Bir süredir toplu saç modellerine merak salmış durumdayım. Haftaya önemli bir davete gideceğim. Maşa topuz modeli yapmak istiyorum. Maşalı dağınık topuz modelleri nasıl yapılır?maşa topuz
Maşayla şekil verdikten sonra arkaya doğru tel tokalar sayesinde sabitleyebilirsin. Ekstra olarak sprey de kullanarak uzun süreli kullanım sağlayabilirsin.
Dağınık topuz saç modellerini çok beğeniyorum. Özellikle maşalı dağınık topuz modelleri birçok kişiye çok yakışıyor.
Maşa topuz modelleri nasıl yapılır?
maşa topuz
Maşa topuz modelini yapmak çok basit. Basit yöntemler ile harika görünmek mümkün. Bütün saçlarına maşa yapabilirsin. Ardından saçlarını çok sıkı olmayacak şekilde topla. Bu işlem sırasında dalgalar bozulabilir. Bu yüzden saç spreyi sıkabilirsin. Hem kolay şekil alır hem de uzun süre dayanır. Saçlarını topuz yaptıktan sonra hafifçe saçlarını saç. Bozulacağını düşündüğün yerleri tel toka ile sabitleyebilirsin.
Saçlarını topuz yaptıktan sonra maşa yardımı ile saçlarını şekillendir. Ardından tel toka ile sabitle. Ben maşa topuz modelin için saç spreyi kullanmayı unutmamalısın. İstersen saçlarını direkt topuz yapıp önlerini kıvırabilirsin.
Öncesinde önde ve yanda açık bırakmak istediğin kısımları belirle. Topuzu yapmak istediğin yeri de belirledikten sonra lastik tokayla saçlarını topla. Daha sonra tutam tutam alıp maşa yap ve tel tokalarla sabitleyerek istediğin dağınık topuz şeklini ver. Örgü ya da saç aksesuarı ekleyebilirsin 🌺
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bir de daha hacimli görünüm için saçlarını toplamadan önce krepe yapabilirsin.
1 buçuk sene kuaförde çalıştım. Ya maşuk olacak evde bu 1. Ikincisi de fön fircasi ile saçını pensleyip sonra usta eşliğinde saçınıza mosel vermeniz. Uzmansız asla.