Birkç hafta sonra abimin düğünü var. Elbisemin modelinden dolayı saçlarımı dağınık topuz yapacağım. Daha önce dağınık topuz modelleri hiç yapmadım. Dağınık topuz nasıl yapılır? Evimde her türlü saç şekillendirme makinem var. Tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar. :)dağınık topuz
Bu özel günde en güzel olman gerekiyor. Doğal topuz modelleri özel günlere oldukça yakışıyor.
Özel günlerin şık modeli: Dağınık topuz nasıl yapılır?
dağınık topuz
Dağınık topuz saç modelleri yapımı oldukça basit ve kısa sürüyor. Ben dağınık topuz saç modelini yapmadan önce saçlarımı düzleştiriyorum. Saçlarım dalgalı olduğu için bu şekilde daha kolay şekil alıyor. Saçlarını düzleştirdikten sonra topla ve tel toka ile destekle. Dağınık topuz modelinin bozulmaması için saç spreyi kullanabilirsin. Saçlarının önünden birkaç parça saç alıp uçlarını kıvırabilirsin.
Yandan dağınık topuz nasıl yapılır?
Saçlarını iki parçaya ayır. Eğer istersen saçlarını maşa ile kıvırabilirsin. Yandan dağınık topuz modeline çok yakışıyor. Yandan olacak şekilde saçlarını topuz yap. Saçlarını evşek tutmaya özen göster ve tel tokalar ile destekle. Saçlarını adım adım yaparken saç spreyi uygulamanda fayda var. Dileğine göre ön taraftaki kısımlara şekil verebilirsin. Yandan topuz modeline tokalar çok yakışıyor. Bence büyük bir toka ile saçlarına hareket katabilirsin. Ayrıca saçlarının bozulmasını engeller.
Örgü dağınık topuz nasıl yapılır?
Ben saçlarımı iki yandan örüyorum. Ardından küçük lastik toka ile birleştirip topuz yapıyorum. Önlerinden iki parça bırakıp kıvırıyorum. Yapımı biraz emek istiyor ama hem özel hem günlük hayatta örgü dağınık topuz saç modeli oldukça güzel duruyor.
Öncelikle yandan zarif ve salaş bir örgü yapıp saçının geri kalanını topla ve saç süngerlerinden tak. Sonra da saçına istediğin kalınlıkta maşa yapıp dalgalar ver ve süngerin etrafına tel toka yardımıyla gelişigüzel sabitle. Bundan sonrası senin görsel zevkine kalmış 🌺
En İyi Cevaplar