirsin ama danismanlik verdigim sirketler yilda 80 milyar dolar 💸 kazaniyor.
Çok iyi. Birilerini mutlu edince mutlu olanlardansin sanırım. Sen iyi birisin Lena bunu şu an daha iyi anladım. Bravo 😃
Kocum Turkiyede para kazanmasini biliyorum aile parasi var elhamdulillah. Kendime ait bir gecim istiyorum hayatimda. Uzerine projelerim de pahali yani rahat ol ilerde istersem kendi sirketimi kurar yapabilirim.
Koçum? 🤣🤣
Sinirlendin mi cennn kıyamam. Ben sana yapamazsın demedim aksine yaparsın dedjm.. neyin artisligiydi bu koçum benim Lena😃
Niye sinirleneyim komik buluyorum otuz yasindan daha fazla yaslisin benimle laf dalasina giriyorsun. Sana uzuldum
Ya ben senle neden laf dalaşına gireyim? Yaşından dolayi küçük bir kız edasıyla konuşuyorum senle. Sen çok yanlış anlamaya musait bir küçük kızsın. Seviliyosun lenacigim daha fazla yanlış anlamadan bu sohbet bitsin bencr 😃
En az 20.000 TL 😂😂
Pahalıymış ya evet adnndms
Neyse beklesin stokları hatun adndjdj
Bu mirati beklesin 😂😂
Kürt musun
Değilim hayır. 😃