Saçlarım kendiliğinden dalgalı. Normalde önce kurutuyorum sonra şekillendiriyorum, hem kurutup hem şekillendirmek daha mantıklı geliyor bana. Islak saç difüzörlü saç kurutma makinesi ile kurutulur mu?Islak saç difüzörlü saç kurutma makinesi ile kurutulur mu?
Islak saç difüzörlü saç kurutma makinesi ile kurutulur mu?
Difüzör sayesinde saçlar kurutulurken şekillendirilebilir :) Aslında difüzörle kuruturken aynı zamanda şekil vermek daha mantıklı çünkü difüzör ısının doğrudan saça gelmesini engelliyor. Bu sayede yıpranmaların da önüne geçiliyor bir nevi :)
Difüzörlü saç kurutma makinesi ne işe yarar?
Saç kurutma makinelerinde bulunan difüzör başlığıyla dalgalı ve bukleli saçlar kolayca kurutulurken şekillendirilebilir :) Difüzör aparatı hali hazırda var olan buklelerimizin daha çok belirginleşmesini, canlı görünmesini sağlar. Aynı şekilde saçlar kurutulurken de difüzör başlığı kullanılabilir, kullanılmalıdır.
En iyi etkiyi Dyson Supersonic saç kurutma makinesinin Difüzör başlığıyla alabilirsin!
Dyson Supersonic hızlı bir şekilde saç kurutmak için yüksek basınçlı ve kontrollü hava akımı oluşturarak saçların kolayca kurumasını, kururken de yıpranmamasını sağlıyor. Çünkü ısıyı kontrol altında tutuyor ve saçların matlaşmasını engelliyor :)
Difüzörlü saç kurutma makinesi
Dyson Supersonic saç kurutma makinesinin manyetik şekillendirme başlıkları arasında bulunan difözör sayesinde, bukleli ve dalgalı saçlar kurutulurken daha da belirginleştiriliyor :)
Islak saçı difüzörlu kurutmak daha iyi neden mi?saçları difüzörlü kurutma aparatı kullanarak kurutmak daha iyi olacaktır. Şaçın sağlığı açısından çünkü saçlar yıkama işleminden sonra suya maruz kaldıkları için şişerler. Dolayısıyla difüzör yavaş yavaş kurutur. Fönün ayarını orta modda tutarsak daha iyi olur. Fazla ısıdan kaçınılmalı.
Peki tek başına yeterli mi?Saçlarımızı kuruturken koruma kalkanı oluşturmalıyız ısı saçlarımıza zarar vermemesi açısından koruyucu sprey gibi ürünler kullanmalıyız fön suyu gibi gibi bunlar saçlarımıza kalkan olacaktır.
En İyi Cevaplar